Οι «Παγιδευμένοι» θύμισαν Criminal Minds και το κοινό βρήκε τελικά τον ένοχο και αθώωσε την Άννα

Κατερίνα Μπούσιου
Οι «Παγιδευμένοι» θύμισαν Criminal Minds και το κοινό βρήκε τελικά τον ένοχο και αθώωσε την Άννα

Ποιο «Φως στο Τούνελ»; Οι φανς της σειράς «Παγιδευμένοι» στο Twitter έκαναν ανάλυση που θα ζήλευε το FBI και είναι κοντά στον ένοχο μέσω μίας...σκιάς.

Στα πρόσφατα επεισόδια των Παγιδευμένων, το μυστικό για τον πιστό τηλεθεατή της σειράς, είναι πως πρέπει να παρακολουθεί τις λεπτομέρειες. Και όχι μόνο τις κινήσεις και τα βλέμματα του γόη εισαγγελέα Μαρκέτου. Πρέπει να παρατηρεί τους πρωταγωνιστές και τα λόγια τους για να βρει τον ένοχο.

Το Twitter χθες έκανε ολόκληρη ανάλυση όπως γίνεται στο Criminal Minds και βγήκε το πόρισμα: Ο Χατζής δεν είναι ο δολοφόνος. Αλλά ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο που ανακάλυψε το κοινό και μία σκιά σε μία φωτογραφία λύνει το μεγάλο μυστήριο της σειράς. Αυτός είναι ο ένοχος.

https://www.instagram.com/p/Cn1xEBDID4W

Το συμβούλιο του Χατζή που έγινε viral

Στις αστυνομικές ιστορίες παγκοσμίως είτε κινηματογραφικές είτε τηλεοπτικές, οι προφανείς ένοχοι κατά 99% δεν είναι και οι πραγματικοί. Και αυτό συμβαίνει με τη σειρά «Παγιδευμένοι».

Η τριάδα της φωτιάς στη σειρά «Παγιδευμένοι» και το κοινό λάτρεψε Λεβεντογιάννη, Λαγούτη & Κουρή

Όλες οι υποψίες για τη δολοφονία του Άγγελου έπεσαν από την αρχή του χθεσινού επεισοδίου, στον πατέρα του και μεγαλοδικηγόρο Χατζή. Ο γιος του τον απειλούσε πως με την αποκάλυψη των μυστικών του θα κατέστρεφε την καριέρα του, άρα είχε κίνητρο. Κίνητρο όμως είχαν και οι υπόλοιποι απειλούμενοι: Κατερίνα, Σταύρος, Δημήτρης, Θοδωρής και Ανδρέας.

https://www.instagram.com/p/Cn0EgyGIE8F

Το κοινό στο Twitter ξεκίνησε τις αναλύσεις αλά Αγγελική Νικολούλη. Ήταν όμως πολύ απλό για να είναι αληθινό πως ο Χατζής σκότωσε τον γιο του. Άρα μπορεί να είναι και κάποιος που δεν γνωρίζουμε πως είχε κίνητρο.

Κάποιος ή κάποια τηλεοπτική ηρωίδα που είχε λόγο, αλλά δεν τον γνωρίζουμε ακόμη.

Προς το παρόν ο Χατζής κάλεσε ένα σωρό δικηγόρους για να μαζέψουν στοιχεία για την καταδίκη της Άννας που ήδη έχει προφυλακιστεί και η έκπληξη είναι πως ακόμη και η Κλειώ που μέχρι πρότινος τον απειλούσε μέσω του Άγγελου, συνεργάζεται μαζί του.

Aυτό από μόνο του είναι ύποπτο και περίεργο. Η σκηνή ήταν viral ειδικά με το πλάνο του Χατζή να τους παρατηρεί όλους και να χαίρεται.

https://www.instagram.com/p/CnefbZAo16P

Όμως τα λαγωνικά του Twitter παρατήρησαν πως η Άννα τη στιγμή που θυμάται πως πυροβολεί τον Άγγελο, δεν είναι τραυματισμένη όπως τελικά βρέθηκε από τον Δημήτρη και μία σκιά αχνοφαίνεται στο βάθος.

Κάποιοι έκαναν και την πρόβλεψη πως είναι ο παππούς Μαρκέτος. Το αποτέλεσμα είναι πως βρήκαν τον ένοχο και αυτή δεν ήταν η Άννα! Ποια είναι αυτή η φιγούρα που όντως μοιάζει με τον παππού;

Στα highlights της βραδιάς και ο εισαγγελέας Μαρκέτος που είπε με θάρρος και πυγμή πως η Άννα είναι γυναίκα του, δεν την άφησε στιγμή μόνη της, της κρατούσε το χέρι και τέλος πάντων, τέτοιος έρωτας δεν υπάρχει!

Ο Δημήτρης στα επόμενα επεισόδια θα θυσιαστεί για χάρη της. Για να βρει τα στοιχεία που τελικά θα την βγάλουν λόγω αμφιβολιών από τη φυλακή. Θυσιάζοντας την καριέρα του και την υπόληψή του. Και αυτό δεν είναι λίγο. Είναι υπέρβαση.