Η Αργυρώ τα ανατρέπει όλα στον Σασμό και ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του γιου της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αργυρώ τα ανατρέπει όλα στον Σασμό και ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του γιου της

Γιατί και σε ποιον το αποκαλύπτει; Μία νέα ιστορία ξεκινά στον Σασμό με τον Αστέρη να βρίσκεται ξανά στο μάτι του κυκλώνα και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα τραβήξει o πρωταγωνιστής Ορφέας Αυγουστίδης, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.  

Ένα μεγάλο «μπράβο» αξίζει ο Ορφέας Αυγουστίδης για την καρτερικότητα που δείχνει σε όσα δεινά τον έχουν βρει ως Αστέρη στην φετινή σεζόν του Σασμού. Έρχονται όμως και άλλα. Και δεν φταίει καθόλου εκείνος.

Για να τον προφυλάξει από έναν μεγάλο κίνδυνο η Αργυρώ «παζαρεύει» την αλήθεια για τον γιο της για την ελευθερία του. Σε ποιον θα αποκαλύψει πως ο γιος της είναι και ο γιος του Αστέρη;

Τι άλλη ταλαιπωρία θα σε βρει Αστέρη μου;

Στον Σασμό, μοιάζει σαν να υπάρχει μία διαρκής τιμωρία του Αστέρη. Μετά τον φόνο του Πετρή, δοκιμάζεται συνεχώς και θα έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό συμφορές. Μην πάει ο νους σου στο θέμα του Τόλη και της επιστολής που αποκαλύπτει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

https://www.instagram.com/p/Cn3_ER8q_GL

Ο Παύλος Βρουλάκης είναι το πρόβλημά του. Γιατί μόλις υποψιαστεί ο θείος της Αργυρώς τον έρωτά της για τον Αστέρη και μόλις εκείνη του το επιβεβαιώσει, μία νέα βεντέτα αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Μαθιού στον Σασμό γίνεται ο Ευθύμης και προσπαθεί με 2 τρόπους το τέλος του

Οι πληροφορίες λένε πως ο Βρουλάκης θα απαγάγει τον Αστέρη.

Αλήθεια τώρα; Αυτή είναι μία σχεδόν επιπόλαια και όχι αντάξια της σειράς, εξέλιξη. Από αυτή όμως, θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό.

https://www.instagram.com/p/CnorxSWqCV-

Την στιγμή που όλο το χωριό αναζητά τον εξαφανισμένο Αστέρη και η Καλλιόπη είναι στην κυριολεξία στ'άρματα για τον γιο της, ο Βρουλάκης αποκαλύπτει τελικά στην Αργυρώ πως εκείνος τον έχει απαγάγει, μέχρι να λάβει την διαβεβαίωση ότι θα φύγει οριστικά από τη ζωή της και από το χωριό.

https://www.instagram.com/p/CmCJeZNodXn

Τότε η Αργυρώ που πραγματικά πιστεύει πως ο θείος της μπορεί πάνω στην οργή του να του κάνει κακό, του αποκαλύπτει πως είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Απανωτά σοκ για τον Παύλο και για όλη την οικογένεια. Μόνο η γιαγιά Ειρήνη είναι σε θέση να κατευνάσει την οργή του. Κάτι μας λέει, πως θα του αποκαλύψουν μετά πως είναι και εκείνος που της έσωσε τη ζωή για να τον κάνουν έως και να τον συμπαθήσει.

Το θέμα είναι ότι εδώ ετοιμαζόμαστε για μετωπική Καλλιόπης και Παύλου με απρόβλεπτες συνέπειες.