Η Μελίνα Νικολαΐδη συνεχίζει το σερί των προπονήσεων - Οι νέες φωτό με το καλλίγραμμο σώμα της

Η Μελίνα Νικολαΐδη συνεχίζει το σερί των προπονήσεων - Οι νέες φωτό με το καλλίγραμμο σώμα της

Τρόπος ζωής η γυμναστική για τη 19χρονη σε λίγες ημέρες Μελίνα, η οποία έχει και ως coach τον σύντροφό της όταν βρίσκεται Αθήνα. 

Στα καλύτερά της είναι αυτή την περίοδο η Μελίνα Νικολαΐδη αφού ζει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η 19χρονη σε λίγες ημέρες Μελίνα, μετακόμισε πρόσφατα στο Λονδίνο προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική Παράλληλα, η νεαρή βιώνει τον πρώτο έρωτά της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη οπότε και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας όταν της το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις της.

Oι νέες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη από το γυμναστήριο του αγαπημένου της

Αν και η σπουδάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Λονδίνο, δεν αφήνει τη γυμναστική συνεχίζοντας το σερί των προπονήσεων στο οποίο σίγουρα την έχει μυήσει τόσο η μαμά της που είναι λάτρης της γυμναστικής όσο και ο αθλητής 34χρονος σύντροφός της ο οποίος και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πριν λίγα 24ωρα η Μελίνα φόρεσε αθλητικό outfit και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον καθρέφτη αμέσως μετά την προπόνησή της.

melina3.jpg

Η νεαρή σπουδάστρια έχει βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητά της θέλοντας να διατηρήσει τις καλλίγραμμες αναλογίες της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μελίνα δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του 34χρονου και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

melina4.jpg

Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Clthd8rqnme

Οι γονείς της 19χρονης έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την Δέσποινα Βανδή να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cl8nC-1sn5f

Η Μελίνα Νικολαΐδη απέκτησε το σώμα που ήθελε

H 19χρονη έβαλε πρόσφατα στη ζωή της τις pilates και κατέκτησε τον fitness στόχο της μέσα σε 30 προπονήσεις. Με την βοήθεια του συντρόφου της η Μελίνα βελτιώνει καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δημοσίευσε το πρώτο post-φωτογραφία της αγαπημένης του, στο επαγγελματικό προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CnWbI16q_fZ

«Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!», αναφέρει η ανάρτηση και όλα δείχνουν πως η Μελίνα έχει αποφασίσει φέτος να αποκτήσει την πιο fit εκδοχή του εαυτού της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στην Άννα Βίσση και μας αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi