Ποια είναι η πιο ψηλή παρουσιάστρια; To πραγματικό ύψος των δημοφιλών γυναικών της ελληνικής TV

Ποια είναι η πιο ψηλή παρουσιάστρια; To πραγματικό ύψος των δημοφιλών γυναικών της ελληνικής TV

Λένε πως ο φακός ξεγελάει γι' αυτό βρήκαμε την πιο ψηλή κυρία της TV καθώς και τα ύψη όλων των Ελληνίδων παρουσιαστριών.

Στην πλειοψηφία τους οι Ελληνίδες παρουσιάστριες διαθέτουν εκρηκτικές αναλογίες τις οποίες κατάφεραν να αποκτήσουν με κόπο ενώ άλλες με... τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δημοφιλείς κυρίες της TV έχουν αξιοζήλευτα κορμιά τα οποία οφείλουν στην υγιεινή διατροφή και γυμναστική που ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως στις φωτογραφίσεις και στην μικρή οθόνη πολλές celebrities καταφέρνουν να φαίνονται αρκετά πιο ψηλές από την πραγματικότητα φορώντας τα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα. Πόσο ύψος έχουν όμως στην πραγματικότητα οι δημοφιλείς κυρίες της μικρής οθόνης; Συνέχισε να διαβάζεις και θα το ανακαλύψεις.

Το πραγματικό ύψος των Ελληνίδων παρουσιαστριών

Ελένη Μενεγάκη

Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης έχει ύψος περίπου 1.70 μ. Η ίδια έχει ως motto της όλα αυτά τα χρόνια ότι «η στέρηση και οι εξαντλητικές δίαιτες δεν κάνουν καλό». Η παρουσιάστρια διατηρεί της αναλογίες της με υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση και κολύμπι.

https://www.instagram.com/p/ClqadFpjJiK

Μαρία Μπακοδήμου

H 57χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.70 μ. Μετά την απώλεια μερικών περιττών κιλών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από ποτέ καθώς από 75 κιλά ζυγίζει πλέον 68.

«Έχασα κιλά, έπεσα ένα νούμερο. Το χάρηκα κι εγώ. Νιώθω ανάλαφρη και υγιής», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Η παρουσιάστρια φροντίζει τη σιλουέτα της με διατροφή και λίγη γυμναστική.

Μαρία Μπεκατώρου

H 48χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.60 μ.

Δούκισσα Νομικού

1674765234565-533310088-dutchesss1.jpg


Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ύψος 1.75 μ. Η Δούκισσα Νομικού γυμναζόταν και πρόσεχε τη διατροφή της από νεαρή ηλικία ωστόσο δεν λέει ποτέ όχι στο αγαπημένο της παγωτό σοκολάτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

H 40χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1,67 μ. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή που κάνει σε συνδυασμό με pilates.

Μπέτυ Μαγγίρα

H 48χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.76 μ και είναι φέτος η πιο ψηλή παρουσιάστρια της εγχώριας TV.

Ζέτα Μακρυπούλια

H 44χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.72 μ.

Κατερίνα Καινούργιου
Η «ΚatKen» έχει ύψος 1.72 μ. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της τα οποία την κάνουν να δείχνει ακόμη πιο ψηλή, τονίζοντας τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

katken1.jpg

Μαρία Ηλιάκη

H 44χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.69 μ.

Ιωάννα Μαλέσκου

H 33χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1,70 μ και διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στην εγχώρια showbiz. Η μέλλουσα μαμά εμφανίζεται δημόσια τόσο με ψηλοτάκουνα αλλά και flat παπούτσια, αποδεικνύοντας πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/Cm8s_AVITax

Φαίη Σκορδά
Η 42χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1.75 μ και ένα από τα πιο θηλυκά κορμιά στην εγχώρια showbiz. Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που πάει για τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η 35χρονη παρουσιάστρια έχει ύψος 1,74 μ.

H Ελένη Μενεγάκη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη σχέση του Σάκη με την Κάτια Ζυγούλη

Τζένη Μπαλατσινού
Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ύψος 1,75 μ.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki