Από τα λόγια του Αντώνη Κανάκη καταλάβαμε γιατί ερωτεύτηκε την αγαπημένη του Επιστήμη Μπόνου

Από τα λόγια του Αντώνη Κανάκη καταλάβαμε γιατί ερωτεύτηκε την αγαπημένη του Επιστήμη Μπόνου

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει την Επιστήμη, τη σύζυγο του Αντώνη Κανάκη, κι αυτό ο παρουσιαστής το ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις»; Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την Επιστήμη Μπόνου, τη μητέρα των δύο παιδιών του η οποία έχει απαγορεύσει την αναπαραγωγή φωτογραφιών της ίδιας και των παιδιών της από τα μίντια.

Και υπάρχει λόγος, μιας και το στοιχείο αυτό είναι ένα από εκείνα που ερωτεύτηκε ο Αντώνης Κανάκης και το εξομολογήθηκε στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Τα ξεχωριστά στοιχεία που έκαναν τον Αντώνη να ερωτευτεί την Επιστήμη

«Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα.

Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media. Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει.

Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται.

Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου. Το όνειρό μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό», εξομολογήθηκε.

Όσο για τα δύο παιδιά του, την εξάχρονη κόρη του και τον τετράχρονο γιο του, Γιάννη, ο Κανάκης παραδέχτηκε πως είναι χαζομπαμπάς:

«Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά μου με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μία απορία: Είναι δυνατόν να έχουμε τόσο χαζό μπαμπά»; είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε:

«Θα λένε τα παιδιά: Μα εμείς δεν θα έπρεπε να τα κάνουμε αυτά και αυτός να μας επαναφέρει στην τάξη;”Γίνονται όλα ανάποδα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα».

Η ιστορία για τη γνωριμία με την Επιστήμη

«Έχουμε σκαρφιστεί μια ιστορία οι δύο μας, ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής γιατί η πραγματικότητα είναι ότι γνωριστήκαμε σε ένα έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, αλλά μου αρέσουν οι περιπέτειες, δεν ήταν συμβατικό. Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά την σχέση μας. Μας έχουν δέσει πολύ παραπάνω».

Η σχέση του Κανάκη με την αγαπημένη του μετράει 8 χρόνια και η Επιστήμη με καταγωγή από την Καβάλα μετακόμισε στο σπίτι του Αντώνη στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για να είναι μαζί.

Μιλώντας για τον ρόλο που έπαιξε η απόκτηση των παιδιών στη ζωή του, ο Αντώνης είχε δηλώσει και στο παρελθόν:

«Δεν είχα πρέπει. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου. Άργησαν Δεν ξέρω αν άργησαν ίσως ήρθαν την ώρα που έπρεπε. Το άργησαν είναι κοινωνικά καθορισμένο. Τα παιδιά έχουν φέρει αυτή την αβίαστη χαρά, τη λάμψη στα μάτια μου, την αγνότητα.

Είμαι τρισευτυχισμένος με τα παιδιά μου. Φέρνουν μαγικά συστατικά. Ομορφαίνουν τον κόσμο γύρω μας.

Πιστεύω ότι έχεις πιο πολλά να μάθεις από τα παιδιά παρά να διδάξεις στα παιδιά. Αλλά σε πιάνει και μία θλίψη πώς ξεκινάμε από αυτό και καταλήγουμε στο τοξικό.

Το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου με την ύπαρξή τους να βασίζεται στην αγάπη και στη χαρά και όχι στον φόβο! Δεν υπάρχει καλό και κακό για μένα, υπάρχει αγάπη και φόβος. Να υπάρχει ψυχολογική ισορροπία και υγεία. Τα παιδιά μού βγάζουν τον καλύτερο εαυτό μου. Δε συμβαίνει παντού σε όλους αυτό.

Οι αφιερώσεις στον αέρα της εκπομπής για τα παιδιά του

«Σήμερα ο γιόκας μου έχει γενέθλια! Ο Τζονάρας, ο Τζονάρας! Τζονάρα, έγινες δύο ετών αγόρι μου! Φιλάκια», είχε πει πριν δύο χρόνια ο Αντώνης, που έδωσε στον γιο του το όνομα του πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.


Όσο για την κόρη του, το παιδί που τον έκανε μπαμπά, ο Κανάκης είχε ένα ξέσπασμα ευτυχίας μετρώντας έξι ημέρες με την κόρη του στο σπίτι:

«Μην με κοιτάτε.Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ! Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή».

Όσο για τον χαρακτήρα της μικρής είχε πει:

«Είναι μεγάλο τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω και προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου. Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται στον ίδιον δρόμο. Είναι έξι μηνών τώρα. Δε κοιμάμαι πολύ τα βράδια. Πάντα είχα πρόβλημα τη νύχτα με τον ύπνο. Δουλεύω πολύ τη νύχτα. Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά. Έγινα πατέρας στα 48. Είχα χορτάσει τα πάντα, ήμουν γεμάτος και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή που με ενδιαφέρει μόνο αυτό».

Στα γενέθλια της κόρης τους, ο Κανάκης είχε αναφέρει γεμάτος συγκίνηση:

«Όλοι γνωρίζουν σε αυτό το πλατό γιατί ακούμε αυτό το τραγούδι των The Temptations My Girl και μάλιστα εδώ πριν ξεκινήσει η εκπομπή συζητούσαμε ότι ήταν σαν χθες όταν φορούσα αυτό το ροζ πουκάμισο, είχα το πιο ηλίθιο χαμόγελο του κόσμου και είχα παίξει καμία 80 φορές αυτό το κομμάτι στην εκπομπή. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σήμερα το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Μου επιτρέπεται να δώσω τα φιλιά μου. Σ’αγαπώ ως τον ουρανό και είμαι πολύ περήφανος για σένα».

Να θυμίσουμε πως ο Αντώνης Κανάκης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τη σύντροφό του, Επιστήμη Μπόνου. Η κόρη του έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2022, έξι ετών και ο γιος του έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2022 έγινε τεσσάρων.

Η απώλεια του πατέρα του Γιάννη

«Έχω τη μαμά μου, η απώλεια του μπαμπά μου είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου στοίχισε, τον λάτρευα και τον λατρεύω, σε θυμώνει, δεν μπορεί για έναν θρόμβο να έφυγε. Η ζωή και ο θάνατος μόνο αν τα βιώσεις στο πετσί σου μπορείς να τα καταλάβεις. Τον θάνατο τον γνώρισα όταν έχασα τον μπαμπά μου, πέθανα κι εγώ. Τη ζωή τη γνωρίζω κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ. Ως παιδί είχα ελευθερία, εμπιστοσύνη και αγάπη, πολλή χαρά και ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι σημαντικό στο μεγάλωμα του παιδιού».

Η υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω. Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή.

Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό», τόνισε ο Κανάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ράδιο Αρβύλα: Μετά την αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, διαγράφουν τα κοινά βίντεο