Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για μικρότητες και τον Βασάλο αλλά δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για μικρότητες και τον Βασάλο αλλά δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή της

Οριστικό τέλος στις φήμες για χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έβαλε η Ευρυδίκη με συνέντευξή της περνώντας στην αντεπίθεση για τα δημοσιεύματα και για την άρνησή της να μιλά δημόσια πια για την προσωπική της ζωή. 

Η ατυχήσασα την φετινή σεζόν του Survivor All Star Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έφυγε πλήρης από το reality αν και νωρίς βάσει των ικανοτήτων της και τώρα πέρασε στην αντεπίθεση. Όχι για τους λόγους που ήταν προτεινόμενη και τελικά ψηφίστηκε από το κοινό, αλλά για όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Σε συνέντευξή της μιλά για τα δημοσιεύματα και δείχνει ξεκάθαρα την ενόχλησή της με όσους ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Δεν καταλαβαίνουμε όμως και αυτή την υπερβολική έκρηξή της - δυσαρέσκειά της.

https://www.instagram.com/p/CnwdR6Us4xE

«Θα το πω για πρώτη και τελευταία φορά...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και φυσικά μίλησε για την εμπειρία της από το Survivor All Star και για την προσωπική της ζωή, που ούτως ή άλλως μας απασχολεί λόγω και της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, από το Survivor του 2017 στο οποίο και άλλωστε είχαν γνωριστεί.

«Είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μην μιλώ για κάτι» απαντά με ειλικρίνεια, όταν της θέτουν την ερώτηση γιατί δεν μιλά πια για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως έκανε παλιά. «Πράγματα που έκανα κάποτε δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω και στο τώρα ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε». Δεκτό και σεβαστό και κανείς δεν έχει λόγο να πει στην Ευρυδίκη να ξανακάνει αυτό που έκανε στο παρελθόν, όπου η καθημερινότητά και ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο, ήταν front page μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στα stories τους στα social media.

Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε την πραγματική της ηλικία+ οι ηλικίες όλων των παικτών

Και στην ερώτηση τι απαντά στα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι όχι απλά έχουν χωρίσει αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι λόγω κοινών εμπορικών συμφωνιών με προιόντα για τα social media η Ευρυδίκη θύμωσε: «Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι «δημοσιογράφοι» αυτοί - τους βάζω σε εισαγωγικά, επειδη έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ, διασταυρώνοντας τα πάντα - είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν».

https://www.instagram.com/p/Cjp-5uMsIGt

Και με ύφος αρκετά επιθετικό αναφέρει πως: «Θα το ξεκαθαρίσω για πρώτη και τελευταία φορά, γιατί ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά, που τα θεωρώ μικρότητες: Μόνο εγώ γνωρίζω τι συμβαίνει στο σπίτι μου, κανένας άλλο. Σίγουρα θεώρησαν ότι βρήκαν θέμα και κάποια πράγματα γίνονται για τα clicks στα sites kai στη συνεχόμενη αναπαραγωγή. Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης ή διάψευσης».

Αλλά μπήκε.

https://www.instagram.com/p/Cm7FwRor8-t

Η δημοσιογράφος - επιχειρηματίας, influencer ξεχνά βέβαια πως τα δημοσιεύματα είχαν ξεκινήσει πολύ πριν μπουν και οι δύο στο Survivor και κάποιοι κοινοί φίλοι τους όπως ο Κώστας Οικονόμου ακόμη και πρόσφατα υποστήριξαν δημόσια πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, έχουν κρατήσει μία πολύ ωραία φιλική σχέση και έχουν επιλέξει να μένουν μαζί.

Υπάρχουν όμως και άλλοι τους φίλοι που το ίδιο έχουν υποστηρίξει, αλλά off the record και όχι με κακοπροαίρετη διάθεση, αλλά επαινώντας την τόσο ωραία σχέση που έχει διατηρήσει το ζευγάρι μετά τον χωρισμό τους. Η Ευρυδίκη απλά άφησε το χρόνο να κυλήσει μέχρι να δώσει την δική της απάντηση.

Και ως δημοσιογράφος και εκείνη, καταλαβαίνει πως μερικά πράγματα εκ του ρεπορτάζ προέρχονται και όχι γιατί κάποιος θέλει στα ξαφνικά να ασχοληθεί με το συμπαθέστατο κατά τα άλλα ζευγάρι.