Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ζει δεύτερο εφιάλτη στο «Μαύρο Ρόδο» και μαθαίνει το μυστικό του Γεράσιμου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ζει δεύτερο εφιάλτη στο «Μαύρο Ρόδο» και μαθαίνει το μυστικό του Γεράσιμου

Η μεγαλύτερη δοκιμασία της μοναχής Ελισάβετ δεν είναι ο έρωτας για τον Πέτρο αλλά ο κολλητός της φίλος Γεράσιμος στο «Μαύρο Ρόδο». Πώς είναι να ζεις με την αλήθεια; 

Η Ελισάβετ περνά τον ένα εφιάλτη μετά τον άλλο το τελευταίο διάστημα στο «Μαύρο Ρόδο» και ο έρωτας μπαίνει για λίγο στο περιθώριο.

Γιατί ένα άλλο ζήτημα μεταξύ ζωής και θανάτου θα την απασχολήσει με την προδοσία του καλύτερου της φίλου, του Γεράσιμου. Η ειλικρίνειά του όταν της αποκαλύψει το μυστικό θα κάνει το μεγαλύτερο κακό στη σχέση τους και θα ευνοήσει ξαφνικά τον Πέτρο.

Ο Γεράσιμος παραδέχεται την δολοφονία

Μέχρι τώρα βλέπαμε την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου ) στο «Μαύρο Ρόδο», να ζει με τον εφιάλτη της παιδικής της ηλικίας. Να ζει με την αγωνία πως κάποιος, κάποια στιγμή, θα ανακαλύψει πως εκείνη ως μικρό κοριτσάκι σκότωσε τον Διακοσάββα ο οποίος προσπάθησε να την βιάσει. Και το κυριότερο, ότι η θεία της στο μοναστήρι είναι συνένοχος γιατί ήταν εκείνη που την κάλυψε και εξαφάνισε τα ίχνη, δηλαδή το πτώμα.

https://www.instagram.com/p/Cnrhs9jIs7w

Στα επόμενα επεισόδια το «Μαύρο Ρόδο» από μία ιστορία απαγορευμένης αγάπης, γίνεται αστυνομικό θρίλερ.

Ελισάβετ και Πέτρος στο «Μαύρο Ρόδο» ορκίζονται love forever αλλά κάποιος θα τους χαλάσει τα σχέδια

Ο Γεράσιμος ο οποίος μετά την απαγωγή της Ελισάβετ και την δοκιμασία της ζει με τις τύψεις, αποφασίζει αφενός να αποκαλύψει στην οικογένειά του ότι εκείνος ως μικρό παιδάκι σκότωσε τελικά τον Διακοσάββα μετά τον τραυματισμό της Ελισάβετ, γιατί είχε δει το περιστατικό.

https://www.instagram.com/p/Cj-bVAHo7iU

Κάνει όμως το λάθος να το πει και στην Ελισάβετ. Το μυστικό - ψέμα λειτουργεί καταλυτικά στη σχέση τους.

Ως άνθρωπος του Θεού, θα περιμένεις φαντάζομαι πως θα τον συγχωρέσει. Δεν θα το κάνει όμως. Αντίθετα θα καταλάβει ότι η ζωή της δομήθηκε στο μοναστήρι πάνω σε ένα λάθος. Λόγω και του έρωτά της με τον Πέτρο, αρχίζει να αναθεωρεί αν θα πρέπει να γίνει μοναχή.

Και από την άλλη πλευρά βάζει και σε κίνδυνο την Ηγουμένη, δηλαδή την Κατερίνα Διδασκάλου. Η οποία φαίνεται πως όχι μόνο γνώριζε το μυστικό αλλά και το κάλυψε.

https://www.instagram.com/p/CneF3qeuov9

Με λίγα λόγια, η σειρά είναι σα να ξεκινά από την αρχή. Γιατί οι σχέσεις δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Υπάρχει επίσης πάντα ο κίνδυνος ο γιος του Διακοσάββα να ανακαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα του και να ζητήσει την τιμωρία των ενόχων.

Για αυτό και θα ξεκινήσει ένας αγώνας να καλυφθεί αυτό το μυστικό από όλους.