Vandicted η Μελίνα Νικολαΐδη με τα φορέματα της μαμάς της όμως τα φοράει με ακόμα πιο ροκ τρόπο

Vandicted η Μελίνα Νικολαΐδη με τα φορέματα της μαμάς της όμως τα φοράει με ακόμα πιο ροκ τρόπο
NDP

Μόνο παπούτσια δεν μπορούν να ανταλλάξουν μαμά και κόρη καθώς όπως έχει πει η Δέσποινα για την πανύψηλη Μελίνα η νεαρή φοράει αρκετά μεγαλύτερο νούμερο. Να ποια ρούχα επέλεξε η 19χρονη στις δύο πιο πρόσφατες επίσημες εξόδους με τον σύντροφό της. 

Και ποια μαμά δεν έχει ανταλλάξει ρούχα με την κόρη της όταν εκείνη μεγαλώνει; Κρατάει χρόνια αυτή η παράδοση και έτσι πρέπει να είναι καθώς η γυναικεία γκαρνταρόμπα κάποια στιγμή θα παραδοθεί στην κόρη -που εκείνη με τη σειρά της θα παραδώσει στη δική της κόρη όταν γίνει μαμά. Και ειδικότερα όταν μιλάμε για exclusive ή vintage κομμάτια που έχουν μεγάλη αξία είτε χρηματική είτε συναισθηματική. Αυτά τα ρούχα λοιπόν, και ανακυκλώνονται και πάνε από χέρι σε χέρι.

Με το συλλεκτικό D&G φόρεμα της μητέρας της η Μελίνα Νικολαΐδη σε έξοδο με τον σύντροφό της

Σε αυτόν τον κανόνα, ανήκει και η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, οι οποίες έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές από τους φωτογράφους να φοράνε τις ίδιες δημιουργίες. Στις πιο πρόσφατες μάλιστα επίσημες εμφανίσεις της Μελίνας Νικολαΐδη, είδαμε τη νεαρή κοπέλα με δύο χαρακτηριστικά φορέματα που επιλέγει συχνά και η τραγουδίστρια σε εμφανίσεις της.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η εντυπωσιακή Δέσποινα έκανε μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη, από την οποία μοιράστηκε μερικές στιγμές στο Instagram με τους followers της.

Instagram.com/@desp1navandi

Στα stories που έκανε η κριτής του J2US και οικοδέσποινα του Chart Show την είδαμε με ένα LBD το οποίο συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα, εντυπωσιακό χτένισμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Οι πόζες της Μελίνας Νικολαΐδη με τις δύο Δέσποινες και τα χριστουγεννιάτικα looks

Λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2022, είδαμε την 19χρονη Μελίνα να φοράει το ίδιο μικρό μαύρο φόρεμα σε πιο ροκ εκδοχή, όπως την κατέγραψε ο φακός του περιοδικού ΟΚ! στην πρώτη επίσημη έξοδο με τον σύντροφό της στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν η μητέρα της.

unknown_317961235_174663475174128_2622128652305694659_n.jpg

Λίγες ημέρες αφότου η σπουδάστρια υποκριτικής πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση με τον αθλητή και γυμναστή την ξαναείδαμε να επιλέγει ένα iconic φόρεμα της Δέσποινας σε νέα βραδινή έξοδό τους.

Με το συλλεκτικό D&G φόρεμα της μητέρας της η Μελίνα Νικολαΐδη σε άλλη έξοδο με τον σύντροφό της

Όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις πριν από λίγο καιρό, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή. Η 19χρονη που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και που τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γυμναστή και αθλητή βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, βρέθηκε με τον αγαπημένο της στο Έναστρον και εκτός από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στο δημόσιο πλέον Instagram της, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το περιοδικό You και προβλήθηκαν πριν από έναν μήνα (28/12) στην εκπομπή «Happy Day», η Μελίνα είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αθλητή. Εκτός όμως από την ευτυχία της νεαρής, κάποιοι εντόπισαν και μια λεπτομέρεια η οποία έχει να κάνει με το ενδυματολογικό κομμάτι.

Ειδικότερα, η 18χρονη επέλεξε ένα μίνι στράπλες κυπαρισσί λεοπάρ φόρεμα το οποίο και ανέδειξε τη σιλουέτα της. Στα σχόλια των followers ειπώθηκε και το εξής: «Μου θυμίζεις πολύ τη μανούλα σου όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους! Πόσο την θαυμάζω και την αγαπώ!».

unknown_321551676_6059688407397012_4859837443734749765_n.jpg

Bingo!

Εκτός από το γεγονός πως η Μελίνα είναι ίδια Δέσποινα όταν υποδύονταν τη Χαρούλα στη θρυλική σειρά του Mega, η νεαρή μοιράζεται -όπως είναι λογικό- και την γκαρνταρόμπα της Δέσποινας. Αυτή τη φορά για την έξοδο με τον αγαπημένο της, η όμορφη δεσποινίς επέλεξε τη δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Dolce & Gabbana που η μητέρα της έχει ανακυκλώσει αρκετές φορές.

Ενδεικτικά δύο από αυτές:

201010151657_TB1A3712.jpg

Σε βραδινή έξοδό της το 2020 μαζί με τον καλό της φίλο και ηθοποιό, Δημήτρη Γαλάνη, η Δέσποινα βρέθηκε στα εγκαίνια ενός theater-restaurant επιλέγοντας τη δημιουργία την οποία συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το 2016, η Δέσποινα είχε επιλέξει και πάλι τη δημιουργία την οποία και συνδύασε με over the knee μπότες.

1672217590299-985086968-Untitled.png

Για το Μουντιάλ με αγάπη: Η κοινή ανάρτηση της 18χρονης Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

Θυμήσου δύο ακόμα iconic φορέματα που φόρεσε η Μελίνα και που ανήκουν στη μητέρα της

Μόνο παπούτσια δεν μπορούν να ανταλλάξουν μαμά και κόρη καθώς όπως έχει πει η Δέσποινα για την πανύψηλη Μελίνα η νεαρή φοράει αρκετά μεγαλύτερο νούμερο.

42.5 για την ακρίβεια όπως είχε αποκαλύψει η μαμά της πριν λίγα χρόνια στην εκπομπή Dot. για την κόρη της η οποία είναι πάνω από 1,75 m.

Vandicted λοιπόν (όπως λένε και οι θαυμαστές της Βανδή) η Μελίνα με την γκαρνταρόμπα της κούκλας μαμάς της.