«Οικογένεια. Αξιοπρέπεια. Παράδοση»: Η νέα ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον πεθερό της

«Οικογένεια. Αξιοπρέπεια. Παράδοση»: Η νέα ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ για τον πεθερό της
Instagram

«Είπα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή μου πως έμαθα την αγάπη για την πατρίδα από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα & ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσιεύοντας πλάνα από την κηδεία. 

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν από 18 ημέρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης (10/01) ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σε ηλικία 83 ετών. Στο πλευρό του ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή η σύζυγός του Άννα-Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια του, οι νύφες του, αλλά και οι δύο αδελφές του.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία αλλά και το αποχαιρετιστήριο post της Τατιάνας Μπλάτνικ στα social media και η 42χρονη σύζυγος του Νικόλαου έκανε ένα νέο post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

undefined

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου (28/1) η Μπλάτνικ απέτισε φόρο τιμής στον πεθερό της γράφοντας κάποια λόγια αγάπης τα οποία συνόδευσε με κάποιες φωτογραφίες.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

«Οικογένεια. Ενότητα. Δύναμη. Αξιοπρέπεια. Παράδοση. Περηφάνια.

Αυτές οι λέξεις μού έρχονται στο μυαλό καθώς, ανατρέχω σε εικόνες πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες. Δάκρυα έρχονται ακόμα στα μάτια μου όταν σκέφτομαι πώς αυτή η οικογένεια συνήλθε για να εξασφαλίσει ότι ο πατέρας, ο σύζυγος, ο παππούς, ο αδελφός & ο πρώην αρχηγός του κράτους θα αναπαυθεί με αξιοπρέπεια.

Μια εβδομάδα με άγρυπνες νύχτες για να οργανωθεί μια απρόσκοπτη κηδεία, διασφαλίζοντας ότι θα φιλοξενηθούν οκτώ αρχηγοί κρατών και πολλές ακόμη βασιλικές οικογένειες και αξιωματούχοι. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν ήμουν πιο υπερήφανη που ήμουν μέρος μιας τόσο ιστορικής στιγμής & αυτής της οικογένειας που δούλεψε με χάρη, ταπεινότητα & με ήρεμη δύναμη υποστηριζόμενη & βοηθούμενη από τόσους πολλούς.

«Είπα στην πιο πρόσφατη ανάρτησή μου πως έμαθα την αγάπη για την πατρίδα από τον πεθερό μου. Αυτό που είδα & ένιωσα περισσότερο από ποτέ με τον θάνατό του είναι η έννοια της οικογένειας. Η κληρονομιά του θα ζει για πάντα μέσα από την αγάπη της οικογένειας και των ανθρώπων του.

Αναπαύσου εν ειρήνη».

Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάτνικ

https://www.instagram.com/p/Cn9uUcUu0wy

Να πώς γιορτάζει τον έρωτα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ κάθε μέρα