Στη φωτό που πόζαρε με μαγιό η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε τοξικό σχόλιο

Στη φωτό που πόζαρε με μαγιό η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε τοξικό σχόλιο
Instagram

Η Ιωάννα πήρε τη ζωή της πίσω και απαντάει σε κάποιον χρήστη στο Instagram που δεν έχει ακόμα αληθινό προφίλ. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είδε τη ζωή της να αλλάζει πριν από περίπου τρία χρόνια όμως κανένα βιτριόλι δεν ήταν ικανό να βλάψει τα όνειρά της. Η 36χρονη κοπέλα, επέλεξε να δει τη φωτεινή πλευρά και να βοηθήσει μέσα από τη δική της περιπέτεια είτε μέσω των αναρτήσεών της, είτε μέσα από δράσεις και ομιλίες της, είτε μέσα από το ίδρυμα Ιoanna Paliospyrou Foundation (IPF).

«Τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει και κάνει απολογισμό της ζωής της

Η podcaster δεν φοβάται να ζήσει και τίποτα δεν τη σταματά από το να έχει μία φυσιολογική ζωή. Το τελευταίο διάστημα φαίνεται μάλιστα πως είναι πιο ενεργή σε αναρτήσεις σχετικά με τις πολλαπλές θεραπείες που ακολουθεί, για να αντιμετωπίσει τα εγκαύματά της.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ιωάννα ανέβασε ένα καρουζέλ φωτογραφιών της, στις οποίες φωτό απεικονίζεται να φορά το μαγιό της και να χαλαρώνει σε ιαματικά λουτρά. Στη λεζάντα της έγραψε:

«Σαν πηγή καθαρού νερού, η ειρήνη του Θεού στις καρδιές μας φέρνει κάθαρση και ανανέωση στο μυαλό και το σώμα μας».

https://www.instagram.com/p/Cn4jPubMOM8

Αν και τα περισσότερα σχόλια στην ανάρτηση της Ιωάννας είναι αυτά που σκεφτήκαμε κι εμείς και έχουν να κάνουν μόνο με θαυμασμό, υπήρξαν δυστυχώς και κάποια άλλα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου άνοιξε το σπίτι της & δείχνει καρέ- καρέ πώς παίρνει καθημερινά τη ζωή της πίσω

Όπως αυτό το τοξικό σχόλιο στο οποίο η Ιωάννα έδωσε την απάντησή της

327941977_506484454925984_3420450507012486383_n.jpg

Η αλήθεια είναι αυτό το σχόλιο δεν είναι άκρως τοξικό όσο άλλα (που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναπαράγονται), ωστόσο παραμένει τοξικό και είναι άξιο αναφοράς διότι αν μας σχολιάζουν έτσι αυτοί που μας ...αγαπάνε για κάτι απλό (που το εν λόγω έχει και θεραπευτικό περιεχόμενο) τότε ποιοι;

Και η αναφορά σε αυτό το σχόλιο γίνεται ώστε να δούμε τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει ένα ψεύτικο προφίλ στο οποίο θα πρέπει να μάθουμε να απαντάμε με αδιαφορία ή με αναφορά μέχρι να κατέβει. Υπάρχουν κάποιες στιγμές όμως που το emoji που χρησιμοποίησε η Ιωάννα είναι απαραίτητο καθώς «κάπου ώπα».

Οι υπέροχες φωτογραφίες της Ιωάννας μία-μία. #Cheers!

«Τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει και κάνει απολογισμό της ζωής της

Νωρίτερα, μέσα στον μήνα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε την ονομαστική της εορτή και έθεσε κάποιους νέους στόχους. Λέτε ένας από αυτούς να είναι και το να κάνει τελικά για πρώτη φορά εκπομπή στην τηλεόραση;

«Τόσα πολλά να νιώσεις... Τόσα πολλά να κατακτήσεις. Πρέπει να παλέψεις κάποιες κακές μέρες, για να κερδίσεις τις καλύτερες μέρες της ζωής σου».

https://www.instagram.com/p/CnHAQynMJHN

Διάβασε περισσότερα εδώ.