Ηλία ρίχτο: Μπόγδανος και Γκότσης δίκασαν τον Μαρτίκα στο Survivor All Star και το Twitter αντέδρασε

Ηλία ρίχτο: Μπόγδανος και Γκότσης δίκασαν τον Μαρτίκα στο Survivor All Star και το Twitter αντέδρασε

Έγινε του Ηλία! Αποθέωσαν τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο οι fans του Survivor μετά τις ατάκες - φωτιά των δύο παικτών με κύριο αποδέκτη τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Ένα πράγμα είναι σαφές από το χτεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Ο «στρατηγός» Σπύρος Μαρτίκας έχει ξεκινήσει το σχέδιό του δημιουργώντας ίντριγκες και νέες κόντρες μέσα στην ομάδα του αλλά και στην αντίπαλη ομάδα, προκαλώντας το ξέσπασμα του Ηλία επί δύο.

Υποψήφιος ο Κρις αλλά το ξέσπασε ήρθε από τον Ηλία Γκότση.

Οι Μαχητές έχασαν χτες (10-2) και την ασυλία και το αναψυκτικό και το λαχταριστό club σάντουιτς με τα πατατάκια και ο Κρις Σταμούλης συγκέντρωσε τη πλειοψηφία των αρνητικών ψήφων από τους συμπαίκτες του. Με μόλις μια εβδομάδα στο παιχνίδι, ο Κρις ξέσπασε με τις πλάτες του Σπύρου Μαρτίκα:

Είναι δύσκολο αυτό γιατί είναι πάρα πολύ νωρίς. Είμαι μόλις μια εβδομάδα εδώ και δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνεις υποψήφιος. Ήταν αναμενόμενο όμως. Το ήξερα από το ceremony που μίλησε ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος έστρεψε όλη την ομάδα εναντίον μου επειδή του χάλασα με ματσάρισμα με το Μαρτίκα», είπε ο Κρις με τον Μαρτίκα να τονίζει τη στρατηγική του Ηλία Γκότση, ο οποίος επιζητά να αγωνίζεται με παίκτες πιο αδύναμους αγωνιστικά σε σχέση με εκείνον.

Ο Γκότσης προτίμησε να μην ανεβάσει τους τόνους και εξήγησε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CoA_-hmuVGo

«Ο Σπύρος μιλάει για αγωνες δικους μου με αδύναμους παικτες αλλά κ ο Σάκης πρώτη βδομάδα έπαιζε με Περικλή. Όταν θέλει η ομάδα να με ψηφίσει και να βγω υποψήφιος επειδή δεν είμαι καλός αγωνιστικά να το κάνει όποτε. Το ξέρω ότι μια κόντρα θα βόλευε σε αυτό το σημείο αλλά εγώ δεν ήρθα εδώ για αυτό».

Νωρίτερα και μετά την ήττα - σοκ, ο Γκότσης είχε πει την ατάκα της βραδιάς για το πώς θα καταλήξει η μπλε ομάδα αν συνεχιστούν οι ήττες:

Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε το έχουμε αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα.

Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν», τόνισε ο 33χρονος νικητής του Survivor το 2018.

To Τwitter βλέπει ξανά νίκη του Γκότση στο Survivor 2023

Ηλίας Μπόγδανος κατά Μαρτίκα

Χωρίς να κάνει κατά μέτωπο επίθεση και με τον έξυπνο πάντα τρόπο που τον χαρακτηρίζει, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να δείξει πως ο Μαρτίκας ενορχηστρώνει σχέδια με μαριονέτα τον Νίκο Μπάρτζη.

Μιλώντας στον Νίκο, με τον οποίο έκαναν παρέα και εκτός παιχνιδιού, όποτε ο Μπάρτζης ερχόταν στην Αθήνα, ο Μπόγδανος ζήτησε ανοιχτά από τον Μπάρτζη να κόψει την παρέα με τον Μαρτίκα προκαλώντας το ξέσπασμα του φαρμακοποιού.

To Τwitter αποθέωσε και τον Ηλία Μπόγδανο.

Κι ενώ στο παιχνίδι μπήκε ξανά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, φαίνεται πως ο Κρις Σταμούλης είναι αυτός που το κοινό προβλέπει να αποχωρεί την εβδομάδα αυτή.

Αυτό είναι το αληθινό ζευγάρι του Survivor - Η Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Ντάνο