Μπόμπα - Τανιμανίδης στη Σαουδική Αραβία & ξεκίνησαν τα σχόλια για τα χλιδάτα ταξίδια και τα παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Μπόμπα - Τανιμανίδης στη Σαουδική Αραβία & ξεκίνησαν τα σχόλια για τα χλιδάτα ταξίδια και τα παιδιά

Το ταξίδι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στη Σαουδική Αραβία έφερε πλήθος σχολίων στο Instagram.

Μέχρι σήμερα, η Χριστίνα Μπόμπα και η ο Σάκης Τανιμανίδης δέχονταν σχόλια σε κάθε ταξίδι που έκαναν χωρίς τις κόρες τους, για την επιλογή τους αυτή ακριβώς. Στο ταξίδι τους στη Σαουδική Αραβία πάντως, τα σχόλια πέραν από το γιατί άφησαν τις κόρες τους κινήθηκαν και στο γιατί ταξίδεψαν εκεί, τι ακριβώς συμβαίνει με τα δικαιώματα των γυναικών και γιατί το ζευγάρι πιάνεται χεράκι- χεράκι.

https://www.instagram.com/p/Cn9HBhDKwHL

Βλέπεις με 738 χιλιάδες followers η Χριστίνα και με 998 χιλιάδες followers ο Τανιμανίδης, είναι φυσικό στα posts που κάνουν να υπάρχουν και οι αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, στο ταξίδι αυτό με τους μεγάλους ουρανοξύστες, το πικ νικ στην έρημο, το φαντασμαγορικό σόου με τα drones και την επίσκεψη στη Formula E (αγώνες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα) . Κι αν στον περισσότερο κόσμο, το ταξίδι στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας φάνηκε εξωτικό, υπήρξαν αρκετά σχόλια που ασχολήθηκαν με το πού είναι οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Ε, η Χριστίνα επέστρεψε στις μικρές της και με ένα story τόνισε πως επέστρεψε στην πραγματική ευτυχία απαντώντας κάπως έτσι και στο κακεντρεχές σχόλιο που έγραφε:

https://www.instagram.com/p/Cn7Jgm_Krd2

Με ευκολία αφήνουν τα παιδιά τους για διακοπές αυτοί... Τα χρόνια περνούν κ η βρεφική ηλικία δεν θα γυρίσει πίσω.... Οπότε πρέπει να χαρούν τα παιδιά τους τώρα κ δόξα το θεό το ζευγάρι έχει κάνει τόσα ταξίδια στη ζωή τους που αν κάνουν ένα λιγότερο δε θα πάθουν κ τπτ... Υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν κάνει κανένα.. Η Αδικία της ζωής...

Όσο για την εμφάνιση της Μπόμπα με ανοιχτό ντεκολτέ, χωρίς μαντήλα στη Σαουδική Αραβία και το πώς κρατήθηκε χέρι με χέρι με τον σύζυγό της, τα σχόλια ήταν κάπως έτσι:

«Επιτρέπουν να κυκλοφορεί γυναίκα εκεί χωρίς αμπαγια; Πάει χάλασαν και αυτοί. Δεν μας επέτρεπαν χωρίς μαντήλα και το ράσο τους, ήταν πολύ αυστηρά, φαίνεται πως κάτι άλλαξε», «Περπατώντας τρίζουν τα πλακάκια αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών που είναι ανύπαρκτα εκεί…αλλά όλα καλά, το βίντεο να βγει και τα Saudi nights, υπερασπιστές των δικαιωμάτων όταν μας συμφέρει», «Καταραμένη φτώχεια. τι επίδειξη πλούτου είναι αυτή», «περπάτημα σα να πιστεύουν ότι είναι διάσημοι στη Σαουδική Αραβία ξέρω εγώ».

https://www.instagram.com/p/Cn7K4EjqNhX

Σε αυτά τα σχόλια, ήρθε η απάντηση επίσης από τους fans του ζευγαριού που έγραφαν:

«Ηρεμήστε λίγο στα σχόλια, ο άνθρωπος ανέβασε ένα βίντεο με την γυναίκα του, τόσο απλά και τόσο ήρεμα, αν ήταν κανένας άλλος τίποτα δεν θα λέγατε, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν την ζωή τους και μην τρώγεστε με τα ρούχα σας συνέχεια σε κάθε ανάρτηση τους. Μακάρι όλοι να αγαπούσαν και να σέβονταν την γυναίκα τους όπως ο Σάκης και αν εκεί τους βλέπουν ας περνούν παράδειγμα».

https://www.instagram.com/p/Cn7dHSADj5Y

Πάντως, στο ζήτημα του ντεκολτέ, είχε απαντήσει η Χριστίνα και μετά τα σχόλια από το ταξίδι στο Μιλάνο τονίζοντας:

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι» είπε η Χριστίνα Μπόμπα τότε με τον Σάκη να λέει.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα. Όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη».

Τι έχει πει η Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς ειδικά για τα παιδιά της και το γιατί δεν είναι μαζί της σε κάθε ταξίδι:

https://www.instagram.com/p/CcDzpchre8S


«Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό», είχε πει πρόσφατα στο «Πρωινό» η Χριστίνα Μπόμπα.


«Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν. Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη».

Πρεμιέρα για τον Σάκη Τανιμανίδη με πατέντες, memes στο Twitter και την Χριστίνα Μπόμπα για γούρι