Ο Ντάνος είναι ο μεγαλύτερος φαν του Survivor All Star και το απέδειξε με τα likes του

Ο Ντάνος είναι ο μεγαλύτερος φαν του Survivor All Star και το απέδειξε με τα likes του

Η κοινή συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση και η δήλωση για το Survivor All Star η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις πράξεις του. 

Πριν ακόμη ξεκινήσει το Survivor All Star το όνομά του είχε μονοπωλήσει τα media. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρκετές φορές μας είχε δηλώσει σε όλους τους τόνους, ότι αφενός δεν θα συμμετείχε, αφετέρου δεν του ταιριάζει το reality του οποίου υπήρξε μεγάλος νικητής το 2017.

Οι πράξεις του όμως τον διαψεύδουν. Και κυρίως τα likes που κάνει από το επίσημο προφίλ του στο Instagram. Ο Ντάνος παραμένει εν τη απουσία του ο μεγάλος ήρωας του παιχνιδιού με όλους τους τρόπους και το επιδιώκει. Σήμερα ωστόσο θέλησε να μας μιλήσει για τα νέα του project (χωρίς να μας λέει ποια είναι) και να κάνει την πρώτη κοινή συνέντευξη με την Δήμητρα Βαμβακούση.

https://www.instagram.com/p/Cl4KeBPK7TU

«Ό,τι έχετε ακούσει είναι λάθος»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεφε με την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση και πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση από την Θεσσαλονίκη όπου είχαν βρεθεί για ένα κοινό νέο επαγγελματικό project και στο αεροδρόμιο τους συνάντησε η δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Να σου θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δύο τους είναι ζευγάρι. Τα οποία είναι αληθή. Μας το έδειξαν με όλους τους τρόπους, αφού αγκαλιά βρέθηκαν στην Νατάσα Θεοδωρίδου για να ακούσουν το πρόγραμμά της, με τα τρυφερά ενσταντανέ να συμπληρώνονται από τραγούδι - αφιέρωση μέσα στο αυτοκίνητο.

Σήμερα στην πρώτη τους συνέντευξη, η Δήμητρα θέλησε να ρίξει και λίγο στάχτη στα μάτια των media (και σε εμάς φυσικά) λέγοντας πως: «Ό,τι έχετε ακούσει είναι λάθος. Εγώ δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Γνωριστήκαμε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων και καταλάβαμε ότι έχουμε τον ίδιο πνευματικό. Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δύο κουβέντες παραπάνω. Χαιρόμαστε γιατί έχουμε κάνει μία πολύ ωραία συνεργασία μέχρι στιγμής». Και στη συνέχεια ενώ ο Γιώργος δεν ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά του (χαμογελώντας όμως περίεργα) η Δήμητρα στην ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι μας απάντησε: «Πες ότι θέλουμε να γνωριστούμε. Με όλο αυτό δεν το χαλάτε λίγο»;

Με όλο αυτό που έχει συμβεί τις τελευταίες ημέρες, έχουμε καταλάβει πως όχι μόνο έχουν σχέση αλλά θέλουν να την διαφημίσουν και με τον δικό τους τρόπο. Και καλά κάνουν.

Αυτό είναι το αληθινό ζευγάρι του Survivor - Η Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Ντάνο

Ο Ντάνος σε αυτή την συνέντευξη ρωτήθηκε για το αν βλέπει το Survivor All Star και απάντησε ορθά - κοφτά πως δεν το βλέπει.

Εμείς όμως ανακαλύψαμε ότι το παρακολουθεί με διαφορετικό τρόπο. Μέσω των fan club του και μέσω των like που κάνει σε αναρτήσεις που το αφορούν, ακόμη και πριν λίγες ώρες.

Και εδώ καταρρίπτεται και ο παλαιότερος ισχυρισμός του πως δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό που λέγεται reality. Ας δούμε όμως μερικά από τα likes του.

Καταρχάς όταν κάποιος χάνει στον στόχο, οι θαυμαστές του Γιώργου θυμούνται ότι μόνο εκείνος ήταν αλάνθαστος. Και φυσικά κέρδισαν το like του για αυτή την επισήμανση.

danos_stoxos.JPG

Όπως και σε κάθε φωτογραφία στην οποία γίνεται αναφορά πως υπήρξε αλησμόνητος για τα τηλεοπτικά χρονικά, παίκτης.

danos4.JPG

Εσχάτως όμως έκανε like και στα αφιερώματα - ρεπορτάζ που αφορούσαν στη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση. Αυτό προς απάντηση και όσων είπαν οι δύο τους στο παραπάνω βίντεο.

danos5.JPG

Δείτε και τα υπόλοιπα από τα likes του Γιώργου. Και θα καταλάβεις ότι το Survivor φυγείν αδύνατο.