O Απόστολος Γκλέτσος έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα: την 21χρονη κόρη του Βαλίσια Γκλέτσου

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Απόστολος Γκλέτσος έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα: την 21χρονη κόρη του Βαλίσια Γκλέτσου

«Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα», έχει δηλώσει ο 55χρονος ηθοποιός.

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δημοφιλής ηθοποιός που μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση των 90s ήταν συναισθηματικά φορτισμένος για το αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας που συνετρίβη το πρωί νότια της Ανδραβίδας.

«Επειδή με είδα εκεί να φοράω τη στολή του αεροπόρου, έπεσε ένα αεροπλάνο σήμερα και ψάνουν τους αεροπόρους. Μακάρι να τους βρουν, ζωντανούς», είπε συγκινημένος οn air ο Απόστολος Γκλέτσος.

O 55χρονος ηθοποιός-πολιτικός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την καριέρα του, την αγάπη του για την πολιτική, τα κοινά και την μονάκριβη κόρη του.

Η Βαλίσια Γκλέτσου είναι η γυναίκα πάνω απ'όλες τις γυναίκες

Ο πρωταγωνιστής της μικρής οθόνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την 21χρονη κόρη του. Η Βαλίσια Γκλέτσου είναι η κόρη που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους το 2006, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Η 21χρονη φοιτήτρια μοιάζει πολύ στον μπαμπά της και σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών. Ο 55χρονος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει για την κόρη του: «Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει «είμαι η κόρη του Γκλέτσου», να τη σέβονται».

gkletsos2.jpg

Ο ηθοποιός και η κόρη του πραγματοποιούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από μερικούς μήνες ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Δώρα Γενεθλίων», στο θέατρο Λαμπέτη όπου έδωσαν το παρών και πέρασαν μαζί ποιοτικό χρόνο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την κόρη του τονίζοντας: «Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της, που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ».

Kαι πρόσθεσε: «Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στεναχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για τη φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δεν γλείφουν τους καθηγητές. Εμείς τους γλείφαμε. Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το γλείψιμο».

Όλοι μιλούν για το reunion Παπαχαραλάμπους - Γκλέτσου 25 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς»

Η κόρη του τέως δημάρχου Στυλίδας έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ της στο Instagram έχει ιδιαίτερη αισθητική.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Βαλίσιας Γκλέτσου.

Πηγή κεντρικής: ndp