H Jennifer Garner «έπαθε» Bennifer - Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της John Miller

H Jennifer Garner «έπαθε» Bennifer - Τα τρυφερά φιλιά με τον σύντροφό της John Miller

H 50χρονη ηθοποιός δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και οι φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο το αποδεικνύουν περίτρανα.

Στα καλύτερά της είναι η Jennifer Garner και αυτό οφείλεται στο ότι διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Η 50χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης έχει βρει το άλλο της μισό στο πλευρό του John Miller.

H διάσημη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι από το 2018 και παρά τα σύντομα διαλείμματα στη σχέση τους, παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι.

Πηγή ανέφερε στο US Weekly ότι ο Miller και η Garner διανύουν μια πολύ καλή περίοδο αναφέροντας: «Της αρέσει το πόσο λίγο νοιάζεται για τα φώτα της δημοσιότητας ή για όλα τα σκηνικά του Hollywood... Πολύ διαφορετική από τη σχέση του Ben και της J.Lo. Ποτέ δεν θα τους δεις να κάνουν κάτι για τις κάμερες ή να προσχεδιάζουν σε ποιες εκδηλώσεις θα παρευρεθούν μαζί, απλά δεν είναι το στυλ τους».

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο ευτυχισμένοι που ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν χρειάζονται την επικύρωση κανενός άλλου για να ξέρουν ότι είναι γραφτό να είναι μαζί. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν ανασκαφές εναντίον άλλων, απλώς δεν είναι αυτοί».

Η Jennifer Garner είναι ερωτευμένη

H Garner και ο Miller έχουν επιλύσει τυχόν διαφορές και πηγές από το στενό τους περιβάλλον τονίζουν ότι έχουν μια απόλυτα αρμονική σχέση.

«Η Jennifer αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό του John και είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ», ανέφερε πηγή.

«Είναι μια στοργική, υγιής σχέση». Μια άλλη πηγή δήλωσε: «Ο John είναι τόσο περιποιητικός, αλλά όχι με αυταρχικό τρόπο... Δίνει χώρο στην Jennifer όταν το χρειάζεται και είναι πάντα εκεί για εκείνη».

https://www.instagram.com/p/CoEGxbYsPOw

Ποιος είναι ο John Miller

Ο ohn Miller είναι ο πρόεδρος και ο CEO του Cali Group και ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων CaliBurger. Ο σύντροφος της ηθοποιού έχει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Caroline Campbell.

H Jennifer Lopez έκανε κίνηση ματ μετά τον γάμο της με την πρώην του Ben Affleck

Η Jennifer Garner ήταν παντρεμένη με τον Ben Affleck μέχρι το 2018 όπου οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τη 17χρονη Violet, τη 14χρονη Seraphina και τον 10χρονο Samuel.

Πηγή κεντρικής: jennifer.garner