Ο Τριαντάφυλλος πήγε στο Παρίσι οικογενειακώς αλλά το μυαλό του είναι στο Survivor

Ο Τριαντάφυλλος πήγε στο Παρίσι οικογενειακώς αλλά το μυαλό του είναι στο Survivor

O 45χρονος τραγουδιστής βρίσκεται στην Πόλη του Φωτός και είχε μια απρόσμενη συνάντηση.

Μια σύντομη απόδραση στην γαλλική πρωτεύουσα πραγματοποίησε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη και τον 7χρονο γιο τους, Νικόλα. Ο γνωστός τραγουδιστής και η οικογένειά του βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα στο Παρίσι όπου απολαμβάνουν τις βόλτες τους και δεν σταματούν να δημοσιεύουν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την Πόλη του Φωτός.

Ο Τριαντάφυλλος πήγε Παρίσι αλλά το μυαλό του είναι στον Άγιο Δομίνικο

Ο 45χρονος πρώην παίκτης του Survivor έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφικό υλικό από τη ζωή του. Πριν λίγες ώρες ο καλλιτέχνης δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από τη νυχτερινή τους έξοδο κοντά στον Πύργο του Άιφελ και συγκεκριμένα μέσα από το ταξί.

duffy6.jpg

Σε ένα από τα videos που δημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος κάνει αναφορά στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χιουμοριστικά πως ο οδηγός του ταξί θυμίζει τους κατοίκους της Δομινικανής Δημοκρατίας.

duffy7.jpg

Γνωστός για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ο «Ντάφι» δεν σταμάτησε να δημοσιεύει videos από το φωτισμένο Παρίσι, τονίζοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι για αυτό το ταξίδι και κάνοντας σαν παιδάκι!

Μπαίνει και η Ελευθερίου και ο Bo στο Survivor; Τα καρφιά Τριαντάφυλλου για στημένο παιχνίδι

Η συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδή

O Τριαντάφυλλος συναντήθηκε οικογενειακώς με τον Γιάννη Βαρδή ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι με την σύζυγό του, Νατάσσα Σκαφίδα και δεν δίστασε να βιντεοσκοπήσει τη στιγμή.

«Ωπ, παιδιά ήρθα Γαλλία για να βρω τον Βαρδή», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο Instagram-story που πόσταρε.

Ο Γιάννης Βαρδής έκανε ένα μικρό room tour στον Τριαντάφυλλο, δείχνοντάς του την εντυπωσιακή θέα στον Πύργο του Άιφελ.

Ο Τριαντάφυλλος δεν μένει αμέτοχος στις εξελίξεις του Survivor All Star

Σάλος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στο ελληνικό Twitter μετά το νέο τρέιλερ του Survivor All Star. Ο Νίκος Μπάρτζης «έριξε βόμβα» λέγοντας πως είδε παίκτη να έχει κινητό και λίγο αργότερα ακούγεται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

Ο Τριαντάφυλλος έσπευσε να σχολιάσει τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης γράφοντας πως παρόμοια περιστατικά ξενερώνουν το τηλεοπτικό κοινό. Ο «Ντάφι» πέταξε για ακόμη μια φορά τα καρφιά του προς το τηλεοπτικό project που τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, ζητώντας έμμεσα να αποβληθεί ο παίκτης που παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού.

duffy.jpg

Πηγή κεντρικής: triantafillos_xatzinikolaou