Ο Λεβεντογιάννης δάκρυσε, οι Παγιδευμένοι φανς συγκινήθηκαν και εμείς βρήκαμε τον δολοφόνο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεβεντογιάννης δάκρυσε, οι Παγιδευμένοι φανς συγκινήθηκαν και εμείς βρήκαμε τον δολοφόνο

Αποθέωση για τον εισαγγελέα της καρδιάς μας στο Twitter. Οι Παγιδευμένοι φτάνουν στην πιο κρίσιμη φάση τους και ο δολοφόνος του Άγγελου, είναι τελικά πρόσωπο - έκπληξη. 

Απόγνωση. Αυτή η λέξη ταίριαζε στο χθεσινό επεισόδιο των Παγιδευμένων με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη να είναι ο κεντρικός και βασικός ήρωας. Όλο το επεισόδιο ήταν πάνω του. Έκανε την μεγάλη θυσία για την Άννα του με το να παραιτηθεί από τη θέση του εισαγγελέα, δάκρυσε και μαζί του βούρκωσαν και όλες οι φανς στο Twitter.

Τώρα ως δικηγόρος της αγαπημένης του, θα καταφέρει να βρει τον ένοχο. Εκείνον που δολοφόνησε τον Άγγελο και σίγουρα δεν ήταν η Άννα του. Το πρόσωπο αυτό θα προκαλέσει την μεγαλύτερη έκπληξη της σειράς μέχρι στιγμής. Και σου έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες.

Ο Μήτσος είχε νεύρα αλλά βρίσκει τελικά τον δολοφόνο

Το χθεσινό επεισόδιο στη σειρά «Παγιδευμένοι» ξεκίνησε με μία έκπληξη. Γιατί εκεί που όλοι οι fans περίμεναν ότι το είδωλο του Twitter ο αστυνόμος Ανδρέας, δηλαδή ο Πέτρος Λαγούτης θα βοηθούσε τον κολλητό του εισαγγελέα να σώσει την αγαπημένη του Άννα, ο διοικητής και πατέρας του Μαρκέτου του πήρε την υπόθεση. Για να μην δίνει στοιχεία στον φίλο του.

leventogiannispagidevmenoi.jpg

Και από εδώ και πέρα ξεκίνησε ένας μίνι γολγοθάς για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο μπαμπάς Μαρκέτος δεν ήθελε ο γιος του να καταστρέψει την καριέρα του για την γυναίκα που αγαπά. Και αφού αναφερθήκαμε στον Παύλο Ορκόπουλο, το Twitter υπενθύμισε για μία ακόμη φορά χιουμοριστικά την διαφορά μόλις 7 ετών που έχει με τον Στέφανο Κυριακίδη που υποδύεται τον πατέρα του.

pappous_pagidevmenoi.JPG

Ο εισαγγελέας της καρδιάς μας Μιχάλης Λεβεντογιάννης ήταν το κεντρικό πρόσωπο του χθεσινού επεισοδίου με πολλά νεύρα γιατί δεν έβρισκε την λύση του εγκλήματος και σε μία κίνηση ματ, αποφάσισε να παραιτηθεί από εισαγγελέας, για να υπερασπιστεί την Άννα του ως δικηγόρος πια για να έχει πρόσβαση στα στοιχεία.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

Την ώρα που υπέγραφε την παραίτηση άρχιζε να δακρύζει μιλώντας στον πατέρα του για την μεγάλη του αγάπη και το κοινό στο Twitter, δεν άντεξε την συγκίνηση. Δάκρυσε ο Δημήτρης, βούρκωσαν οι φανς του. Τα σχόλια ήταν ενδεικτικά.

Και τώρα σου έχουμε τις εξελίξεις.

Η Άννα όπως παρακολούθησες και χθες, προσπάθησε να θυμηθεί τι συνέβη εκείνη τη νύχτα της δολοφονίας του Άγγελου. Δυστυχώς τίποτε το σοβαρό. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, γιατί σήμερα θα θυμηθεί αμυδρά μία γυναικεία παρουσία στον τόπο του εγκλήματος.

https://www.instagram.com/p/CoFcrvioUsM

Το ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο, έχει ήδη διαπιστωθεί και από την αστυνομία. Όμως αυτό το τρίτο πρόσωπο δεν είναι τελικά γυναίκα.

Αυτό θα το καταλάβει γρήγορα ο Δημήτρης και σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ένα άτομο που ήδη γνωρίζουμε, είναι τελικά εκείνο ή καλύτερα εκείνος που σκότωσε τον Άγγελο κατ'εντολή του, για να ενοχοποιήσει την Άννα. Διαστροφικό όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/CjqURwOoiuE

Ο άντρας αυτός όμως δεν αφορά στους κεντρικούς πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά ένα πρόσωπο το οποίο έχουμε δει μόνο σε ένα πλάνο. Και εργάζεται στην αστυνομία!

Το δεύτερο μυστήριο πάντως που προέκυψε εντελώς ξαφνικά, είναι αυτή η άγνωστη σχέση μεταξύ της Κλειώς και του παππού Μαρκέτου. Τους είχαμε δει ξανά μαζί με εκείνον να την απειλεί και τώρα την χρησιμοποιεί προφανώς για να εξοντώσει τον πατέρα Χατζή.

Ο σκοπός του είναι όμως ένας: Να βοηθήσει τον Δημήτρη και την Άννα πάση θυσία. Είναι ο μυστικός τους βοηθός και πολύ σημαντικός. Και σίγουρα και αυτός που θα αποκαλύψει τον κρυφό ρόλο πολλών άλλων.