Survivor All Star: «Αποκαθήλωση» για Δαλάκα και Ασημίνα στο Twitter - Ξέσπασε ο Σοϊλέδης

Survivor All Star: «Αποκαθήλωση» για Δαλάκα και Ασημίνα στο Twitter - Ξέσπασε ο Σοϊλέδης

Αποκαθήλωση για τη Δαλάκα, απορία για την Ασημίνα και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Σε ένα επεισόδιο- μαμούθ που θα μπει στην ιστορία του ελληνικού Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από το Survivor All Star.

Για το συμβούλιο αυτό του νησιού, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μας είχε ενημερώσει από χθες, προκαλώντας αναμονή κοινού.

Έξαλλος ο Μπάρτζης- έκανε την αποκάλυψη του παιχνιδιού

Μετά τη νίκη των Κόκκινων και ενώ όλοι περίμεναν την ψηφοφορία των Μπλε, o Νίκος Μπάρτζης έριξε τη βόμβα και έκανε την αποκάλυψη για την έρευνα που έκανε στην Ασημίνα και την Κατερίνα, ακολουθώντας τις μέσα στη ζούγκλα και βλέποντας πως χρησιμοποίησαν το κινητό ενός ντόπιου.

«Έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο κινητό», είπε ο Μπάρτζης και ξέσπασε η κόλαση στο συμβούλιο του νησιού με την Ασημίνα να ξεσπά και να διαψεύδει τους ισχυρισμούς:

«Παιδιά, τι λέτε ρε, Κατερίνα μίλα. Παιδιά πάτε καλά, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παιδιά είμαι με την Κατερίνα συνέχεια. Αν θα φύγει κάποιος θα φύγω εγώ. Παιδιά με προσβάλλει όλο αυτό», έλεγε η Ασημίνα.

Η ένταση των παικτών οδήγησε την παραγωγή σε διακοπή του συμβουλίου του νησιού και έπειτα οι παίκτες επέστρεψαν σε ένα νέο έκτακτο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει οριστική αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star. Όπως τόνισε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από ενδελεχή έρευνα της παραγωγής διαπιστώθηκε πως και οι δυο παίκτριες είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

«Μετά την πολύ έντονη κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες βράδυ και τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ήμασταν αναγκασμενοι να διακόψουμε και να αναγκαστούμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο. Επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον αέρα ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αυτή τη διακοπή και να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θέλαμε και εμείς να αξιολογήσουμε όλη την κατάσταση και να μην αφήσουμε κάποιες κουβέντες στον αέρα. Όπως βλέπετε απουσιάζουν από το σημερινό συμβούλιο η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor.

Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» είπε ο Λιανός μην αφήνοντας περιθώρια και προειδοποιώντας παράλληλα και τους υπόλοιπους παίκτες για τήρηση των κανόνων.

dalaka1.JPG

Και δεν έφτασαν μόνο αυτές οι αποκαλύψεις μιας και στο συμβούλιο του νησιού ο Μπάρτζης αποκάλυψε πως όχι μόνο είδε την Ασημίνα με το κινητό αλλά η Κατερίνα Δαλάκα κρατούσε τσιγάρο. Όπως όλοι θυμούνται η παίκτρια πέρασε τουλάχιστον 10 ημέρες στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου μέσα στον Ιανουάριο με πνευμονία.

dalaka2.JPG

Ξέσπασμα και στο Twitter

Τα κινητά σε ένα ριάλιτι επιβίωσης εννοείται πως σχολιάστηκαν ποικιλότροπα από τους χρήστες του Twitter.

Ποιoς έχει το κινητό στο Survivor All Star; Έξαλλο το Twitter με την Ασημίνα και τον Μπάρτζη

Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης

soiledis11_3028074886767336209.jpg
soiledis.JPG

Την αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου, φρόντισαν να σχολιάσουν και οι δύο παίκτες του περσινού Survivor, που κατηγορήθηκαν επίσης για χρήση κινητού.

george_tala__3028140983070219121.jpg

To στορυ του Τάλα

Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάτζεβ ξέσπασαν στο Instagram με τον φιναλίστ του περσινού τελικού, Άρη, να υποστηρίζει πως η παραγωγή δεν έπιασε τον ίδιο ή τον Ταλάτζεβ ποτέ με κινητό στο χέρι, γι' αυτό και δεν αποβλήθηκαν ποτέ από το παιχνίδι.

Εννοείται πως και ο Τριαντάφυλλος έκανε τα δικά του αστεία stories από το Instagram:

Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

https://www.instagram.com/p/CoGP2yJN-O6

Η χρήση του κινητού, η αντίδραση των παικτών και η αποκαθήλωση κυρίως της πάλαι ποτέ νικήτριας του Survivor, Κατερίνας Δαλάκα αλλά και της τρίτης της περσινής σεζόν, Ασημίνας, άφησε στο περιθώριο τις τέσσερις υποψηφιότητες. Πάντως, ένας από τους Chris Σταμούλη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Ρία Κολοβού και Εύη Σαλταφερίδου θα δει σήμερα την πόρτα εξόδου από το Survivor.