Η Jlo πιάνει τον Ben Affleck να πίνει αλκοόλ και το βίντεο γίνεται viral στο Tik Tok

Η Jlo πιάνει τον Ben Affleck να πίνει αλκοόλ και το βίντεο γίνεται viral στο Tik Tok

Μετρούν μερικούς μόνο μήνες παντρεμένοι αλλά τα πρώτα σύννεφα στο γάμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck έχουν ήδη φανεί σε ένα βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok.

Η Jennifer Lopez από τη μέρα που έσμιξε ξανά με τον Ben Affleck δεν σταματάει να μιλάει για τον μεγάλο τους έρωτα, την αγάπη αυτή που άνθισε και πάλι μετά από 20 χρόνια. Kι όμως φαίνεται πως στον πλανήτη των Bennifer δεν κυλούν όλα ρόδινα.

Το viral βίντεο των Bennifer

Celebrity Sightings In New York - November 25, 2022

Τουλάχιστον αυτό δείχνει ένα βίντεο στο Tik Tok που έγινε viral, από το πάρτι της πρεμιέρας της Lopez, για την ταινία Shotgun Wedding, η οποία βγήκε στο Amazon Prime στις 27 Ιανουαρίου 2023 και το πάρτι έλαβε χώρα στις 18 Ιανουαρίου. Στο βίντεο αυτό, οι ειδικοί στο να διαβάζουν τα χείλη, μπόρεσαν να καταλάβουν πως ο Ben έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στην έντονα εκνευρισμένη Jlo τονίζοντας πως δεν έχει πιει αλκοόλ:

JR Ridinger Celebration Of Life

«Δεν ήπια τίποτα, εντάξει», φέρεται να λέει ο Ben, o οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα αλκοολισμού του που τον έχει στείλει τουλάχιστον δύο φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης, μία το 2001 και μία το 2018, όταν τον μετέφερε σε κακή κατάσταση η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner. To παράδοξο είναι πως ενώ λαμβάνει χώρα αυτή η δύσκολη στιγμή, η Jennifer πίνει κρασί μπροστά του.

H ατάκα του Ben για το αλκοόλ είχε κάνει έξαλλη την πρώην του

Ο Ben Affleck απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Howard Stern πριν λίγο καιρό, είπε ότι αν δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη Jennifer Garner και ανέφερε:

«Μάλλον θα έπινα ακόμα. Είναι μέρος του γιατί ξεκίνησα να πίνω. Ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος. Σκεφτόμουν Δεν μπορώ να φύγω επειδή έχω τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος οπότε τι να κάνω;

Αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, πράγμα που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η λύση».

Προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να αισθανθεί καλύτερα με το να τρως ή να πίνεις, να τζογάρεις ή να κάνεις σεξ ή οτιδήποτε. Τελικά νιώθεις χειρότερα. Αρχίζεις και τα κάνεις περισσότερο ώστε να κάνεις αυτή την ενόχληση που νιώθεις να φύγει και τότε ξεκινάει ο αληθινός πόνος. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Τουλάχιστον σε μένα αυτό ήταν που συνέβη».

Η αλήθεια ήταν ότι πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφαση και χωρίσαμε. Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Mε κάποιον που αγαπώ και σέβομαι, αλλά με τον οποίο δεν θα έπρεπε πια να είμαι παντρεμένος. Τελικά, προσπαθήσαμε. Προσπαθήσαμε, επειδή είχαμε παιδιά. Και οι δύο νιώθαμε, όμως, ότι δεν θέλουμε αυτό να είναι το πρότυπο που βλέπουν τα παιδιά μας για τον γάμο».

Ο γάμος της με τον Ben Affleck ήταν αναμφίβολα η ωραιότερη στιγμή του 2022 που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη της. H 53χρονη μοιράστηκε μερικές αδημοσίευτές φωτογραφίες από τον γάμο της στην αρχή του χρόνου και μας έδειξε το υπέροχο νυφικό της.

«Μία από τις καλύτερες χρονιές. Ανυπομονώ για όσα θα έρθουν την επόμενη χρονιά», έγραψε η Jennifer Lopez κάτω από την ανάρτησή της ενώ μετά τον γάμο με τον Ben είχε τονίσει:

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν. Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», μένει να δούμε αν θα νιώσει ξανά παγιδευμένος ο Ben!