Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε όλα σχεδόν τα κιλά της εγκυμοσύνης- Καρέ καρέ η αλλαγή στο σώμα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχασε όλα σχεδόν τα κιλά της εγκυμοσύνης- Καρέ καρέ η αλλαγή στο σώμα της
Instagram

Ο τρόπος που κατάφερε να είναι πιο fit ακόμα και από πριν την εγκυμοσύνη. 

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία και είδε τη ζωή της να αλλάζει εδώ και περίπου 2,5 χρόνια από τη στιγμή δηλαδή που μπήκε στη ζωή της ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Η ευτυχία των ερωτευμένων ολοκληρώθηκε πριν από έναν σχεδόν μήνα, όταν γεννήθηκε ο γιος τους που θα πάει το όνομα Βλάσης.

https://www.instagram.com/p/CnKYv0uLuZo

Η νέα μαμά, όπως είναι λογικό, μοιράζεται αρκετά πλάνα από τη νέα της καθημερινότητα με τον μπέμπη αλλά και από την προσπάθειά της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχουν και οι followers της στο Instagram στους οποίους η παρουσιάστρια κάνει παράλληλα ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα αν ταυτίζονται με την τρέχουσα fitness κατάστασή της.

Πριν από μία εβδομάδα, η Κωνσταντίνα αποκάλυψε με ένα στόρι στους ακολούθους της πως έχασε 14 κιλά και σε αυτή την προσπάθεια ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της είναι το τρέξιμο.

69c500f6023b47118f02b2d5906f40b3.webp

Υποθέτουμε πως η 36χρονη κοπέλα, έχει χάσει και άλλο βάρος μετά από τον εν λόγω στόρι. Χωρίς να έχει δώσει κάποιο update ως προς τα κιλά της, η Κωνσταντίνα σε πρόσφατο post της, έδειξε πως συνεχίζει την προσπάθειά της δημοσιεύοντας πλάνο τη στιγμή που έκανε διάδρομο.

sss.png

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα έχει ειδικό highlight στο ισχυρό Instagram της το οποίο είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια απώλειας βάρους μετά τον τοκετό, με φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται καρέ- καρέ η αλλαγή στο σώμα της.

Δες τα πλάνα στη gallery που ακολουθεί:

Το θαύμα της ζωής

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αρκετό τρακ απέναντι στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο την Παρασκευή. Δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια αυτό που αισθανόταν για το πρώτο της παιδί και την μαγική εμπειρία που έζησε. Και κάποια στιγμή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόταση της γιατί την έπιασαν τα κλάματα.

Η συγκίνηση δεν έφυγε ούτε και στις πρώτες ώρες με το μωρό στο σπίτι. Και πριν από λίγα λεπτά, με μία ανάρτησή της θέλησε να περιγράψει με 3 λέξεις αυτό που αισθάνεται γράφοντας: «Το θαύμα της ζωής». Ποζάρει στον ένατο μήνα ημίγυμνη έχοντας δίπλα τον σύζυγό της, σε μία μάλλον ιδιωτική φωτογράφιση που τους έκανε ο φωτογράφος Κώστας Αυγούλης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανατρεπτική εμφάνιση έξω από το μαιευτήριο στην πρώτη πόζα μετά τη γέννα

https://www.instagram.com/p/CnKYv0uLuZo

Η Κωνσταντίνα είχε περιγράψει την εμπειρία αλλά και τα χαρακτηριστικά του γιου της ο οποίος θα βαφτιστεί Βλάσσης, λίγο πριν αναχωρήσει με τον σύζυγο και το μωρό τους από το μαιευτήριο: «Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχές. Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ δεν ήξερα πως είναι. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα. Έχει αλλάξει όλη μας η ζωή. Το μωρό είναι καστανόξανθο. Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά έτσι κι αλλιώς.