Η Καλομοίρα είχε γενέθλια αλλά δέχτηκε τα πιο τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η Καλομοίρα είχε γενέθλια αλλά δέχτηκε τα πιο τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της

«Happy birthday sweet Marilyn», έγραψε ένας fan της κατάξανθης πια Καλομοίρας που έγινε 38 ετών.

Τα γενέθλια της είχε μόλις χθες το κορίτσι που αγαπήσαμε από το Fame Story, η αγαπημένη όλων Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της με ένα ποστ στο Tik Tok, την πλατφόρμα που έχει λατρέψει η ξανθιά πια Καλομοίρα το τελευταίο διάστημα.

Γενέθλια γεμάτα Τικ Τοκ

Η Καλομοίρα έχει περίπου μισό εκατομμύριο followers στο Instagram και ανεβαίνει καθημερινά στο Tik Tok, αλλά η αλλαγή στην εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα πυροδότησε μερικά άκρως τοξικά σχόλια από followers της που αφορούσαν την εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/Cn-TjkOLpeg

H Kαλομοίρα είχε μιλήσει πρόσφατα για την απόφασή της να γίνει ξανθιά τονίζοντας:

«Να σου πω την αλήθεια, ήμουν λίγο στενοχωρημένη και είπα να αλλάξω την ενέργειά μου. Σηκώθηκα μια μέρα και λέω στον Γιώργο θα γίνω εντελώς ξανθιά και θα κοντύνω τα μαλλιά του σε πειράζει; μου λέει δεν με νοιάζει. Πάω στην κομμώτριά μου και το είπα και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη. Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me; Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή»,τόνισε η Καλομοίρα.

Σε κάθε ποστ της πάντως, τα σχόλια για τα μαλλιά και την εμφάνιση της τραγουδίστριας είναι πολύ αυστηρά.

«Τρομαξα να σε γνωρίσω, οκ το δεχόμαστε ίσως περνάς μια φάση που χρειάζεσαι αλλαγή για τους δικούς σου λόγους αλλά μη το κρατήσεις για πολύ δεν σου πάει καλό μου κορίτσι έγινες μια άλλη ξένη στα δικά μας μάτια που σε αγαπήσαμε με άλλο στιλ.

Δεν σε γνωρίζουμε με αυτό το λουκ πιο πολύ σου πάει το καστανό σε γλυκαίνει στο πρόσωπο Καλομοίρα, ξανά καστανή σε θέλουμε.

Καλομοιράκι όμορφο γύρνα στο μελαχροινό. Το ξανθό σε μεγαλώνει και είναι κρίμα, είσαι όμορφη.

Έχεις αλλάξει τόσο πολύ κα δεν σε γνωρίσουμε γύρνα πίσω όπως στα φυσιολογικά», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στο προφίλ της Καλομοίρας.

Η ίδια πάντως η Καλομοίρα, δεν ασχολείται με τρίχες και έχει αποφασίσει να θέσει άλλους στόχους για το 2023.

«Φέτος θέλω να δουλέψω το άγχος μου. Μου το είπε και ο θεραπευτής μου ότι πρέπει να κάνω ανάσες Αυτός είναι ο στόχος μου για το 23, να μην αγχώνομαι για βλακείες και να είμαι πιο ήρεμη.

Το δεύτερο πράγμα που έχω θέσει ως στόχο είναι, να μάθω κάποιες καινούργιες πιο υγιεινές συνταγές.

Ο τρίτος μου στόχος είναι να είμαι όσο καλύτερη μαμά μπορώ. Να τους μάθω να διαβάζουν ελληνικά, μιλάνε αλλά το διάβασμα το δουλεύουμε και να στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί.

Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι μου για το 2023», είπε χαρακτηριστικά στο Tik Tok η Καλομοίρα πριν λίγο καιρό.