Χανταμπάκης και Βασάλος έκλεισαν στις λέξεις τους τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor All Star

Χανταμπάκης και Βασάλος έκλεισαν στις λέξεις τους τη μεγαλύτερη αλήθεια για το Survivor All Star

Μετά τις πρώτες απρόσμενες αποχωρήσεις, το Survivor All Star φανέρωσε τη μεγάλη του αλήθεια. 

Το Survivor All Star συμπληρώνει έναν μήνα τηλεοπτικής παρουσίας και στον μήνα αυτό οι αποχωρήσεις που έγιναν δεν ήταν οι αναμενόμενες πέρα και πάνω από κάθε σενάριο που μπορεί ένας πιστός fan του ριάλιτι επιβίωσης να έκανε.

Τα φαβορί εκτός από νωρίς

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη υπολόγιζε να επιστρέψει καλοκαίρι στο σπίτι της και δεν πρόλαβε να συμπληρώσει δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Ομοίως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βγήκε υποψήφιος για τους Μπλε με παίκτες που ήταν λιγότερο αγαπητοί και λιγότερο γνωστοί στο κοινό κι όμως ήταν αυτός που αποχώρησε τελικά.

Στο πρώτο του story στο Instagram, ο Μισθοφόρος έδειξε και το mood που θα έχει μιας και παρομοίασε το Survivor με τσίρκο.

kostas.JPG

Την εβδομάδα πάντως που πέρασε για το ριάλιτι επιβίωσης, ένα ήταν το γεγονός, η αποβολή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου.

Ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού και πρώην νικήτρια γνώρισε την «αποκαθήλωση» και για όσα έλαβαν χώρα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ίσως συμπύκνωσε στα λόγια του το τι είναι το Survivor για εκείνον.

«Εδώ είναι Survivor, είναι παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικών ικανοτήτων, θα ήθελα να μην επικρατεί ο πιο πονηρός και ο πιο έξυπνος που μπορεί να ξεγελάσει το παιχνίδι και τον κόσμο, δεν θέλω να αδικηθεί κανένας αλλά όποιον λέει ψέματα, να έχει τις ανάλογες συνέπειες για να μπορούμε όλοι να παίξουμε στα ίσα», τόνισε ο Στέλιος.

Η αποχώρηση και του Μισθοφόρου δίκαιωσε τον Ντάνο για τη μη συμμετοχή στο Survivor All Star

Δίκασε και ο Βασάλος:

Δεν έμειναν και πολλοί από την τάξη Survivor 2017 για να διεκδικήσουν πια τη νίκη. Στις προσθήκες παικτών βλέπουμε κυρίως να επιστρέφουν παίκτες από τις χρονιές που ακολούθησαν και σίγουρα όχι τόσο δημοφιλείς. Αντίθετα, από το 2017, παραμένει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης που φορτώθηκε πάνω του το σκάνδαλο με την Καρολίνα και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που θέλει όσο τίποτα άλλο να πάρει το έπαθλο του παιχνιδιού στο οποίο κατέληξε τρίτος το 2017.

«Όταν βλέπουμε κάτι να το λέμε, καλώς φύγανε, δεν παίξανε με τους κανόνες», είπε ο Βασάλος, ο οποίος έσπευσε πάντως να δικάσει την αντίπαλη ομάδα, η οποία προσπάθησε να μετριάσει την αγωνιστική απόδοση της Κατερίνας Δαλάκα που αποβλήθηκε, τονίζοντας πως η Κατερίνα ήταν μια μεγάλη παίκτρια και η ομάδα της κακώς προσπαθεί κατόπιν εορτής να υποβαθμίσει την αγωνιστική της δυνότητα.

Είναι τελικά το Survivor ένα αγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης με κανόνες;

Είναι, αλλά σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας στους μήνες που θα ακολουθήσουν και το μόνο σημείο που φέτος δεν έχει κανένα κανόνα, είναι η ψηφοφορία του κοινού. Ποιοι ψηφίζουν τελικά; Ποιους θέλει το κοινό να κρατήσει; Πώς μπορεί να έχει τόσες αντιδράσεις για την παραμονή του ένας παίκτης όπως ο Κρις αλλά τελικά ήταν ο Μισθοφόρος αυτός που αποχώρησε; Η ψηφοφορία του φετινού Survivor θα κρίνει τον νικητή και οι παίκτες του 2017 φαίνεται πως πρέπει να αποφύγουν τις υποωηφιότητες για να έχουν ελπίδα για τον τελικό!