Το σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου δε διαφέρει από εκείνο του καθηγητή Καλλίρη στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου δε διαφέρει από εκείνο του καθηγητή Καλλίρη στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Η ιδιαίτερη διακόσμηση και τα βράδια στο σπίτι με τον άγνωστο σε πολλούς γιο του Αλέξανδρο, ο οποίος δεν έχει ακολουθήσει το επάγγελμα του Σπύρου Παπαδόπουλου αλλά και της μητέρας του Αθηνάς Τσιλύρα. 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από το μεγάλο του τηλεοπτικό comeback με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», ζει και μία ευτυχή συγκυρία με την θεατρική συνεργασία με τη φίλη του Ρένια Λουιζίδου.

Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει διαθέσιμος για εκείνον φέτος όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί, αν και κατά βάθος δεν τον πειράζει γιατί αγαπά την θαλπωρή του σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας. Το οποίο είναι αντίστοιχο ενός τηλεοπτικού...καθηγητή. Σχεδόν μόνιμος επισκέπτης σε αυτό το σπίτι είναι ο άγνωστος στους περισσότερους γιος του Αλέξανδρος, για τον οποίο πρόσφατα μίλησε ο Σπύρος αποκαλύπτοντας και ένα αστείο περιστατικό το οποίο τους συνδέει. Αστείο για εκείνον και καθόλου για την μητέρα του Αλέξανδρου.

https://www.instagram.com/p/Ck-iPdcoRGe

Βιβλία παντού

Το ιδιαίτερης διακόσμησης σπίτι του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι προσεγμένο στην κάθε του λεπτομέρεια με τα εκατοντάδες βιβλία να διακοσμούν τις δύο μεγάλες επιτοίχιες vintage βιβλιοθήκες του σαλονιού.

https://www.instagram.com/p/CLb8ZizlYgo

Το ξύλο, οι ρετρό κατασκευές αλλά και οι πίνακες ζωγραφικής που διακοσμούν κάθε τοίχο και τα γλυπτά σε διάφορα σημεία του σπιτιού, μαρτυρούν ξεκάθαρα πως εδώ μένει ένας άνθρωπος που αγαπά την αισθητική και τις τέχνες κάθε μορφής.

«Σειρά για βραβείο ΕΜΜΥ»: Το κοινό έδωσε τα εύσημα στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» μετά τη νέα ανατροπή

https://www.instagram.com/p/CLB6UB_ltbq

Η αγάπη του για την μουσική και οι γνώσεις του ήταν ήδη γνωστές σε εμάς με την παρουσίαση της εκπομπής «Στην υγεία μας», αλλά εκείνο που δεν γνωρίζαμε είναι πως και ο ίδιος έχει μάθει να παίζει μπουζούκι, να «σκαρώνει» μελωδίες για να ντύνει με νότες τις ιστορίες του.

https://www.instagram.com/p/CKvvAIMF8iM

Ο ηθοποιός έχει μία έφεση αλλά και ένα μεγάλο ταλέντο στον λόγο. Κάποτε έγραφε στίχους, ενώ δεν θα είναι απίθανο να τον δούμε και ως συγγραφέα κάποια στιγμή, όταν βρει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Με την φωνή του όμως ως αφηγητής έχει διηγηθεί πολύ γνωστά συγγραφικά έργα σε audio book πλατφόρμες.

Όταν ήταν όμως νεότερος, λάτρευε να λέει ιστορίες στον γιο του Αλέξανδρο όταν ήταν παιδί. Το εκμηστηρεύτηκε ο ίδιος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και στην Τζένη Θεωνά: «Ήμουν πολύ κολλημένος ως μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 το βράδυ για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί».

1675419957906-570615286-papadopoulosgios.jpg

Ο 40χρονος γιος του Αλέξανδρος Παπαδόπουλος δεν ακολούθησε την οικογενειακή επαγγελματική παράδοση να γίνει δηλαδή ηθοποιός, όπως είναι και η μητέρα του Αθηνά Τσιλύρα, αλλά σπούδασε και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και είναι ερασιτέχνης ζωγράφος με τα έργα του να έχουν εκτεθεί σε γνωστές γκαλερί.

Πάντως ο Σπύρος με το γνωστό του χιούμορ διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό, το οποίο όμως έφερε και την μεγάλη αντίδραση της συζύγου του. Και δικαίως δηλαδή, καθώς ο ηθοποιός, ξέχασε το καρότσι με τον γιο του στο σούπερ μάρκετ: «Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότισ στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά. Τότε με ρώτησε: «Το παιδί το άφησες απ'έξω»; Λέω «ποιο παιδί; Αμάν. Το παιδί». Το σούπερ μάρκετ ευτυχώς ήταν κοντά μας στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και φυσικά μου λέει η Αθηνά: «Εσύ παιδί, δεν ξαναπαίρνεις».