Η Θεοφανία Παπαθωμά πριν πάρει το master στη Νομική γίνεται τραγουδίστρια στο «Μαύρο Ρόδο»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Θεοφανία Παπαθωμά πριν πάρει το master στη Νομική γίνεται τραγουδίστρια στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Πολυξένη επιστρέφει στις πίστες στο «Μαύρο Ρόδο» και η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ήδη επιστρέψει στα θρανία για να κάνει το μεταπτυχιακό της στη Νομική. 

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε αυτοσαρκαστεί πριν λίγους μήνες, αλλά είχε δώσει τον καλύτερο χαρακτηρισμό για τον ρόλο της φέτος ως Πολυξένη στο «Μαύρο Ρόδο», γράφοντας πως: «Είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας».

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα προκαλέσει διπλή καταστροφή. Και τα spoiler λένε πως επιστρέφει στην παλιά της δουλειά ως σταρ της πίστας στην Πάτρα. Αυτό σημαίνει ότι θα ξανακερδίσει την καρδιά του Θέμη Καστρινού (Λεωνίδας Κακούρης) και θα χάσει οριστικά τον Λευτέρη;

Η ντίβα της Πάτρας και η καλή μαθήτρια της Νομικής

Πριν ακόμη γίνει η τηλεοπτική Δέσποινα Απέργη στο «Άγγιγμα ψυχής» και δει την καριέρα της να εκτοξεύεται, η Θεοφανία Παπαθωμά είχε ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Νομική.

https://www.instagram.com/p/Cjskk_lolHS

Ποτέ όμως δεν κατάφερε να αρχίσει το μεταπτυχιακό που ονειρευόταν και όχι μόνο λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά και λόγω μητρότητας. Αρχικά με τον μεγάλο της γιο Αχιλλέα από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και στην συνέχεια με τις δυο κόρες από την σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, Αγάπη και Αθηνά.

Φέτος ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει το όνειρό της και ήδη επέστρεψε στα θρανία της Νομικής για να κάνει το master της στο Συγκριτικό Δίκαιο. Από την λαχτάρα της για τα μαθήματα πηγαίνει και από τις πρώτες στην τάξη.

https://www.instagram.com/p/CmSfFkzIobT

Ο άλλος της εαυτός, ως Πολυξένη στο «Μαύρο Ρόδο» δεν ασχολείται με τα γράμματα αλλά με τις τέχνες.

Τις λαϊκές τέχνες συγκεκριμένα, καθώς πριν τον γάμο της με τον Λευτέρη ήταν η μεγαλύτερη φίρμα της νύχτας στην Πάτρα.

1675424706026-329086490-papathoma.jpg

Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Πολυξένη ετοιμάζεται να θυμηθεί το παρελθόν της και να ξαναζήσει δόξα και αναγνώριση. Θα δεχτεί την πρόταση του Θέμη Καστρινού να γίνει ξανά τραγουδίστρια στο μαγαζί του, με τον Λευτέρη να μαθαίνει πλήρως πια, όλο το παρελθόν της.

https://www.instagram.com/p/CkI-nNJoxQx

Εκείνη όμως είναι πανέξυπνη και αδίστακτη. Προσπαθεί να δει ποιον θα φέρει κοντά της γρηγορότερα. Τον Θέμη ή τον Λευτέρη; Οικονομικά την συμφέρει και στις δύο περιπτώσεις, γιατί η Πολυξένη τον άντρα που έχει δίπλα της τον υπολογίζει μόνο με το χρήμα.

https://www.instagram.com/p/CkI2_1vo3X_

Ο Λευτέρης είναι ακόμη ανένδοτος στην επιστροφή της στο σπίτι, αλλά το ενδιαφέρον του πια δεν είναι στραμμένο σε εκείνη, αλλά στην κόρη του Ελισάβετ. Χαίρεται που την βλέπει να έχει έρθει κοντά με τον Πέτρο, μετά την κοινή τους περιπέτεια στην απαγωγή και θα χαρεί διπλά όταν την δει να βγάζει τα ράσα.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ζει δεύτερο εφιάλτη στο «Μαύρο Ρόδο» και μαθαίνει το μυστικό του Γεράσιμου

Αυτή η απόφαση όμως είναι περιστασιακη για την νεαρή μοναχή. Δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την μοναχική ζωή. Κάνει ένα μικρό...διάλειμμα, μέχρι να γυρίσει στο μοναστήρι και να πάρει το χρίσμα.