Δεν είναι fake news: Ο Ηλίας Καζιόλι ετοιμάζεται να μπει στο MasterChef - Ποιους άλλους θα δούμε;

Κατερίνα Μπούσιου
Δεν είναι fake news: Ο Ηλίας Καζιόλι ετοιμάζεται να μπει στο MasterChef - Ποιους άλλους θα δούμε;

Το Twitter τον είχε κάνει viral αρκετές φορές και οι χρήστες ζητούσαν να δουν τον Ηλία Καζιόλι από το MasterChef 4 και τελικά θα τον δουν. Θα έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Γιώργο Πορφύρη; 

Δεν ξέρουμε πως πραγματικά αισθάνεται ο Γιώργος Πορφύρης μετά την είσοδό του για δεύτερη φορά στο MasterChef, αλλά φανταζόμαστε πως θα νιώθει άβολα με τις επιθέσεις τις οποίες δέχεται από τους συμπαίκτες του.

Γενικώς όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να έχουν σκληρές αντοχές εκείνοι που θα επιστρέψουν για να αντιμετωπίσουν τις κόντρες με τους νεότερους και κυρίως τις ειρωνείες τους. Ένας ακόμη παλαιός παίκτης, ο Ηλίας Καζιόλι ετοιμάζεται να μπει στο MasterChef και το κοινό του Twitter θα χαρεί με τα νέα. Εκείνος που δεν θα χαρεί είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CoLDH1-KCUg

Γιατί είναι απίθανο να γίνει MasterChef All Star;

Με τις ευθεία επίθεση του Αλέξανδρου προς τον έκπληκτο Γιώργο Πορφύρη ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο με την πρώτη ομαδική της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο MasterChef. Δεν είναι τυχαίο που χαρακτηρίζουν τον Αλέξανδρο τον δεύτερο Μπόμπενα. Ίδιο ύφος, ίδια διάθεση για καβγά.

Και όπως είπε: «Ο τρόπος που μπήκε στο σπίτι με πείραξε. Ασέβεια, υπεροψία, ειρωνεία».

Ποιος; O Γιώργος που μπήκε σεμνά και με το γνωστό του χιούμορ στο σπίτι του MasterChef. Ο Πορφύρης όμως έχει την εμπειρία του παλιού και την ευελιξία στην συμπεριφορά και είπε ότι δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι του αντιπάλου του. Έχει καταλάβει πως ο Αλέξανδρος δημιουργεί τεχνητή ένταση για τηλεοπτικούς λόγους.

https://www.instagram.com/p/CoLTf73slr8

Με εντάσεις θα γίνει σήμερα το πρώτο συμβούλιο, η πρώτη ψηφοφορία αλλά και η πρώτη αποχώρηση της σεζόν. Και σήμερα πάλι πρωταγωνιστές θα είναι οι δύο αρχηγοί, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος.

Οι ισορροπίες θα αλλάξουν την επόμενη Τρίτη με την είσοδο ενός ακόμη παίκτη στον διαγωνισμό. Σε πολλούς από τους παλαιότερους παίκτες είχε γίνει πρόταση από το καλοκαίρι για να τους δούμε ξανά στην οθόνη μας.

Μήπως βλέπουμε ήδη το MasterChef All star; Το κοινό κάνει προτάσεις για να δει παίκτες που αγαπά

Υπήρχαν όμως δύο πρακτικές δυσκολίες με τους περισσότερους. Αφενός γιατί είχαν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις - κανείς δεν ήθελε να αφήσει τη συνεργασία του με γνωστά εστιατόρια - και αφετέρου γιατί ζητούσαν να λάβουν και τις αντίστοιχες απολαβές.

https://www.instagram.com/p/CoLBgnXKfsb

Γιατί θα άφηναν τις δουλειές τους και γιατί γνωρίζουν ότι είναι χρήσιμοι για λόγους τηλεθεάσης στο παιχνίδι. Υπήρξαν αρκετά σκληρά παζάρια. Δεν ζητήθηκαν υπέρογκα ποσά, αλλά δεν υπήρχαν και γενναιόδωρες αντι-προσφορές. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θύμιζαν Survivor All Star. Για αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει MasterChef All Star στο μέλλον. Ο προυπολογισμός θα έφτανε πολύ ψηλά.

Θα δούμε ωστόσο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να μπαίνουν γνωστοί μας παίκτες. Και ναι, θα δούμε τον Ηλία Καζιόλι από το MasterChef 4, αγαπημένη φυσιογνωμία του Twitter για τις γκάφες του και την μεγάλη του κόντρα με τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος και του στέρησε κάθε μα κάθε ευκαιρία για να επιστρέψει στον διαγωνισμό, μετά την πρώτη του αποχώρηση.

Ο Ηλίας έχει σχεδόν 3 μήνες να κάνει ανάρτηση στο Instagram και υποψιαζόμαστε πως αυτό έγινε και λόγω γυρισμάτων.

https://www.instagram.com/p/Ck8rmp-MGcZ

Περιμένουμε όμως να δούμε και άλλες αγαπημένες φυσιογνωμίες των social media. Μαρίνα Ντεομολάι, έσω έτοιμη.