«Η Λιζ και ο Ολόφωτος»: Το κοινό πανηγύρισε μία σκηνή του έρωτα Ελισάβετ & Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο»

Κατερίνα Μπούσιου
«Η Λιζ και ο Ολόφωτος»: Το κοινό πανηγύρισε μία σκηνή του έρωτα Ελισάβετ & Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο»

Μία φωτογραφία - spoiler από τα επόμενα επεισόδια δείχνει τι θα γίνει με την σχέση τους. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος δηλαδή η Λιζ και ο Ολόφωτος όπως χαρακτηρίζουν οι φανς στο Twitter το ζευγάρι του «Μαύρου Ρόδου» αποθεώθηκαν στην τρυφερή στιγμή τους. 

Εδώ και μέρες οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του «Μαύρου Ρόδου» έχουν ήδη χαρεί με τις εξελίξεις στον έρωτα του Πέτρου και της Ελισάβετ. Τους οποίους πλέον τους ονομάζουν ως ο «Ολόφωτος» και η «Λιζ».

Στο χθεσινό επεισόδιο το Twitter αποθεώσε την πρώτη μεγάλη τρυφερή τους σκηνή και την ερωτική εξομολόγηση του Πέτρου, ενώ μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media μας έδωσε ένα ωραίο spoiler για το πως θα εξελιχθεί η σχέση τους. Δυνατή η εικόνα.

1675636680487-220562432-mavrorodo_petros.jpg

Μόνοι και μακριά από όλους

Δυνατά φαίνεται να εξελίσσεται στο «Μαύρο Ρόδο» η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ μετά την απαγωγή τους και τον σοβαρό τραυματισμό του. Έκανε θυσία για χάρη της να ταξιδέψει τραυματισμένος στο χωριό για να τη δει και σε μία στιγμή αδυναμίας του έγιναν και οι μεγάλες αποκαλύψεις.

«Δεν θέλω καμία άλλη Ελισάβετ, εσένα θέλω μόνο» όπως είπε ο Ολόφωτος όπως λένε οι φανς τον Μιχάλη Ταμπακάκη και εκείνη τον χάιδεψε τρυφερά δείχοντας πως έχει πολύ δυνατά αισθήματα για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CmghwPQInV1

Να μην πούμε για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της Λευτέρη και έχει χαρεί με αυτό το ειδύλλιο επειδή αναγκάζει την κόρη του να ζει εκτός μοναστηριού. Εκείνος το ζει πιο δυνατά ακόμη αυτό που συμβαίνει.

https://www.instagram.com/p/CoMiwKuvAgq

Και αν αναρωτιέσαι το πόσο θα κρατήσει όλο αυτό και αν είναι παροδικό να σου πούμε πως θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις. Ραντεβού και τρυφερές περιπτύξεις δίπλα στη θάλασσα, σύμφωνα με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα επόμενα επεισόδια, όπως κυκλοφόρησαν στα social media.

https://www.instagram.com/p/CoRnozZvWUw

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι θα φύγει για λίγο μαζί για την Πάτρα. Ο Πέτρος πείθει την Ελισάβετ να είναι δίπλα του για όσο χρειαστεί να αποφασίσει αν θέλει την μοναχική ζωή. Μάλιστα για πρώτη φορά θα την δούμε να βγάζει τα ράσα.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου ζει δεύτερο εφιάλτη στο «Μαύρο Ρόδο» και μαθαίνει το μυστικό του Γεράσιμου

Αυτό θα εξαγριώσει φυσικά τον Γεράσιμο ο οποίος θα την ακολουθήσει στην Πάτρα. Ήδη θα τον δούμε στο σημερινό επεισόδιο να κάνει μεγάλη σκηνή ζηλοτυπίας, όταν ανακαλύπτει πως ο Πέτρος φιλοξενείται από εκείνη στο σπίτι της.

Το κοινό ήδη έχει αρχίσει να νευριάζει με τις αντιδράσεις του και συνεχίζει να αποθεώνει το ζευγάρι. Σε κάθε ατάκα του.

Μέσα σε όλες τις εξελίξεις είχαμε και την προσωρινή απομόνωση της Κασσιανής από την Ηγουμένη για να την προφυλάξει από να τους εκθέσει. Γεράσιμος - Κασσιανή έχουν ήδη haters.

kassiani.JPG

Κοντοζυγώνει όμως η ώρα που θα πάρει την εκδίκησή της και την ηγεσία.