Κίμων Κουρής: Οι Παγιδευμένοι το love story με την Ιωάννα και η συνεργασία με διεθνή σταρ

Κατερίνα Μπούσιου
Κίμων Κουρής: Οι Παγιδευμένοι το love story με την Ιωάννα και η συνεργασία με διεθνή σταρ

Ο Σταύρος της σειράς «Παγιδευμένοι» ετοιμάζεται να συνεργαστεί με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και στη σειρά. Ο Κίμων Κουρής όμως έχει ήδη κάνει και μία διεθνή κινηματογραφική συνεργασία - έκπληξη και την συμπρωταγωνίστριά του σίγουρα την γνωρίζεις. 

Μετά το ειδύλλιο του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από τη σειρά «Παγιδευμένοι» είχαμε στο τέλος της πρώτης σεζόν και νέα σενάρια που αφορούσαν τον Κίμωνα Κουρή, τον γοητευτικό εισαγγελέα Σταύρο και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου την οποία θα δούμε από την επόμενη εβδομάδα να μπαίνει στη σειρά.

Κίμων Κουρής στο Newsbomb.gr: «Αν με δεις σε μπαρ δεν θα με εμπιστευτείς»

Θα παγιδευτούν όμως και εκεί στον έρωτα. Η σχέση τους, η προηγούμενη συνεργασία τους που έχει σχέση με τον κινηματογράφο όπως και η διεθνής συμπρωταγωνίστρια του Κίμωνα από το Grey's Anatomy.

https://www.instagram.com/p/CkgmpanL6Gh

Η καρμική συνάντηση Ιωάννας και Κίμωνα

Εντός ολίγων ημερών στη σειρά «Παγιδευμένοι» θα δούμε μία νέα εισαγγελέα, την οποία και θα υποδυθεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Στην ουσία είναι εκείνη που θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Μαρκέτου , ο οποίος έχει παραιτηθεί για να υπερασπιστεί ανεμπόδιστος την Άννα του.

https://www.instagram.com/p/CnhLeqEtkmE

Η Ιωάννα έρχεται για να βρεθεί ως συνάδελφος και του Σταύρου Μαυρίδη, δηλαδή του Κίμωνα Κουρή. Δεν θα αναστατώσει μόνο την επαγγελματική του καθημερινότητα αλλά σε λίγο και τη ζωή του. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα τον έχουμε δει πλήρως αφοσιωμένο μόνο στη δουλειά του, αλλά και στην αδελφή του Κατερίνα. Εκείνη θα τον κάνει να δει διαφορετικά το μέλλον του και θα σταθεί συμπαραστάτρια στην ασθένειά του, καθώς ο εισαγγελέας είναι επιληπτικός.

https://www.instagram.com/p/CoIfhasAaHZ

Αυτός ο έρωτας στην αρχή θα είναι ένα φλερτ γιατί με τις εξελίξεις τις οποίες θα έχουμε δεν θα προλαβαίνουν οι ήρωες μας να ασχοληθούν με τίποτε άλλο παρά, την εξιχνίαση της δολοφονίας του Άγγελου και σε λίγο και την εξιχνίαση της δολοφονίας του Κοσμά και πατέρα της Άννας.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Fyllidou) άλλαξε το look της για να γίνει εισαγγελέας στους Παγιδευμένους

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΟΝ ΤΙΜΕ αλλά και της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, Κίμωνας και Ιωάννα είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι και πρόσφατα ήταν μαζί εκτός από το πάρτι της Μαρίζας Ρίζου και στην διαδήλωση του ΣΕΗ στο Σύνταγμα.

Η γνωριμία τους κρατά εδώ και χρόνια, από την εποχή που φοιτούσαν και οι δύο στην σχολή του ΚΒΘΕ και μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στην ταινία «Nexting». Eκεί όμως συμμετείχε μαζί τους και ο πρώην σύντροφός της, Πάνος Βλάχος.

https://www.instagram.com/p/CU0XsDGhQ66

Ο Κίμων όμως που έχει γίνει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα viral με τις ατάκες του και τις κινήσεις του, έχει να καυχιέται εκτός από τις επαγγελματικές επιτυχίες στην Ελλάδα και για τις διεθνείς του συνεργασίες.

Συμμετείχε πριν από δύο χρόνια στην ταινία «Stoler by their father» και η πρωταγωνίστρια θα σου είναι αρκετά γνώριμη καθώς είναι η Sarah Drew, πολύ γνωστή πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy.

https://www.instagram.com/p/CXjs0TRvn2o

Ο ηθοποιός που κατάγεται από τον Bόλο και έχει φιλική σχέση από την παιδική του ηλικία με τον συντοπίτη του Αποστόλη Τότσικα, έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πυγμαχία και έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή του πως ο Νικήτας Τσακίρογλου σε μία συνεργασία τους, τον συμβούλεψε να μην αλλάξει ποτέ τη...μύτη του. Φυσικά παίρνοντας παράδειγμα από τον ίδιο.