Στον Σασμό 4 ηθοποιοί θα πουν το μεγάλο «αντίο» στον Γ' κύκλο ενώ η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό 4 ηθοποιοί θα πουν το μεγάλο «αντίο» στον Γ' κύκλο ενώ η ζωή της Στέλλας κινδυνεύει

Το παρασκήνιο των συζητήσεων με τους ηθοποιούς του Σασμού. Ποιοι κορυφαίοι πρωταγωνιστές θα πουν αυτό το «αντίο» και πως θα συνεχίσει η ιστορία μας;

Αλλαγές και ανακατατάξεις θα φέρει ο Γ' κύκλος του Σασμού για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί και αυτές τις ημέρες συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον κύριο κορμό των πρωταγωνιστών που βρίσκονται από το πρώτο επεισόδιο στο καστ.

Κάποιοι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές όπως ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα φημολογείται ότι έχουν ήδη αρνηθεί τη συνέχεια των ρόλων τους, άλλοι δύο είναι σε διαπραγματεύσεις ενώ κάποιοι θα πουν το «αντίο» και λόγω των εξελίξεων.

Σε αυτές τις εξελίξεις τον μεγαλύτερο κίνδυνο αντιμετωπίζει η Στέλλα. Πώς όμως θα γίνει το φινάλε για 'Ημελλο και Πρωτόπαππα στο σενάριο; Και γιατί σύντομα θα κινδυνέψει σοβαρά η ζωή της Στέλλας;

https://www.instagram.com/p/ClzCifpNqM-

Το «αντίο» μετά τον ματωμένο γάμο;

Σύμφωνα και με τα τελευταία δημοσιεύματα, (από την εφημερίδα «Real News») ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα ήταν από τους πρώτους ηθοποιούς στις συζητήσεις του Γ' κύκλου του Σασμού, που εξέφρασαν την επιθυμία να μην συνεχίσουν.

Φυσικό και επόμενο γιατί ο ρόλος τους δεν έχει κάτι άλλο να δώσει στην πλοκή. Αν η απόφασή τους συνεχίσει να είναι τελεσίδικη και δεν υπάρξει αντιπρόταση της τελευταίας στιγμής, οι δυό τους θα ολοκληρώσουν την συμμετοχή τους μετά τον τηλεοπτικό γάμο τους.

Ο γάμος τους όμως δεν θα είναι όμορφος και ανέμελος όπως τους αξίζει ή όπως θα περιμένουν μετά από τόσα δεινά που τους έχουν βρει ως Μαρίνα και Αντώνης. Το «πρόδωσε» και το πλάνο από ένα video στο επίσημο προφίλ του Σασμού στο Instagram. Η Μαρίνα με μαύρα ρούχα και άσπρο πέπλο.

https://www.instagram.com/p/CnPFv8TKUPj

Ο Φαρμάκης βάζει τους ανθρώπους του να δολοφονήσουν τον Αντώνη την ημέρα του γάμου του. Ο Αντώνης τραυματίζεται σοβαρά και η ζωή του κινδυνεύει. Αλλά δεν θα πεθάνει. Aυτό ζητούσαν και οι φανς στο Twitter. Να μην πειράξουν τον Φραγκιαδάκη.

Ίσως αυτή είναι η αφορμή για να αναθεωρήσουν ξανά τα πάντα για τη ζωή τους και να δεχθεί την πρόταση για την προαγωγή στην Αθήνα ο αστυνόμος και να φύγει μακριά από όλους και από όλα με την Μαρίνα του.

Η Αργυρώ τα ανατρέπει όλα στον Σασμό και ομολογεί πως ο Αστέρης είναι ο πατέρας του γιου της

Ο Ευθύμης Φαρμάκης όμως πριν από αυτή την απειλή θα «στοιχειώσει» τη ζωή της Στέλλας γιατί θέλει να βρει την επιστολή που έχει ο Τόλης και ξέρει ότι με αυτή θα βάλει στο «χέρι» μία και καλή τους Σταματάκηδες. Παρά τις προσπάθειες να φύγει και από την θέση της νομικής συμβούλου του Φαρμάκη, βρίσκεται άθελά της σε μία παγίδα του.

https://www.instagram.com/p/Cnw972ct11j

Της δείχνει την δύναμή του και απειλεί πρώτα τον πατέρα της προκαλώντας με τους ανθρώπους του ένα ατύχημα. Η Στέλλα τότε μόνο καταλαβαίνει πως ο Φαρμάκης δεν αστειεύεται.

https://www.instagram.com/p/Cm_74QHq6d1

Αφού έφτασε να κινδυνέψει η ζωή της οικογένειάς της, είναι δεδομένο ότι θα κινδυνέψει και εκείνη. Ο μόνος άνθρωπος που θα εμπιστευτεί για να του πει τι συμβαίνει θα είναι αρχικά η Αμαλία και στη συνέχεια ο Αστέρης.

Θα αργήσουμε όμως πολύ μέχρι να δούμε τον Αστέρη να διαβάζει την επιστολή στην οποία ο Κώστας γράφει πως ο Άγγελος πριν πεθάνει είχε μάθει πως ο Μαθιός είχε σκοτώσει τον Στεφανή.

Έτσι όπως πάμε, μπορεί και να το δούμε στον Γ' κύκλο. Από τον οποίο όμως δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε ως πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Ευγενία Σαμαρά. Υπάρχει και για εκείνους η φημολογία ότι θα ήθελαν να ασχοληθούν και με κάτι άλλο.

https://www.instagram.com/p/CnjT3VTLYgx

Επειδή όμως ανήκουν στους βασικούς πρωταγωνιστές κρατάμε μία επιφύλαξη. Παράπλευρες απώλειες θα έχουμε σίγουρα και λόγω ρόλων και μέχρι τον Ιούνιο, αλλά δεν είναι επίσης σίγουρο αν ο Στέλιος Μάινας και η Γιώτα Φέστα θα συνεχίσουν και στον Γ'κύκλο. Δεν ξέρουμε καταρχάς αν θα επιζήσει ο Παύλος Βρουλάκης. Γιατί υπάρχει και αυτή η πληροφορία.