Ο Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίζει τον μικρό Αχιλλέα στα χιόνια και απαντά αν κατεβαίνει βουλευτής

Ο Άκης Πετρετζίκης φωτογραφίζει τον μικρό Αχιλλέα στα χιόνια και απαντά αν κατεβαίνει βουλευτής

Day off η σημερινή για τον Άκη Πετρετζίκη και η οικογένειά του σε πρώτο πλάνο. Τελικά θα δούμε στον πολιτικό στίβο τον γνωστό σεφ;

Από τότε που παντρεύτηκε και έγινε μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης δεν έχει μάτια… παρά μόνο για τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα, τον γιο του και την κόρη του. Και κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία να μείνει στο σπίτι περνά όλο τον χρόνο μαζί τους.

Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός σεφ απόλαυσε το χιόνι και το παιχνίδι με τον μικρό Αχιλλέα, δημοσίευσε φωτογραφία με τον μπόμπιρα να είναι τρελαμένος στη χιονισμένη αυλή του, ενώ απάντησε και στα ερωτήματα των fans του για το αν θα κατέβει βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές.

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με 4ο κριτή αλλά αυτός δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης

Η cute πόζα του μικρού Αχιλλέα στα χιόνια και η απάντηση του Πετρετζίκη για την πολιτική

Πλήρως εξοπλισμένος για το κρύο και τον χιονιά βγήκε στην αυλή ο γιος του Άκη Πετρετζίκη. Ο 1,5 ετών Αχιλλέας πόζαρε φορώντας σκούφο, γάντια, μπότες και χοντρό μπουφάν και χαρίζοντας στον φωτογραφικό φακό το πιο γλυκό χαμόγελο. «Μπορεί να είναι 4x4 αλλά του φόρεσα και χιονοκουβέρτα να μη γλιστράει... Αν αύριο είναι πάλι έτσι, θα τον δέσω στο έλκηθρο να με πάει δουλειά! Χο χο χο», έγραψε στη λεζάντας της ανάρτησης ο Άκης Πετρετζίκης.

https://www.instagram.com/p/CoUSFkzAEBt

Τα likes και τα σχόλια πήραν «φωτιά» με τους fans του σεφ να του εύχονται να χαίρεται τον γιο του, αλλά και να παρατηρούν πόσο γλυκός είναι. Μια, ωστόσο, θαυμάστρια έσπευσε να κάνει ένα… εντελώς διαφορετικό σχόλιο στον Άκη Πετρετζίκη και να τον ρωτήσει αν κατεβαίνει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

petretzikis_vouleutis.jpg

«Άκη είδα στον ύπνο μου ότι κατέβηκες βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ! Καλά πήγε αυτό !!!! 🤣🤣🤣», σχολίασε μια follower με τον 38χρονο σεφ να απαντά με πολύ χιούμορ: «λες; τα πάω καλά με τα ζιβάγκο».

Ο γάμος με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και η απόκτηση των δύο παιδιών

Στις 2 Ιουλίου 2021 ο Άκης Πετρετζίκης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς με την αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και τον σεφ να δημοσιεύει στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CQ1KHfXpC7R

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤», έγραψε τότε στην ανάρτησή του ο Άκης.

Ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά και η βάπτιση του μικρού. «27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές», έγραψε ο Άκης ο οποίος και μοιράστηκε φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε.

Και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Κωνσταντίνας, ο Άκης την ανακοίνωσε στο Instagram με έναν ξεχωριστό και γλυκό τρόπο, με μια φωτογραφία συγκεκριμένα.

akis_petretzikis_deuteri_fora_mp.jpg

Και, τελικά, στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 το ζευγάρι κράτησε στην αγκαλιά του την κορούλα του με τον σεφ να γράφει στο Instagram: «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις! #❤️ #mitera #happydad #dadlife #welcome #babygirl #OMGMitera».

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0