Grammys 2023: O Ben Affleck έγινε το meme της βραδιάς και εμείς συμπάσχουμε

Grammys 2023: O Ben Affleck έγινε το meme της βραδιάς και εμείς συμπάσχουμε

O 50χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην απονομή με την σύζυγό του, Jennifer Lopez και κατάφερε άθελά του να είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Grammys 2023 με μεγάλη νικήτρια την Beyoncé. Την ώρα που όλοι οι stars απολάμβαναν την λαμπερή απονομή, ο 50χρονος Ben Affleck δεν φάνηκε να το διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Ο διάσημος ηθοποιός έδειχνε εντελώς αδιάφορος για το event την ώρα που καθόταν δίπλα στην σύζυγό του, Jennifer Lopez, η οποία έδειχνε ενθουσιασμένη. Ο Χολυγουντιανός σταρ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά ωστόσο η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και δίχως να το θέλει, έγινε ένα από τα πιο viral πρόσωπα της βραδιάς.

O Ben Affleck έγινε viral αλλά όχι για τον σωστό λόγο

Ο Affleck είχε ζωγραφισμένη την βαρεμάρα-απελπισία στο πρόσωπό του και περίμενε καρτερικά να τελειώσει η τελετή για να επιστρέψει στο σπίτι του. Όσο καλός ηθοποιός και αν είναι, οι εκφράσεις του πρόδωσαν πόσο πολύ «υπέφερε» στην απονομή των βραβείων Grammy.

Μόλις τα πλάνα και οι φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά είδαν το φως της δημοσιότητας ο Affleck έγινε viral και κατάφερε να αναδειχθεί ξανά σε meme.

«Ο Ben Affleck μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στα Dunkin», έγραψε ο δημοσιογράφος Philipp Lewis στο Twitter, αναφερόμενος στην αγάπη του Affleck για τα Dubkin’ Donuts.

Ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας έγραψε: «O Ben Affleck μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στον οδοντίατρο», με έναν ακόμη να προσθέτει: «Ben Affleck ανοιγόκλεισε τα μάτια σου αν είσαι καλά».

H Jlo παραδέχτηκε την πιο μεγάλη αλήθεια: «Όταν χωρίσαμε με τον Ben πίστεψα πως θα πεθάνω»

https://www.instagram.com/p/CoTaaAZuNE2

H εντυπωσιακή εμφάνιση Lopez-Affleck στα Grammys 2023

H Jennifer Lopez μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας στα βραβεία Grammys 2023 και εντυπωσίασε με το φόρεμα του οίκου Gucci που επέλεξε να φορέσει. Η Λατίνα σταρ ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο pop άλμπουμ το οποίο κέρδισε ο Harry Styles, και πράγματι έλαμψε μέσα στο κεντημένο με κρυστάλλους φόρεμα της.

https://www.instagram.com/p/CoTZ_jypYMx

Μετά την απονομή η διάσημη τραγουδίστρια κάθισε δίπλα στον Ben Affleck, ο οποίος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και δεν σταμάτησε να ανταλλάζει χαμόγελα και τρυφερά βλέμματα.

Πηγή κεντρικής: lovebennifer