Η Μαίρη Συνατσάκη έπαθε κάτι που μόνο οι μαμάδες που θηλάζουν θα καταλάβουν

Η Μαίρη Συνατσάκη έπαθε κάτι που μόνο οι μαμάδες που θηλάζουν θα καταλάβουν

Η νέα πόζα με την κόρη της, η διαπίστωση των fans και οι καλύτεροί της φίλοι.

Από τις 5 Δεκεμβρίου που έγινε μαμά για πρώτη φορά, η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη άλλαξε εντελώς και στο πλευρό της, τα δύσκολα και άυπνα βράδια, έχει πάντα τους πιο καλούς της φίλους και τους followers της.

Μόλις χτες άλλωστε, η μικρή babyboo έγινε δύο μηνών και η Μαίρη δεν θα μπορούσε παρά να ποζάρει με την κόρη της αγκαλιά στη γλυκιά αυτή επέτειο.

https://www.instagram.com/p/CoSQhhZLQPz

Από τη μια οι followers.

Γεμάτοι γλύκα είναι βέβαια και οι followers της Μαίρης, οι οποίοι παρατήρησαν κάτι που μόνο μια μαμά που θηλάζει θα μπορούσε να πάθει.

Η Μαίρη έδειξε την αλήθεια για το πώς κυκλοφορεί ντυμένη μέσα στο σπίτι και περισσότεροι από χίλιοι θαυμαστές της εντόπισαν τον γαλακτολεκέ από τη διαρροή γάλακτος από το στήθος, ο οποίος δημιουργούσε μια μικρή καρδούλα.

mairi7.jpg

Η Συνατσάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την τρυφερή διαπίστωση των followers.

mari1.jpg

Από την άλλη οι κολλητοί της:

Στην ομάδα των ανθρώπων που είναι στο πλευρό της Μαίρης, είναι τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και o Fipsterr, ο κολλητός της Συνατσάκη που σε ένα πρόσφατο ποστ στο Instagram πόζαρε αγκαλιά με το μωρό της Μαίρης και του Ίαν Στρατή και μας έδειξε πώς περνούν τα βράδια με τη νέα μαμά: τρώγοντας!

Μιλώντας για το πώς αποφάσισε να γίνει μαμά η Μαίρη είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη.

«Τώρα έγινε για τον Ίαν, δεν μπορώ να το σκεφτώ αλλιώς. Το κομμάτι αυτό το συζητούσα και στην ψυχοθεραπεία. Οπότε έγινε ξεκάθαρα για τον Ίαν, είδα στα μάτια του πως είναι έτοιμος. Δεν είναι ότι ήμασταν καιρό μαζί, ήμασταν δύο χρόνια και στον 1,5 προχωρήσαμε. Γνωριζόμασταν και πιο πριν αλλά τον είδα στις αλλαγές του», είπε η Μαίρη και τόνισε:

«Έμεινα έγκυος πάνω στη φάση που η πραγματικότητα ήταν έξτρα δύσκολη. Το γεγονός ότι έχω κάτσει σπίτι μου, μου δίνει μια ασφάλεια. Έχω τα γατιά μου, τα Φιλαράκια και αποφορτίζομαι, έχω κάτσει μέσα», είπε με ειλικρίνεια η Μαίρη Συνατσάκη.

Η υπέροχη ανάρτηση

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή.
Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι.
Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο.
Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές.
Αλλά τώρα…
Τώρα;
Τώρα,
ούτε ξέρω,
ούτε θυμάμαι,
ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω.
Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα.

Θα είναι νέα ζωή.

https://www.instagram.com/p/CmBtlq_rPh8



Η τυχερή σαλοπέτα έφτασε στον προορισμό της 🤍

——————————————————————
•Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά @ianstratisnotofficial ♥️
——–—————————————————————

Εδώ ένιωσα ασφαλής και εδώ την γνώρισα! Θα είναι για πάντα ο τόπος συνάντησης μας. Σας ευχαριστώ για όλα @omilosiaso
Γιατρέ μου, @thanos_paraschos_embio μου, ευχαριστώ εσένα από τα βάθη της καρδιάς μου που διαχειρίστηκες πρωτίστως το άγχος μου με την ηρεμία και την εμπειρία σου και μου την έφερες στην ζωή.
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που πλαισίωσαν αυτήν την εγκυμοσύνη με την φροντίδα τους και την ουσιαστική τους βοήθεια 9 μήνες τώρα. Τις μαίες μου, Σμαράγδα μου, Θάλεια μου, Σοφία μου!
—————————————————————
Τα μηνύματα σας είναι παραπάνω από συγκινητικά. Σαν να έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας. Σας ευγνωμονώ

Το χρονικό της σχέσης τους

Η παρουσιάστρια και ο Ίαν είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και συγκατοίκησαν από την αρχή της σχέση τους. Σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, η 37χρονη influencer και ο 30χρονος τραγουδιστής δεν έκρυβαν την επιθυμία τους να δημιουργήσουν οικογένεια και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του μωρού τους.

«Αγαπούν πολύ και οι δυο τα παιδιά και ονειρεύονται τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δικό τους μωράκι. Νιώθουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή δεν θα αργήσει», είχε αναφέρει στο ΟΚ πηγή από το στενό τους περιβάλλον.