Κλειώ ή Κατερίνα; Το κοινό στους Παγιδευμένους αναζητά τη δολοφόνο αλλά βρήκε και το μεγάλο λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Κλειώ ή  Κατερίνα; Το κοινό στους Παγιδευμένους αναζητά τη δολοφόνο αλλά βρήκε και το μεγάλο λάθος

Το μυστήριο συνεχίζεται και παρόλο που η Άννα θυμήθηκε στη σειρά «Παγιδευμένοι» τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, το κοινό στο Twitter αμφιβάλλει ακόμη για το τι πραγματικά έγινε με τον Άγγελο. 

Η σειρά «Παγιδευμένοι» μπήκε στην πιο κρίσιμη φάση της. Γιατί θα πρέπει να βρεθούν οι δυο ένοχοι. Εκείνος που σκότωσε τον Κοσμά και εκείνος που σκότωσε τον Άγγελο.

Στην δεύτερη περίπτωση χθες είχαμε μία ανατροπή. Ποια είναι τελικά η γυναίκα που δολοφόνησε τον Άγγελο, όπως θυμήθηκε η Άννα; Το Twitter έριξε τις υποψίες του στην θεία του αλλά και στην πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη. Τι λάθος όμως έχει γίνει και αναζητούμε το... λάθος πρόσωπο ως δολοφόνο;

Ποια είναι η γυναίκα μυστήριο και νέα δολοφόνος;

Η Άννα επιτέλους βγήκε από την φυλακή και οι «Παγιδευμένοι» μπήκαν σε μία διαφορετική τροχιά. Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, χάρισαν στο κοινό τους πολύ γλυκές και τρυφερές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CoPKmfhozyM

Καταρχάς στο δικό της σπίτι και μετά στο δικό του όπου πήγε για να μείνει, γιατί επιτέλους βρήκε που ανήκει όπως του δήλωσε. Ο ιππότης Μαρκέτος της πρότεινε να κοιμηθούν μαζί και να μην μείνει στον καναπέ, αλλά μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Πλατωνικό όλο αυτό.

Καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό γίνεται επίτηδες, για να υπάρχει αγωνία στο κοινό μέχρι να γίνει η ερωτική τους σκηνή, γιατί με τα πραγματικά δεδομένα, φυσιολογικό δεν είναι. Το κοινό στο Twitter χειροκρότησε τον έρωτα σε όποια μορφή και αν μας παρουσιάστηκε.

Μετά ρίχτηκαν ξανά στη δουλειά. Ο εισαγγελέας Μαρκέτος με την Άννα ξαναπήγαν στον χώρο της δολοφονίας του Άγγελου για να προσπαθήσουν να θυμηθεί λεπτομέρειες από εκείνο το βράδυ. Να θυμηθεί δηλαδή πως δεν ήταν εκείνη που τον σκότωσε για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδελφής της.

https://www.instagram.com/p/CoVY8Clr4w0

Και θυμήθηκε πως όταν ο Άγγελος την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πηγαίνουν προς το δάσος, άρπαξε το όπλο του αλλά την στιγμή που πήγε να τον πυροβολήσει, κάποιος την χτύπησε στο κεφάλι και ήταν εκείνος που τον σκότωσε.

Η Άννα όμως θυμήθηκε πως ένιωσε τα μαλλιά και τη μυρωδιά από το σαμπουάν μίας γυναίκας. Είναι εκείνη που είναι η πραγματική δολοφόνος. Το Twitter ξεκίνησε τις εικασίες. Είναι η Κατερίνα η πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη που κινείται ύποπτα ή η θεία του η Κλειώ την οποία βλέπουμε στα τελευταία επεισόδια να παίζει διπλό ρόλο;

Η λύση στο μυστήριο δεν είναι τόσο εύκολη. Και οι τηλεθεατές το κατάλαβαν. Καταρχάς γιατί είδαμε δύο όπλα και δεύτερον έναν πυροβολισμό ενώ είναι δύο σύμφωνα με τις σφαίρες που είχε βρει ο αστυνόμος στο δάσος. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος που όλοι έκαναν στις προβλέψεις τους. Δεν έχουμε δει την πραγματική σκηνή της δολοφονίας.

Ήταν πολύ έξυπνος ο Άγγελος για να έπεφτε θύμα των καταστάσεων. Αλλά ποιος ήταν ο σκοπός του εκείνη την νύχτα; Το μυστήριο αυτό όντως είναι Criminal Minds.

Προς το παρόν όμως από το νέο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, βλέπουμε πως η Άννα γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει πως ο Δημήτρης παραιτήθηκε για χάρη της από εισαγγελέας για να μπορέσει να γίνει ο δικηγόρος της. Και πάλι τον εγκαταλείπει. Ε, αυτό έκανε και πάλι το Twitter να νευριάσει: «Ε, γιατί ρε Άννα πάλι τον αφήνεις;

annapairaitisi3.JPG