Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι κάνουν Μαριαλένα και Βασάλος κρυφά στη ζούγκλα του Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι κάνουν Μαριαλένα και Βασάλος κρυφά στη ζούγκλα του Survivor All Star

Το σίριαλ με τα μυστικά ραντεβού του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στη ζούγκλα μόλις ξεκίνησε στο Survivor.

Μπορεί ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος να βγήκε υποψήφιος μαζί με τον Chris Σταμούλη, όμως η υποψηφιότητα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έφερε τα πάνω- κάτω το Survivor All Star.

Και όχι μόνο η υποψηφιότητα της Μαριαλένας αλλά και οι περίπατοι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στη ζούγκλα και ο τρόπος με τον οποίο οι δύο παίκτες κοιμούνται αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/CoVhCLctWep

Η αποκάλυψη για τα νυχτοπερπατήματα Βασάλου- Ρουμελιώτη

Η Μελίνα ήταν εκείνη που έδωσε τους Βασάλο και Μαριαλένα, τονίζοντας πως δεν είναι λίγες οι νύχτες που φεύγουν μαζί και επιστρέφουν αργότερα:

marialena.jpg

«Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», είπε η Μελίνα.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε πλέον ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι... Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», τόνισε στο ίδιο σημείο ο Ηλίας Μπογδανος.

Ο Τριαντάφυλλος στηρίζει τη Μαριαλένα

Και επειδή στο Twitter έχει ήδη ξεκινήσει η μάχη για το «νέο» ζευγάρι, ο Τριαντάφυλλος, καλός φίλος της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη αποκάλυψε τη δική του γνώση για το θέμα «Βασάλος - Μαριαλένα»:

«Μην μασάτε με τα κόλπα της παραγωγής για να ανεβάσει λίγο την τηλεθέαση, βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα - Σάκης- Βασάλος- Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο, πώς τα ξέρω όλα; Είμαι ένα βήμα πιο μπροστά, συγγνώμη παραγωγούλα μου, φιλάκια», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

FoUQxJWXoAITpo.jpg

Πάντως, σε συνέχεια των αποκαλύψεών του, ο Μισθοφόρος υποστήριξε πως δεν εννοοούσε ποτέ πως ο Βασάλος τρώει μυστικά και εξήγησε πως ο ίδιος βγήκε εκτός παιχνιδιού:

Α. Γιατί όσα λέει και μετά την αποχώρησή του, τα έλεγε και όσο ήταν στο παιχνίδι και έγραφαν οι κάμερες αλλά οι δηλώσεις του δεν έπαιξαν ποτέ.

Β. Ο ίδιος εξήγησε πως δεν έκανε ριάλιτι οπότε βρέθηκε εκτός παιχνιδιού ενώ ο Μάριος, ο Κωνσταντίνος ή η Μαριαλένα που έχουν ζουμί στο ριάλιτι, θα παραμείνουν. Εξήγησε επίσης, πως επειδή η παραγωγή θέλει να μείνει μέσα η Μαριαλένα, θα βρεθεί ακόμα ένας πιο αδύναμος υποψήφιος για να εξασφαλιστεί αυτό.

«Άρα που καταλήγουμε; Ότι η παραγωγούλα μας πέταξε εμένα και την Ευρυδίκη σαν τρίχα από ζυμάρι γιατί δεν δίναμε ριάλιτι, κι εμείς περάσαμε ως παλτά», κατέληξε ο Μισθοφόρος.

Η Ευρυδίκη δεν έχει αντιδράσει ακόμα στις φήμες για τον Κωνσταντίνο και τη Μαριαλένα. Tόνισε απλά πως συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Μισθοφόρο και το ομορφόπαιδο με τα κοτσιδάκια!

evridiki_valavani_3032450800123362009.jpg

«Τρώνε και οι Μπλε»: Απασφάλισε ο Μισθοφόρος του Survivor και προβλέπει μάχη με τον Ατζούν