Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την τεκνοποίηση σε προχωρημένη ηλικία με απόλυτη ειλικρίνεια

Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την τεκνοποίηση σε προχωρημένη ηλικία με απόλυτη ειλικρίνεια

«Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία που μια γυναίκα μπορεί να τεκνοποιήσει. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως», είπε με ειλικρίνεια ο Βασίλης Κικίλιας.

Μια συνέντευξη εφ’ ‘ολης της ύλης έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day.

Αφού μίλησε για την καριέρα του στο μπάσκετ, ο υπουργός εννοείται πως αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού αλλά και στον γιο του Παναγιώτη Αντώνιο.

Κεφάλαιο προσωπική ζωή:

Στο αν είχε έναν φόβο δέσμευσης, ο Βασίλης Κικίλιας πιστεύει στο άλλο μισό!

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε επίσης:

«Είχα πει ότι στη ζωή πρέπει να βρούμε το άλλο μας μισό κι εγώ δεν την είχα βρει. Ο χρόνος άρχισε να περνάει και οι γονείς με πίεζαν για ένα εγγονάκι. Είχα κάνει πράγματα στη ζωή μου επαγγελματικά και γνώρισα τη Τζένη και υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Δεν ήταν εύκολες συνθήκες αλλά με γλυκιά κατάληξη και έναν μπέμπη, ένα αγοράκι που είναι ό,τι πιο όμορφο έχει γίνει στην προσωπική μου ζωή ως τώρα».

Για την οικογένεια που είχε ήδη η Τζένη ο Βασίλης τόνισε:

«Δεν ήταν απλό και ούτε συνηθισμένο. Η πραγματική αγάπη κερδίζει και τα ξεπερνά όλα.

Η Τζένη είχε τρία φανταστικά παιδιά, εξαιρετικά, την Αμαλία την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο και πλέον έχει και τον Παναγιώτη Αντώνη. Νομίζω ότι η ζωή όσες δυσκολίες και αν έχει, γίνεται πιο όμορφη όταν έχεις τον άνθρωπό σου και την οικογένειά σου. Με ωρίμασε αυτό κι προχώρησα κι ένα βήμα παραπέρα. Αν ακούγαμε παραπάνω τις γυναίκες, η κοινωνία θα ήταν καλύτερη εκεί έξω».

Για τον ερχομό του παιδιού τους:

«Όταν γνώρισα την Τζένη Μπαλατσινού, δεν σκεφτόμουν ότι θα αποκτήσουμε παιδί. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο υπό προϋποθέσεις. Είχα στο μυαλό μου ότι αυτό αποφασίζεται από τους δύο μας και ότι μπορεί να μην προκύψει. Το ήθελε κι εκείνη από την αρχή, κι εγώ το ήθελα βέβαια. Ξέραμε όμως ότι μπορεί να συμβεί και να μην συμβεί, οπότε είναι μία ευλογία για εμάς ότι συνέβη και δένει ακόμα πιο πολύ την οικογένειά μας. Το κομμάτι της προσωπικής ζωής και της οικογένειας είναι πολύ ψηλά αξιακά για εμένα», ενώ μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές του τοκετού:

Για την απόκτηση παιδιού σε μεγαλύτερη ηλικία


«Ήταν μια δύσκολη περίοδος μέσα στη μεγάλη χαρά μας. Όλοι ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο που αυξάνεται η ηλικία που μια γυναίκα μπορεί να τεκνοποιήσει. Αυτό έρχεται με κάποιους κινδύνους και δυσκολίες ενδεχομένως. Τις αντιμετωπίσαμε.

Ήμουν εκεί και ήμουν μέσα στο χειρουργείο και μετά χρειάστηκαν και οι δύο βοήθεια και αυτό και μείναμε μέσα στο νοσοκομείο για κάποιες εβδομάδες. Πιστεύω στον Θεό και ο καθένας πιστεύει με τον δικό μου τρόπο. Ο Παναγιώτης πήρε το όνομα του πατέρα μου και είχαμε κάνει τάμα και σε ένα μοναστήρι της Πάτμου που πηγαίνει η Τζένη».


Για τις στιγμές με τον γιο του αλλά και την Τζένη

«Είμαι χαζομπαμπάς παρότι τον βλέπω λιγότερο μέσα στην ημέρα. Παίζουμε με τις μπάλες μας, φτιάχνουμε τα παζλ, διαβάζουμε τα παραμύθια μας.Οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο μέσα στο σπίτι. Εμείς ως ζευγάρι προγραμματίζουμε μια βόλτα, ένα σινεμά οι δυό μας, να συζητήσουμε σαν κανονικό ζευγάρι».

O Παναγιώτης- Αντώνιος, ο μεγάλος έρωτας της Τζένης

Ο Παναγιώτης- Αντώνιος Κικίλιας, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο έρωτα μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του πολιτικού και πρώην αθλητή Βασίλη Κικίλια. Ο γάμος τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2019 στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων και ενάμισι χρόνο μετά, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την έλευση του ξανθού αγοριού που αύριο γίνεται δύο ετών.

https://www.instagram.com/p/Cm3SCP-orza

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει μιλήσει πολλές φορές για τον μικρό της άγγελο. «Με το μωρό έχω κερδίσει χρόνια από τη ζωή μου. Δεν έχω ξεχάσει τίποτα σε ότι αφορά το μεγάλωμα των μωρών γιατί όλα είναι αποτυπωμένα στο υποσυνείδητο. Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό», έχει πει σε συνέντευξή της.

Ο Κικίλιας jr γίνεται δύο ετών και στις φωτό της Τζένης Μπαλατσινού φαίνεται σαν μεγάλο παιδάκι