Γιώργος Νικολαΐδης: Ζήλεψε ο γιος της Δέσποινας Βανδή και την αποθέωσε όπως η κόρη της Μελίνα

Γιώργος Νικολαΐδης: Ζήλεψε ο γιος της Δέσποινας Βανδή και την αποθέωσε όπως η κόρη της Μελίνα

Μετά την αποθέωση της Δέσποινας Βανδή από την κόρη της Μελίνα, ήρθε και ο γιος της να μας αποδείξει πως είναι ο πιο μεγάλος της θαυμαστής. 

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι στο Λονδίνο μαζί με την κόρη της Μελίνα για να γιορτάσουν όπως όλα δείχνουν μαζί τα 19α γενέθλια της πρωτότοκης κόρης της, όμως ο γιος της τραγουδίστριας, Γιώργος Νικολαΐδης μας έδειξε με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο πως είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της μαμάς του.

Ο Γιώργος κάνει αφιέρωση στη μαμά του

Με ένα από τα πρώτα τραγούδια της μαμάς του, έκανε αφιέρωση στην ίδια τη Δέσποινα ο γιος της. Ο Γιώργος έβαλε τον δίσκο της Δέσποινας στο πικ απ και απόλαυσε το «Γέλα Μου», με τη μαμά Δέσποινα να καμαρώνει.

Ο Γιώργος, το μικρότερο παιδί της Δέσποινας έχει μεγάλη αγαπή στη μαγειρική, αγάπη που έχει πάρει από τη μαμά του. Κι όσο η Βανδή είναι στο Λονδίνο παρέα με τη Μελίνα, ο Γιώργος είναι σπίτι (φαίνονται τα φωτάκια της κουζίνας της Δέσποινας) κι ακούει δίσκους της μαμάς του.

Γιώργος ο επόμενος MasterChef

Όπως η ίδια η Δέσποινα έχει αποκαλύψει, το ταλέντο της στην μαγειρική κληρονόμησε ο γιος της, Γιώργος που του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαμά και γιος έφτιαξχναν πολλά γλυκά, όπως το λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

cake.jpg

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες πριν η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Γιώργος Νικολαΐδης: Ο 15χρονος γιος της Βανδή ίσως είναι ο επόμενος MasterChef

Η Μελίνα Νικολαΐδη αποθεώνει τη μαμά της

Η νεαρή φοιτήτρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της με τις δύο τους να έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Όταν η κόρη της τραγουδίστριας βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται, δημοσίευσε ένα βίντεο σε Instagram-story από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η μαμά της, Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «ανοίγει» το πρόγραμμά της και η Μελίνα την αποθεώνει γράφοντας: «Όταν η βασίλισσα σηκώνεται».

Vandi2.jpg

Η Μελίνα Νικολαΐδη υποκλίνεται σε μία μόνο Queen & για εκείνη δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή

https://www.instagram.com/p/CoU0UdKM6FV

Πάντως, τις ημέρες αυτές που η Δέσποινα είναι στο Λονδίνο παρέα με τη Μελίνα, μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί και τα σχόλια είναι επικά.

«Αριστερά η Βανδή του 90' και δεξιά η Βανδή του 2023», έγραφε ένα σχόλιο ενώ ένα άλλο έλεγε:

«Tο Μελινακι ίδιο με την Δέσποινα του έφυγες»!