Ο James Καφετζής και ο Μισθοφόρος έκαναν live αλλά η ανατροπή δεν έλειψε για το Survivor

Ο James Καφετζής και ο Μισθοφόρος έκαναν live αλλά η ανατροπή δεν έλειψε για το Survivor

Οι δύο έκπτωτοι του Survivor, James και Μισθοφόρος έκαναν Live κι ενώ όλοι περίμεναν αποκαλύψεις για το κρυφό φαγητό που τρώνε Μαχητές και Διάσημοι, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor έκαναν την ανατροπή.

Ακόμα μια ημέρα, ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor εντός και εκτός του Άγιου Δομίνικου.


Στα γεγονότα που τρέχουν εντός παιχνιδιού, οι Μαχητές κέρδισαν το παιχνίδι ασυλίας και το έπαθλο φαγητού και έφαγαν καγιανά- κανονικό φαγητό – μετά από πολύ πολύ καιρό, έναν μήνα πείνας για την ακρίβεια.

Ο Καγιανάς και το τοτέμ ασυλίας στους Μπλε επιτέλους

‘Οσον αφορά τον αγώνα, οι Κόκκινοι έχασαν στο παρά ένα εξαιτίας της Σταυρούλας που έπεσε στο flag race και έτσι ο Μάριος έχασε πολύτιμο προβάδισμα για να διεκδικήσει τη νίκη. Ο Μάριος κατηγόρησε τη Σταυρούλα και η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτό που γνωρίζουμε πια, είναι τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, μια αποχώρηση που θα δούμε την Πέμπτη 9/2/2023.

Η μάχη κρίνεται ναάμεσα στον Παλαίστρο Χάρο, τον Σταμούλη, τον Κώστα Παπαδόπουλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

https://www.instagram.com/p/CoYPkb6Nxym

Εκτός Survivor ο Μισθοφόρος συνασπίζεται με τον James Καφετζή.

Ο Κώστας που από την ημέρα που βγήκε από το Survivor δεν έχει σταματήσει να κάνει αποκαλύψεις, βρέθηκε νωρίς χτες με τον James και οι δυο τους, κανόνισαν να πραγματοποιήσουν ένα Live στο Instagram και όλοι περίμεναν νέες αποκαλύψεις.

james1.JPG

Βλέπεις, ο Κώστας είχε μιλήσει για το φαγητό που τρώνε οι Μαχητές και ο James είχε αφήσει υπονοούμενα για το αν τρώει ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντώντας σε σχόλια για το μπεργκερόδεντρο και την κρουασανιά.

Πάντως, το live των δύο πρώην παικτών, των έκπτωτων όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους, έφερε την ανατροπή, μιας και James με Μισθοφόρο, εξήγησαν στον κόσμο πως αυτή την ώρα, δεν είναι ώρα για Survivor αλλά ώρα για ανθρωπιά και ξεκίνησαν εκστρατεία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού σε Τουρκία και Συρία.

https://www.instagram.com/p/CoYMqLvo3tg

To κοινό στο Twitter φαίνεται πως στηρίζει τους δύο παίκτες και θέλει να μάθει τα όσα γνωρίζουν για το ριάλιτι επιβίωσης και τα σχόλιά τους είναι γεμάτα στήριξη:

UPDATE με δήλωση: Ο γρίφος του Μισθοφόρου για Δαλάκα-Ασημίνα και η υποστήριξη από Τριαντάφυλλο

Πάντως στήριξη στους Μισθοφόρο και James για την προσπάθειά τους έκανε και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο που τους ακολουθεί να βοηθήσουν όλοι τους πληγέντες τους σεισμού αλλά και την αδερφούλα του... Μαριαλένα Ρουμελιώτη.