Εκτός Survivor, η Ρία Κολοβού λατρεύει τη μόδα, το μαγαζί της στη Μύκονο και το high-end σπίτι της

Εκτός Survivor, η Ρία Κολοβού λατρεύει τη μόδα, το μαγαζί της στη Μύκονο και το high-end σπίτι της

Η εμφανίσεις της χωρίς τη «στολή» του ριάλιτι επιβίωσης, το γεμάτο καθρέφτες σπίτι της και το κατάστημα στο Νησί των Ανέμων. 

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες παίκτριες στο All Star Survivor η οποία και κατάφερε να ξεχωρίσει εντός και εκτός Άγιου Δομίνικου, παρά το γεγονός πως ήταν μετέπειτα προσθήκη, είναι σίγουρα η Ρία Κολοβού. Το γεγονός πως μπήκε αρκετές ημέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού (άρα να είναι εύκολος στόχος ως προς τις υποψηφιότητες αποχώρησης) έχουν κάνει την 33χρονη παίκτρια των Μπλε να είναι ιδιαίτερα ενεργή στις μίνι συνεντεύξεις του ριάλιτι επιβίωσης στις οποίες λέει άφοβα τις απόψεις της.

Ο James Καφετζής και ο Μισθοφόρος έκαναν live αλλά η ανατροπή δεν έλειψε για το Survivor

Μάλιστα, εντύπωση έχει προκαλέσει και η κακή σχέση της με τον συμπαίκτη της Τάκη Ταραγκούνια με τον οποίο είχε (ξανά) μια άβολη αντιπαράθεση το βράδυ της Τρίτης όταν και ακούσαμε χαρακτηρισμούς όπως πεταλουδίτσα...

ria_takis.jpg

Πέρα από καυγάδες τώρα και την ώρα που υποψήφιοι είναι οι Παλαίστρος Χάρος, Κρις Σταμούλης, Κώστας Παπαδόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ας σταθούμε στην έξω ζωή της Ρίας, η οποία έχει όλα τα χαρακτηριστικά -εκτός από τη δεδομένη αγωνιστικότητα- για να μακροημερεύσει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τι κάνουν Μαριαλένα και Βασάλος κρυφά στη ζούγκλα του Survivor All Star

Αλήθεια, ποια είναι;

Η Ρία Κολοβού είναι επιχειρηματίας και έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό σε σχέση με τη μόδα καθώς τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο.

https://www.instagram.com/p/BitiN8nFNjk

Όπως είναι γνωστό, η Ρία έλαβε μέρος στο Survivor 2019 (Ελλάδα- Τουρκία) όπου και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, κυρίως λόγω του καλού χαρακτήρα της, αλλά και της μαχητικότητάς της.

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Έδεσσα και είναι 33 ετών. Ο αθλητισμός κυλούσε στο αίμα της από πολύ μικρή ηλικία και έτσι τελειώνοντας το σχολείο η Ρία Κολοβού πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα.

Είναι μια γυναίκα που της αρέσει πολύ η μόδα, κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της στο Instagram, καθώς της αρέσει να περιποιείται και να προσέχει πολύ τον εαυτό της. Όπως προαναφέραμε, τα τελευταία χρόνια η Ρία Κολοβού δραστηριοποιείται στη Μύκονο και συγκεκριμένα έχει ανοίξει μια μπουτίκ με ρούχα.

Κάποιες από τις stylish εμφανίσεις

Όπως διαβάζει τις τάσεις της μόδας, έτσι και στο Survivor All Star η Ρία πήγε ...διαβασμένη αλλά και έτοιμη να τα «βάλει» με τους υπόλοιπους παίκτες καθώς όπως έχει πει και η ίδια, μπορεί να μην είναι επαγγελματίας αθλήτρια αλλά δεν φοβάται καθόλου τον ανταγωνισμό με τους αθλητές.

Πήγε στο All Star Survivor με σκοπό να φτάσει μέχρι τον τελικό και, γιατί όχι, να κατακτήσει και το μεγάλο έπαθλο.

Όσο για πώς είναι η ζωή της πίσω στην Ελλάδα;

Η 33χρονη μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου. Αν και δεν κάνει πάρα πολλές αναρτήσεις στο Instagram, η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα έχει μοιραστεί κάποια πλάνα από την καθημερινότητά της. Στις περισσότερες φωτογραφίες που κοσμούν το προφίλ της, η Ρία ποζάρει στο high-end σπίτι της το οποίο είναι σε minimal διακόσμηση και πρωταγωνιστές τα φυτά και τους καθρέφτες.

Ακολουθούν τα πλάνα από το σπίτι

3 σημαντικά πράγματα για τη Ρία

  • Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια.
  • Έχει μεγάλο θέμα με τη καθαριότητα.
  • Της αρέσει (πολύ) να περιποιείται τον εαυτό της.

Η τεράστια ο ομοιότητα με την αδερφή της και τη μητέρα της

Η Ρία έχει μια αδελφή, την Ελπίδα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Οι δυο τους είναι πάρα πολύ δεμένες ενώ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Όπως θα δεις παρακάτω, τα δύο κορίτσια μοιάζουν εκπληκτικά στη μαμά τους:

https://www.instagram.com/p/CFPzrTPgBme