Ο Γιώργος Λιάντος και μπαμπάς της Αφροδίτης κάνει τα καλύτερα post και έχει λατρεία στην κόρη του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Λιάντος και μπαμπάς της Αφροδίτης κάνει τα καλύτερα post και έχει λατρεία στην κόρη του

Ο ηθοποιός, πρώην σύζυγος της Εβελίνας Παπούλια και μπαμπάς της Αφροδίτης, της γνωστής μας Μυρτάλης από τη «Γη της ελιάς» θα σε εκλπλήξει με τον λόγο του. 

Η Αφροδίτη Λιάντου, η Μυρτάλη από τη «Γη της ελιάς», θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή για την σχέση που κατάφερε τόσο η ίδια να έχει με τον πατέρα της Γιώργο Λιάντο, όσο και η μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, παρά τον χωρισμό τους δύο μήνες μετά τον γάμο τους.

Αν και ο επίσης ηθοποιός πατέρας της δεν εμφανίζεται συχνά δημόσια, τον τελευταίο χρόνο κάνει αισθητή την παρουσία του με τα πολύ εύστοχα σχόλια του στο Facebook. Σχολιάζοντας την επικαιρότητα, τις τηλεοπτικές σειρές, αλλά ακόμη και σημαντικά πρόσωπα της ζωής του. Την σύζυγό του και την δεύτερη κόρη του.

1675856279816-133354358-liantos.jpg

Σουηδία γίναμε...

Ο Γιώργος Λιάντος και η Εβελίνα Παπούλια γνωρίστηκαν στο θέατρο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αλλά κατέληξε σε έναν γάμο express. Πρώτα γεννήθηκε η κόρη τους Αφροδίτη και ένα χρόνο μετά το 1999 έκαναν τον πολιτικό και στη συνέχεια τον θρησκευτικό τους γάμο στην Επίδαυρο. Όμως το ζευγάρι - για άγνωστο λόγο - χώρισε μόλις δύο μήνες μετά.

Διατήρησαν όμως για χάρη της κόρης τους πολύ καλές σχέσης καθώς και η Αφροδίτη έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της. Πολύ συχνά θα την δεις να βγαίνει για φαγητό μαζί του, ενώ το διάστημα που ζούσε εκείνη στο Λονδίνο, εκείνος πήγαινε τακτικά για να τη δει.

1675855585567-257098061-liantoskori.jpg

Photo credits NDP photo agency

Το πόσο καλές σχέσεις έχει η Εβελίνα με τον πρώην σύζυγό της, το διαπιστώσαμε και όταν εκείνος έκανε τον δεύτερο γάμο του το 2016 με την θεατρολόγο και ηθοποιό Δημήτρα Βαμβακάρη με κουμπάρο τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Σκουρλέτης και Λιάντου δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους στη Γη της ελιάς και φέρνουν την καταστροφή

https://www.instagram.com/p/CO46jgwr0EB

Στη βάφτιση της κόρης τους που έγινε στο Πήλιο ένα χρόνο μετά, Εβελίνα και Αφροδίτη, βρίσκονταν στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/p/BWkb5ypn8pV

Και όπως χαρακτηριστικά είχε πει η ίδια στην εκπομπή «Στούντιο 4» η σχέση της με τον Γιώργο, υπήρξε πριν αλλά και μετά τον γάμο τους φιλική, ενώ έμεναν σε διπλανά σπίτια για να είναι κοντά στην κόρη τους.

Όμως δεν περιμέναμε να μας πει η Εβελίνα ότι κάποια στιγμή, ότι ο Γιώργος την χρειάστηκε για να βάλει, όπως είπε: «Με φώναξε για να βάλω τάξη σε μία σχέση του. Μου λέει πως περνούσε δύσκολα και πήγα στο σπίτι του, έκατσα και ήπια καφέ με την κοπέλα και τα είπαμε. Δεν είχαμε δυσκολίες μεταξύ μας. Άλλοι θα το πούνε Σουηδία».

Ο Γιώργος Λιάντος εκτός από λιγοστές τηλεοπτικές συμμετοχές σε σειρές, υπήρξε ενεργός στο θέατρο αλλά και στις μεταγλωτίσσεις γνωστών ταινιών, ειδικά κινουμένων σχεδιών. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι και πολύ ενεργός στα social media. Μας αποκάλυψε ένα ακόμη ταλέντο του, καθώς αρκετά από τα post του στο Facebook θα σε βρουν σύμφωνη και θα θαυμάσεις τον δομημένο λόγο του.

Πρόσφατα μάλιστα έγραψε και μία κριτική για τον Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: «Δεν το κρύβω πως το Μαέστρο μου άρεσε, γιατί μου έδωσε ερείσματα και εμένα του φιλελέρα. Μου έδωσε Νετφλιξ. Μου έδωσε άνοιγμα στην διεθνή αγορά. Μου έδωσε ισχυρές δόσεις τελειομανίας και αξιοκρατίας εδώ που τα λέμε που τα έχω χούι. Είδα τα λατρεμένα υλικά αγαθά του υπαρκτού καπιταλισμού φάτσα φορά, αμαρτωλές βίλες, απάνθρωπα λιαρ τζετ, φρικτά κότερα, και είχα ρεύση με το θρασύτατο Riva. Είδα καλούς ηθοποιούς να παίζουν σε μια πραγματικά πολύ καλή παραγωγή διεθνούς επιπέδου...».

liantospapakaliatis.JPG

Από τις αναφορές του επίσης, βλέπουμε και τη λατρεία που έχει και στη μικρότερη κόρη του για την οποία γράφει αρκετά συχνά αλλά και για την Φραγκοσυριανή Δούκισσα όπως ονομάζει τη σύζυγό του Δήμητρα.

Αλλά και την εποχή του #Metoo είχε αναφερθεί σε ένα εξαιρετικό του κείμενο στους Μαρκήσιους του θεάτρου: «Αυτοί οι άνθρωποι στον χώρο του θεάτρου που συμπεριφέρονται σαν Μαρκήσιοι ντε Σαντ σε αγελαδινό οίστρο, βρίσκουν άλλοθι και πατάνε πάνω σε βαθιά εδραιωμένες κοινωνικές αντιλήψεις. Πατούν επίσης πάνω στην ομερτά της ανάγκης και των στεγανών του συγκεκριμένου χώρου. Ο αγώνας κατά αυτών των αντιλήψεων είναι ένα παιχνίδι ελευθερίας και φόβου. Είναι θέμα δημοκρατίας και δεν υπερβάλω καθόλου».

Δες εδώ μερικά από τα post και τις φωτογραφίες του. Τα υπόλοιπα στο προφίλ του στο Facebook.