Στο «Μαύρο Ρόδο» όλοι κυνηγούν τον Βίκο αλλά η Κύρα θα ορίσει το τέλος και την τιμωρία του

Κατερίνα Μπούσιου
Στο «Μαύρο Ρόδο» όλοι κυνηγούν τον Βίκο αλλά η Κύρα θα ορίσει το τέλος και την τιμωρία του

Δεν αφήνουν τον Γιάννη Κουκουράκη να θρηνήσει την Αγγελική του. Αντίθετα όλοι θα τα βάλουν μαζί του ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Καστρινός, Αλεξία και Κύρα στο «Μαύρο Ρόδο» αναζητούν την αλήθεια. 

Αυτή τη φορά τον Γιάννη Κουκουράκη δεν τον κυνηγούν οι μέλισσες όπως έλεγε και το τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου, αλλά οι τύψεις του και οι σκέψεις του. Αλλά και οι άνθρωποι που είναι γύρω του.

Το μίσος του Καστρινού εναντίον του μεγαλώνει, η σχέση του με την Αλεξία εξελίσσεται σε εφιάλτη, αλλά μία άλλη γυναίκα θα είναι εκείνη που μάλλον θα τον βάλει στη θέση του. Ποιο μυστικό του Βίκου θα αποκαλύψει;

Ο Βίκος κοντεύει να τρελαθεί με όσα συμβαίνουν

Ο πρώτος μεγάλος εφιάλτης του Βίκου (Βικέντιου) στο «Μαύρο Ρόδο» είναι η Αλεξία. Η οποία συνεχίζει τα ραντεβού μαζί του, χωρίς εκείνος όμως να καταλαβαίνει τι προσπαθεί να καταφέρει, μετά την παράξενη συμπεριφορά της, φορώντας τα ρούχα της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/Cl8rEUTsxH9

Καταλαβαίνει πως η μικρή δεν θέλει να μάθει για ποιο λόγο η μητέρα της τον αγάπησε, αλλά ότι έχει αρχίσει να νιώθει και η ίδια συναισθήματα. Κάποια στιγμή εκείνη θα ζητήσει βοήθεια από τη γιαγιά της.

«Η Λιζ και ο Ολόφωτος»: Το κοινό πανηγύρισε μία σκηνή του έρωτα Ελισάβετ & Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο»

Η Κύρα όμως καταλαβαίνει αμέσως ότι όλα αυτά είναι παράλογα. Και ασήμαντα, γιατί εκείνο που την ενδιαφέρει είναι να μάθει ποιος σκότωσε ή ποιος έδωσε την εντολή για να σκοτωθεί η κόρη της. Θα φέρει σε αυτή την προσπάθειά της, προ των ευθυνών τους, τόσο τον Καστρινό όσο και τον Βίκο, με πρόφαση την Αλεξία και θα κανονίσει συνάντηση μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/Cl55lRcoaTl

Θα κάνει όμως και κάτι πιο ουσιαστικό. Θα ξεκινήσει να παρακολουθεί τις κινήσεις του Βίκου. Χρηματίζοντας ακόμη για να μάθει την αλήθεια, όταν βλέπει για παράδειγμα τις σχέσεις που έχει με την αστυνομία.

Η Κύρα είναι σίγουρη ότι ο Βίκος έχει σχέση με τον θάνατο της κόρης της, παρά την αγάπη που της είχε. Και είναι βέβαιη, ότι εκείνη θα φτάσει πριν τον γαμπρό της κοντά στην αλήθεια.

Επειδή όμως είναι πολύ πιο πονηρός ο Βίκος, θα θολώσει τα νερά όταν υποψιαστεί πως η Κύρα δεν τον πιστεύει και κάνει έρευνα για εκείνον. Θα κάνει και άλλες δολοφονίες για να μπορέσει να ξεφύγει για να διώξει από τον δρόμο του όσους θεωρεί πως θα τον βλάψουν. Η αυτοκαταστροφική του δράση θα έρθει ταυτόχρονα με την τιμωρία του όπως καταλαβαίνεις.

https://www.instagram.com/p/CoM_kb3tks1

Γιατί ο Βίκος δεν θα γλιτώσει από την τιμωρία. Με πολλές μορφές. Λες να μάθει παράλληλα και για την αληθινή του μητέρα που όλοι υποπτευόμαστε πως είναι η Ηγουμένη Φιλαρέτη;

https://www.instagram.com/p/CmTqLHIImAl