Η καυτή ερωτική σκηνή στη σειρά «Παγιδευμένοι» έφερε πανικό μα άλλος ήταν το είδωλο της βραδιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Η καυτή ερωτική σκηνή στη σειρά «Παγιδευμένοι» έφερε πανικό μα άλλος ήταν το είδωλο της βραδιάς

«Θα μας πεθάνετε απόψε»: Άννα και Δημήτρης στην πρώτη τους ερωτική βραδιά και η σειρά «Παγιδευμένοι» έσπασε κάθε ρεκόρ ως trend στο Twitter.

Όλα τα στοιχεία έδειχναν στα τελευταία επεισόδια, πως παρά την αγωνία Μαρκέτου και Ροδίτη να αποδείξουν την αθωότητά της στην δολοφονία του Άγγελου, θα άφηναν επιτέλους τους εαυτούς τους ελεύθερους για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Και επιτέλους έγινε το θαύμα και η πρώτη ερωτική σκηνή του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ, έφερε 10 χιλιάδες σχόλια στο Twitter, μέσα σε ένα μόνο λεπτό.

Ο «πανικός» στα σχόλια είχε όμως αντίπαλο. Γιατί εκτός από τον Δημήτρη και την Άννα, άλλος έγινε το είδωλο της βραδιάς και έκλεψε την παράσταση. Mάλιστα είναι και αυτός που θα βρει και θα κλείσει τον δολοφόνο του Άγγελου στη φυλακή.

«Επιτέλους στα...πατώματα»

Άννα και Δημήτρης έγιναν μετά και την δική του παραίτηση από τη θέση του εισαγγελέα στη σειρά «Παγιδευμένοι» συνεργάτες δικηγόροι και είδαμε και κάποιες απλές και τρυφερές στιγμές μεταξύ τους στο κοινό τους γραφείο. Βέβαια ο Μαρκέτος έχει ακόμη το σύνδρομο του εισαγγελέα και μυρίζεται την ενοχή των υποψήφιων πελατών.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από ταξιθέτρια έγινε η τηλεοπτική Άννα και ονειρεύεται να γίνει ντράμερ

https://www.instagram.com/p/CoZ0TyUIFxR

Και κάπου ανάμεσα στην πρώτη τους υπόθεση (τελικά ο Δημήτρης οδήγησε προς την σύλληψη του υποψήφιου πελάτη τους) και την αναμονή των στοιχείων για την δολοφονία του Άγγελου, φούντωσε η σπίθα του έρωτά τους. Και την ώρα μάλιστα που εκείνος είχε κάνει μία αποτυχημένη απόπειρα να τη φιλήσει. Τελικά η πρώτη τους ερωτική σκηνή ήταν γεγονός και στο Twitter, άναψαν «φωτιές». Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε...πανικός, όταν είδαν Άννα και Δημήτρη να πέφτουν στα πατώματα. Κυριολεκτικά.

Διάβασε και θα δεις. Οι φανς του Μιχάλη Λεβεντογιάννη ιντερνετικά «λιπόθυμες».

Στα highlights όμως του επεισοδίου ήταν και η επίσκεψη - απειλή της Κλειώς στο σπίτι του εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη, η οποία ξεκίνησε αρχικά με ένα φλερτ. Έξαλλες έγιναν όμως οι θαυμάστριες του ηθοποιού Κίμωνα Κουρή που τον υποδύεται: «Θείτσα άσε κάτω το είδωλο».

Η συνέχεια είχε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν ο Σταύρος ήρθε αντιμέτωπος με την αδελφή του Κατερίνα για να της τονίσει ότι θα έπρεπε και εκείνη να καταθέσει για τον φόνο του Άγγελου, δίχως να της πει βέβαια ότι απειλείται από την Κλειώ.

Η Κατερίνα αρνήθηκε στον αδελφό της και αυτό τον έκανε έξαλλο. Ο θυμός του Σταύρου - Κίμωνα Κουρή - μάλλον λειτούργησε ως έναυσμα για να τον αποθεώσουν οι φανς του για το σεξ απιλ του όταν θυμώνει. Αυτός είναι πια το νέο είδωλο και επίσημα του Twitter.

Όμως στον Σταύρο Μαυρίδη θα πέσει και ο κλήρος για να συλλάβει τελικά τον άνδρα δολοφόνο του Άγγελου. Ο οποίος δολοφόνος όπως όλοι καταλάβαμε χθες, βρίσκεται κάτω από τη μύτη του και την μύτη του Ανδρέα. Θα παρατηρήσει μία λεπτομέρεια στην ανάλυση ενός στοιχείου εκτός από την τρίχα που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος. Ο Σταύρος είναι θέμα χρόνου μέχρι να κάνει τη σωστή σκέψη και κίνηση.

Μήπως είναι ο υπεύθυνος του εργαστηρίου;

Ή κάποιος άλλος, γιατί πανταχού παρών σε τέτοιες υποθέσεις είναι ο παππούς Γεράσιμος Μαρκέτος; 50%-50% πάνε οι υποψίες.