Η Λάουρα Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η μαμά Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μυστικό πάρτι και την έκπληξή της

Η Λάουρα Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η μαμά Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το μυστικό πάρτι και την έκπληξή της

Γενέθλια έχει σήμερα η Λάουρα Λάτσιου, με την Ελένη Μενεγάκη να σκέφτεται εδώ και μέρες την ενηλικίωση της πρωτότοκης κόρης της. 

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη μιας και η πρωτότοκη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου, έχει τα γενέθλιά της. Δεν είναι, όμως, όποια κι όποια γενέθλια μιας και η κόρη των Μενεγάκη και Λάτσιου ενηλικιώνεται. Γίνεται 18 και, όπως και να το κάνουμε, σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή της. Να κλείσει τον κύκλο των σχολικών χρόνων και να γίνει πια φοιτήτρια.

Όλα αυτά, μάλιστα, τα σκέφτεται εδώ και καιρό η Ελένη Μενεγάκη, η οποία μέσα από την εκπομπή της είχε κάνει αναφορά στα γενέθλια της Λάουρας και στο πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια.

Το κρυφό πάρτι και η αντίδραση της μάνας Ελένης!

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη πρώτα ευχήθηκε στο τηλεοπτικό της παιδί, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που έχει γενέθλια και γίνεται 43 ετών και έπειτα μίλησε για την 18χρονη πια κόρη της Λάουρα.

Η Ελένη αποκάλυψε το σκηνικό που έλαβε χώρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της με τα παιδιά της και το μυστικό πάρτι που οργάνωσαν.

Η Μενεγάκη εξήγησε πως ενώ νύσταζε πολύ, προσπαθούσε να παραμείνει ξύπνια μέχρι τα μεσάνυχτα για να ευχηθεί στη Λάουρα σε αυτά τα σημαντικά 18α γενέθλια και προσπαθούσε μάλιστα να κρατήσει ξύπνιο και τον Μάκη Παντζόπουλο ο οποίος ήθελε να κοιμηθεί.

Τελικά η Ελένη κατέβηκε στην κουζίνα για να βρει προς έκπληξή της όλα τα παιδιά της ξύπνια πλην της μικρής Μαρίνας, ενώ από την πόρτα άρχισαν να μπαίνουν ένας ένας οι φίλοι της Λάουρας.

Η ενήλικη πια Λάουρα δεν έκρυψε την έκπληξή της για την εμφάνιση της μαμάς της ενώ η Ελένη θαύμασε τον εαυτό της για όσα λάμβαναν χώρα χωρίς να τα γνωρίζει!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και αποκάλυψε για Survivor και Βασάλο όσα περιμέναμε

Από τη μεριά του, ο επί δεκαετίες συνεργάτης της Ελένης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ευχήθηκε στην Ελένη για το καλό της το παιδί, όπως η ίδια το αποκαλεί από μικρό - τονίζοντας πως και τα άλλα είναι - και συνεχάρη την Ελένη για την αυτοσυγκράτησή της μπροστά στο μυστικό πάρτι που έλαβε χώρα στην κουζίνα της Ελένης μετά τα μεσάνυχτα.

«Πότε ξεπετάχτηκε κι έγινε 18»

Στα μέσα Ιανουαρίου και με αφορμή μια ανάρτηση της Ελένης Πετρουλάκη, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί μέσα από την εκπομπή της τις δικές της σκέψεις για την κόρη της, Λάουρα, που φέτος ενηλικιώνεται. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του MEGA ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι και ο γιος της, Άγγελος, έχει ενηλικιωθεί, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρόνων. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτήν τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

https://www.instagram.com/p/BXaH13NBwB4

Τα τρυφερά λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τη Λάουρα και τον χαρακτήρα της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μιλά ανοιχτά και μέσα από τον αέρα της εκπομπής της για τα παιδιά της. Και για τη Λάουρα, συγκεκριμένα, είχε μιλήσει το 2017 λέγοντας: «Έχει πολύ στρωτό χαρακτήρα, δεν θέλει ούτε να τσακώνεται, ούτε να μπλέκει στα πόδια του άλλου. Είναι ένα πολύ συγκροτημένο παιδί».

Άλλη φορά, είχε πει για εκείνη: «Έβλεπα χθες την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια… Με έχει φτάσει. Έχουμε έναν πόντο διαφορά και της λέω συνέχεια "Έχουμε το ίδιο ύψος" και μου λέει "όχι ακόμα μαμά" και της λέω "Παιδί μου για έναν πόντο, μην το κάνουμε θέμα!"».

Αναφορικά με τα ενδιαφέροντά της, η Λάουρα λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική: «Η Λάουρα ξεκίνησε φέτος να φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πώς. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και της είπα χθες "έλα να φτιάξουμε μαζί σαλατούλα"».

Ο κλειστός λογαριασμός στο Instagram και οι οικογενειακές φωτογραφίες της Ελένης

Μπορεί ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου να είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, όμως η Λάουρα προτιμά να διατηρεί ένα πιο διακριτικό προφίλ. Για την ακρίβεια, το Instagram account της είναι ιδιωτικό, κάτι που βέβαια δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να ισχύει μιας και πολλά παιδιά μετά την ενηλικίωσή τους το κάνουν δημόσιο. Βλέπε την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

laoura_latsiou.JPG

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που η μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, έχει ανεβάσει οικογενειακές φωτογραφίες με την ίδια και τα αδέλφια της, δείχνοντας πόση αδυναμία έχει στα παιδιά της. Στην gallery μπορείς να δεις τις πιο cute στιγμές της Ωραίας Ελένης με τα 4 παιδιά της, αλλά και κάποιες φωτογραφίες που έχει ποστάρει και ο Γιάννης Λάτσιος.