Οι Ράδιο Αρβύλα και ο Κανάκης έγιναν Νο1 trend στο Twitter αλλά το κοινό είναι διχασμένο

Οι Ράδιο Αρβύλα και ο Κανάκης έγιναν Νο1 trend στο Twitter αλλά το κοινό είναι διχασμένο

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor», είπε ο Κανάκης μεταξύ άλλων.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα και όπως ήταν φυσικό η επικαιρότητα με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη έκανε τον Αντώνη Κανάκη να ξεσπάσει.

Νο1 trend στο Twitter οι Αρβύλα:

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του κατηγορώντας πολιτικούς και δημοσιογράφους.

arvyla.JPG

Το ξέσπασμά του με χαρακτηρισμούς μη τηλεοπτικούς, έγινε νούμερο ένα trend στο Twitter με το κοινό να είναι μοιρασμένο ανάμεσα σε εκείνους που στηρίζουν πλήρως τις απόψεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κι εκείνους που υπενθυμίζουν στον Κανάκη το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor»

«Κάνουν ό,τι μπορούν όλοι τους για να επιστρέψουμε σε αυτή τη χαζοχαρούμενη κανονικότητα μην ξεχνάμε ότι στο τριήμερο πένθος έπαιζε Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Κανάκης ενώ στο ξεκίνημα της εκπομπής αναφέρθηκε στη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

«Όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα, ήταν πριν 15 χρόνια, όταν σκότωσαν τον Αλέξη. Ήμασταν σε τρομακτικά άβολη θέση να βγαίνουμε στον αέρα. Θυμάμαι να λέω Θεέ μου ας μην χρειαστεί να ξαναβγούμε στον αέρα υπό παρόμοιες συνθήκες. Να που χρειάζεται και το Ράδιο Αρβύλα θα είναι μια εκπομπή που απλά θα επικοινωνήσουμε και θα εκφράσουμε όλα όσα κι εσείς σκέφτεστε. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση σε αυτήν την χώρα, Ελπίζω να είμαστε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Οι εκφράσεις όπως παπαγάλος που χρησιμοποιούνται ή τα συνθήματα που γράφονται στους τοίχους είναι λίγα.

Μη στενοχωριέστε θα βάλουν τα τσιράκια τους, θα επιτεθούν και σε εμάς, θα επιτεθούν σε εσάς. Γιατί μπορούν να δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Όσο κι αν λέτε ότι βρέχει ενώ σας φτύνουν, δεν βρέχει. Σας φτύνουν. Όσο κι αν αύριο έχετε 200 site, 200 μικρούς δημοσιογράφους, πέντε εφημερίδες, φιλαράκια και κολλητούς και μπορείτε να τους βάλετε όλους να γράφουν αυτό που εσείς θέλετε, σας φτύνουν», είπε ο Κανάκης.

Όσο για το μέλλον των Αρβύλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη νέα εποχή των Αρβύλα από εδώ και μπρος.

«Μας είναι δύσκολο να συνεχίσουμε το Ράδιο Αρβύλα αυτή τη σεζόν, και πέρυσι με όσα είχαν γίνει λέγαμε πότε θα έρθει η ώρα να τελειώσουμε. Προσπαθούσαμε να συνειδητοποιήσουμε το μιντιακό τσίρκο.

Κάνουν όλοι ό,τι μπορούν για να επιστρέψουμε στην χαζοχαρούμενη πραγματικότητα. Μέσα στο τριήμερο πένθος άρχισε ήδη η επιστροφή στην πραγματικότητα, έπαιζε το Survivor, έβλεπα αναρτήσεις για τη μία γκόμενα που φιλούσε.

Η επιστροφή αυτή βολεύει και τα κέρδη. Θέλει χαρά η διαφήμιση και η λοβοτομή. Εμείς δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Και δεν μπορούμε και δεν θέλουμε. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε με το Ράδιο Άρβυλα σε αυτή την πραγματικότητα.

Τη μέρα που έγινε αυτό το κακό είχαμε προγραμματισμένη επίσκεψη στην παιδική ογκολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ μαζί με τον Χρήστο, συναντήσαμε τον Λάζαρο, τον Ραφαήλ. Παρ' όλα αυτά δεν θέλουμε να επιστρέψουμε, ελπίζουμε ότι ο ΑΝΤ1 θα κατανοήσει και μέχρι στιγμής θα κατανοήσει. Από ό,τι καταλάβαμε από τα μηνύματα, αυτό που είπα ήταν διφορούμενο και πρέπει να το διευκρινίσω.

Έχουμε σκέψεις να βγούμε αύριο από το περιβάλλον του Βινυλίου και να κάνουμε κάποιες εκπομπές που δεν θα είναι το Ράδιο Αρβύλα, όπως το ξέραμε».

Διχασμένο το Twitter:

Τα σχόλια στο Twitter ήταν διχασμένα με άλλο κοινό να αποθεώνει τον Κανάκη και την παρέα του και με άλλους να του υπενθυμίζουν τα δικά του λάθη και να απορούν με το ξέσπασμά του, βλέποντας πίσω από αυτό πολιτικά κίνητρα.

Ράδιο Αρβύλα: Σε σοκ δηλώνει ο Κανάκης για τις καταγγελίες κατά του Παναγιωτόπουλου για revenge porn