Από τις γνωστές σχέσεις στο «βλέπεις Νίκα είναι καλό» ο Αργυρός είναι πάντα το «Παιδί Γενναίο»

Από τις γνωστές σχέσεις στο «βλέπεις Νίκα είναι καλό» ο Αργυρός είναι πάντα το «Παιδί Γενναίο»

Η 24χρονη μελαχρινή καλλονή, οι προηγούμενες σχέσεις του τραγουδιστή, το εργένικο σπίτι στο Κολωνάκι και το Fame Story πριν από 19 χρόνια. 

Πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την τελευταία του σχέση με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια. Το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο και κανείς δεν περίμενε να χωρίσουν ωστόσο εκείνοι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό σελίδα στην προσωπική του ζωή και βρίσκεται σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα.

Η σύντροφος του 36χρονου είναι κόρη του Γιώργου Νίκα που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλλαντικών. Μητέρα της είναι η Μιράντα Πατέρα, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Μαμά και κόρη μοιάζουν πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που ο φωτογραφικός φακός τις έχει απαθανατίσει σε κοσμικές τους εμφανίσεις.

Η εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» σχολίασε τη φημολογούμενη σχέση με την Ναταλία Γερμανού να λέει με χιουμοριστική διάθεση: «Βλέπεις Νίκας, είναι καλό».

«Κάναμε και την εμπορική τοποθέτηση. Απευθύνομαι στο εμπορικό τμήμα του Alpha: μπορείτε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Εμείς άθελά μας τώρα πουλήσαμε σαλαμάκια, γαλοπούλες, παριζάκια… τα πάντα όλα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μήπως είναι ερωτευμένος με άλλη κοπέλα; Με άλλη εταιρία αλλαντικών; Αλεξάνδρα Υφαντή; Να τα δώσουμε όλα τα ονόματα», σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, με την παρουσιάστρια να βάζει τέλος στη συζήτηση λέγοντας: «Όχι, όχι. Σταματήστε, παιδιά. Ηρεμήστε λίγο, φτάνει».

H εντυπωσιακή νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

https://www.instagram.com/p/CRzCTeQFKXU

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του γνωστού επιχειρηματία. Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει αναλογίες μοντέλου και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχες εικόνες από τη ζωή και τα ταξίδια της.

Οι πρώην σχέσεις (και κάποιες φημολογούμενες) του τραγουδιστή

O διάσημος καλλιτέχνης αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή και η μοναδική γυναίκα για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά, είναι η Ράνια Κωστάκη με την οποία ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια.

«Ναι, ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της, την εκτιμώ και έχουμε ακόμα καλές σχέσεις. Ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έχω κάνει ποτέ. Όσο για την καλή επαφή, αυτή εξαρτάται από το τέλος που δίνεις σε μια σχέση», έχει αναφέρει ο τραγουδιστής.

  • Πριν από αρκετά χρόνια, είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό ζευγάρι με την Σταρ Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και Κατρίνα Τσάνταλη, δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το δεσμό του όμως το 2013 έζησαν έναν φλογερό έρωτα.
  • Ο τραγουδιστής και η Ράνια Κωστάκη ήταν μαζί για επτά χρόνια μέχρι το 2014 όπου χώρισαν οριστικά.
  • Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για τον φημολογούμενο έρωτα του Κωνσταντίνου Αργυρού με την όμορφη χορογράφο-ηθοποιό Αναστασία Δρακά, το 2015. Κανείς από τους δύο όμως δεν επιβεβαίωσε ποτέ το ειδύλλιο.
  • Ο καλλιτέχνης και το μοντέλο Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαν έρθει πολύ κοντά το 2015.
  • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υπήρξαν ζευγάρι όμως δεν μίλησαν ποτέ δημόσια για τη σχέση τους. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους πρόδωσαν τον έρωτά τους ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους.
  • Τον Νοέμβριο του 2019 ο τραγουδιστής έζησε ένα love story με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με την οποία υπήρξε σε σχέση για 3 ολόκληρα χρόνια.

Το μοντέρνο σπίτι στο Κολωνάκι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έφυγε από το πατρικό του στο Ίλιον πριν αρκετά χρόνια και μετακόμισε στο Κολωνάκι, σε ένα minimal, λευκό διαμέρισμα, με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, όπως το υπέροχο τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι του.

https://www.instagram.com/p/B-g0_ynKoqf

Στο σαλόνι του, υπάρχει ένας μεγάλος αναπαυτικός καναπές σε σκούρο χρώμα, ενώ το πάτωμα είναι καλυμμένο με ένα γκρι χαλί για να μπορεί να περπατάει ξυπόλυτος (υπάρχουν πολλές ανάλογες αναρτήσεις) αλλά και για να μπορεί να κάθεται κάτω δίχως δεύτερη σκέψη. Εκεί είναι που απολαμβάνει να παίζει την κιθάρα του αλλά και παιχνίδια στην κονσόλα.

Ρουβάς και Τσαλίκης πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά οι γιοι τους έκλεψαν την παράσταση

https://www.instagram.com/p/B_Z5q5jJrhO

Σε κεντρικό σημείο βρίσκεται φυσικά ένα μεγάλο πιάνο σε λευκό χρώμα, στο οποίο ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες του προβάροντας τραγούδια. Μέσα στο σαλόνι, υπάρχει ένα ενεργειακό τζάκι που προσθέτει ζεστασιά στον χώρο. Όσο για την κρεβατοκάμαρά του, αυτή περιλαμβάνει ένα μεγάλο, χαμηλό, μαύρο κρεβάτι, υφασμάτινης κατασκευής.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το υπέροχο σπίτι του τραγουδιστή.

Η σχέση του τραγουδιστή με τα δίδυμα αδέλφια του

argiros2.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του (Παύλος και Κατερίνα), είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στις 21 Μαΐου του 1986. Η γέννησή τους ήταν το πρώτο θέμα εκείνες τις ημέρες στον Τύπο αφού δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στη χώρα μας.

«Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο 36χρονος.

Ο διάσημος τραγουδιστής είναι πολύ δεμένος με τα αδέρφια του. Ο αδελφός του Παύλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα ενώ η Κατερίνα Αργυρού μένει μόνιμα στην Ολλανδία με τον σύζυγό της όπου εργάζεται ως δικηγόρος. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τρέφει μεγάλη αδυναμία και στους δύο και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί τους. Σύντομα ο Παύλος Αργυρός θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Άννα-Μαρία και ο Κωνσταντίνος θα είναι πια ο μοναδικός εργένης της οικογενείας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον αδερφό του: «Ο αδελφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδελφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

Η συμμετοχή στο Fame Story

Ο Γιώργος Λιανός και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν μαζί στο «Fame Story» τη σεζόν 2004-2005. Νικητής τότε ήταν ο Περικλής Στεργιανούδης, ενώ ο Γιώργος Λιανός βγήκε δεύτερος.

argyros_famestory.jpg

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στους top3 του μουσικού διαγωνισμού ωστόσο έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην ελληνική δισκογραφία, με τα άλμπουμ του να γίνονται συνέχεια πλατινένια. Στα 36 του χρόνια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, έχει αποσπάσει δεκάδες βραβεία και έχει το δικό του φανατικό κοινό.

Πηγή κεντρικής: argiros_konstantinos