Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

Κατερίνα Μπούσιου
Και άλλος θρήνος για την Μαρίνα στον Σασμό και οι φήμες λένε πως η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί

Η αριστουργηματική Όλγα Δαμάνη ετοιμάζει το μεγάλο φινάλε της; Αυτό είναι ένα νέο και άγνωστο κεφάλαιο που ανοίγει στον Σασμό. Πάλι με θλίψη. 

Αυτές τις μέρες το κοινό και οι πιστοί φανς του Σασμού ζουν με την ελπίδα να ξαναδούν τον Αντώνη - και αστυνόμο της καρδιάς τους - ξανά ακμαίο.

Μέχρι όμως να συμβεί το μικρό θαύμα στην Άνω Ποριά και να δούμε τον Αστέρη και την Αργυρώ να ζουν τον έρωτά τους, θα έχουμε νέα δράματα. Ένα ακόμη άγνωστο κεφάλαιο στην ζωή της γιαγιάς Ειρήνης ανοίγει, όπως και ένα στη ζωή της Νάντιας. Αν τελικά ισχύουν οι φήμες ότι η γλυκύτατη Όλγα Δαμάνη αποχαιρετά τη σειρά, τότε μιλάμε για την απόλυτη ανατροπή της χρονιάς.

Τα μυστικά και οι τύψεις

Με το τηλεοπτικό μας βλέμμα στην Μαρία Πρωτόπαππα θα είμαστε αυτές τις ημέρες στον Σασμό, γιατί ως Μαρίνα , έχει αρχίσει να χάνει το κουράγιο της για την πορεία της υγείας του Αντώνη, ειδικά μετά το έμφραγμα το οποίο θα υποστεί στο νοσοκομείο. Μην ανησυχείς. Όλα καλά θα πάνε, στο έχουμε ήδη γράψει.

Tέλος στην αγωνία: Στον Σασμό ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι του αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα

Όμως φαίνεται πως τα προβλήματα δεν τελειώνουν. Και για να χρησιμοποιήσουμε μία λέξη της Όλγας Δαμάνη που υποδύεται την γιαγιά Ειρήνη με αριστουργηματικό τρόπο εδώ και δύο χρόνια: «Είναι πολλά τα κρίματα».

https://www.instagram.com/p/CYHdv18qHXh

Η γιαγιά Ειρήνη που έχει κάνει την αυτοκριτική της για τα σφάλματα του παρελθόντος στην σχέση του Μάρκου της με την Ανθούλα, φαίνεται πως έχει και άλλα μυστικά. Γιατί στα νιάτα της φαίνεται να υπήρξε πιο σκληρή και από την Καλλιόπη ακόμη. Αυτά τα μυστικά σύμφωνα με τις φήμες και τα spoiler που κυκλοφορούν (από το περιοδικό Tv24) θα βγουν στην επιφάνεια και θα την οδηγήσουν στην αυτοκτονία.

Αν τελικά συμβεί αυτό μιλάμε για την ανατροπή της ανατροπής και μία εξέλιξη που δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο. Καταρχάς την Μαρίνα. Και μετά την Αργυρώ.

Όλα αυτά θα συμβούν μετά την σταδιακή αποθεραπεία του Αντώνη - Δημήτρη Ήμελλου προφανώς και την καταδίκη του Ευθύμη. Γιατί η Αμαλία είναι αποφασισμένη να καταδικάσει τον παραλίγο δολοφόνο του Φραγκιαδάκη.

https://www.instagram.com/p/Cp-LER1K3yn

Ενδιάμεσα θα έχουμε τα μυστικά μίας άλλης ζωής.

Η Νάντια παίρνει το επίσημο έγγραφο της εξέτασης DNA που δείχνει ότι δεν είναι αδελφή του Νικηφόρου και συμπεραίνει πως δεν είναι και κόρη του Στεφανή και ο βάναυσος πατριός της που ήταν εξαφανισμένος, εμφανίζεται ξανά στη ζωή της.

Φυσικά κανείς από τους Σταματάκηδες δεν κάνει ακόμη τη σκέψη ότι ναι, με τον Νικηφόρο δεν είναι αδέλφια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κόρη του Στεφανή. Απλά ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού.

«Υιέ μου υιέ μου»: Ο Μαθιός στον Σασμό αποκτά το παιδί που πάντα ήθελε αλλά όχι τη στιγμή που πρέπει

Μπερδεμένο; Ε, όλα θα αποκτήσουν νόημα σε λίγες ημέρες.