Ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε τα 1000 ευρώ στο MasterChef και ο Μπέλλος τα σχόλια στο Twitter

Ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε τα 1000 ευρώ στο MasterChef και ο Μπέλλος τα σχόλια στο Twitter

Τι συμβαίνει στο φαινομενικά αθώο MasterChef φέτος και τα έβαψε μαύρα ως και ο απόλυτος star του παιχνιδιού Γιώργος Πορφύρης; Το Twitter πήρε θέση λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου.

Το φετινό MasterChef έχει ξεχωρίσει χάρη στην επιστροφή των εισβολέων άκα παλιών παικτών που διεκδικούν εκ νέου μια ποδιά στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Και λέμε ριάλιτι γιατί κακά τα ψέματα, ο τρόπος με τον οποίο η παραγωγή του παιχνιδιού αφήνει να γίνουν γνωστά στο κοινό όσα συμβαίνουν στο σπίτι του MasterChef ανάμεσα στους παίκτες, δίνει την ευκαιρία σε όλους να κρυφοκοιτάξουν από την κλειδαρότρυπα τα πάθη και τις κόντρες ανάμεσα σε παλιούς και νέους παίκτες.

Γιώτα, Νικήτας και Μαρία στον ντάκο

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Γιώτα, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Νικήτας (ξανά ) βρέθηκαν να έχουν τη χειρότερη επίδοση.

Ήταν άλλωστε ο Δημήτρης Πολιτάκης εκείνος που όρισε τους κανόνες μαγειρικής μοιράζοντας concept και χρόνο στους μάγειρες για το τεστ δημιουργικότητας (μπέργκερ ή σουβλάκι αλλιώς). Έτσι, ο Δημήτρης που θέλησε να εξαιρεθεί από τη διαδικασία μαγειρικής και να περάσει χωρίς άγχος στον εξώστη, επέλεξε 8 μάγειρες για το σουβλάκι και 8 για το burger, ενώ έδωσε 60 ή 40 λεπτά μαγειρικού χρόνου σε όποιον ήθελε. Στο συγκεκριμένο σημείο ο Νίκος και ο Άγγελος ένιωσαν τον θυμό τους να βράζει για το μοίρασμα concept και χρόνου και κάπου εκεί ακούστηκε δια στόματος Άγγελου η ατάκα:

«Μόλις Ξεφτίλισες Τον Εαυτό Σου»!

Πορφύρης for the win

Νικητής σύμφωνα με τη δοκιμή των κριτών ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, ο οποίος πήρε και τα 1.000 ευρώ του επάθλου κάνοντας το Twitter να πανηγυρίσει.

Η νίκη του Γιώργου ήρθε τη στιγμή που τη χρειαζόταν περισσότερο, μιας και όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα δέχεται έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου από συμπαίκτες του στο σπίτι και δεν δίστασε να τους κατονομάσει:

«Δεν είμαι και ο Hulk ακούω ατάκες όπως« Εγώ θα σε βγάλω έξω από το σπίτι», «Τσόκαρο» και «Καραγκιόζη». Το πώς κρατιέμαι έχει να κάνει με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δε θα πέσω στο επίπεδο ενός ηλίθιου γιατί θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας. Θα με επηρεάσει, είναι σίγουρο.

Και τα παιδιά που αυτή τη στιγμή είναι δίπλα μου (εννοώντας τους: Κόκοτα, Γιώτα, Ματσούκαρου και Μπέη), κάποια στιγμή θα βαρεθούν γιατί θα μπουν στο στόχαστρο. Ο Ηλίας και ο Νίκος είναι ουδέτεροι.

Ο Αλέξανδρος, ο Παύλος, η Στέλλα με έχουν άχτι τελείως. Με τον Δημήτρη έχουμε ψυχρανθεί γιατί νομίζει ότι είναι καλύτερος. Η Πωλίνα με κράζει, μου το έχει πει κιόλας. Μπορεί να φαίνεται μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος που ακόμα και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάλαβε πως ο παίκτες του MasterChef 2017 είναι σαφώς πεσμένος.

Mετά τη νίκη του Πορφύρη, έγινε πάρτι στο Twitter για το καλό παιδί του φετινού MasterChef!

Ο Μπέλλος μπαίνει, μένει να δούμε ποιος θα φύγει!

Έγινε και η εμφάνιση του Δημήτρη Μπέλλου, που τα spoilers δίνουν ως σίγουρη την επιστροφή του στο MasterChef. Όλοι περιμένουν με αγωνία το πώς θα σμίξει ο Μπέλλος με την Μαρία (του) Μπέη σαν να ζούμε στο 2021!

Ο Δημήτρης Μπέλλος μπαίνει στο MasterChef και το Twitter μιλάει για νέο Love Island