Πλάνα από τη βίλα του Γιώργου Τσαλίκη στα Μελίσσια & γιατί αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση

Πλάνα από τη βίλα του Γιώργου Τσαλίκη στα Μελίσσια & γιατί αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση
Instagram

«Το τέλειο σπίτι, το σπίτι το σωστό», θα μπορούσε να τραγουδάει ο ίδιος σαν παραλλαγή μιας μεγάλης του επιτυχίας. Οι διάσημοι γείτονες του ζευγαριού που είναι μαζί 20 χρόνια, τα έπιπλα από μεγάλο οίκο και η απόφαση ζωής που πήραν το 2020 οι γονείς τριών παιδιών. 

Γεννημένος στη Στυλίδα στις 25 Οκτωβρίου 1975, ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένα παιδί που πάλεψε στη ζωή του και τα κατάφερε. Πριν κάνει καριέρα στη μουσική, ο γνωστός τραγουδιστής σπούδασε ιατρική στη Ρουμανία. Σημείο σταθμός στη ζωή του- καθώς εκεί ήταν που γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον 19χρονο Βασίλη, τον 17χρονο Χάρη και τον 14χρονο Άγγελο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια και στην επέτειό τους ο τραγουδιστής έκανε μία υπέροχη αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CkNRag3qcV2

Οι τρεις γιοι του αγαπημένου ζευγαριού μέσα από φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CktzyoQKGG9
https://www.instagram.com/p/CRH5AljrkRL

Όπως είναι γνωστό, ο καλλιτέχνης που κατά καιρούς έχει ασχοληθεί και με την παρουσίαση στην τηλεόραση, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα κοινά και είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού στον Δήμο Περιστερίου.

Το σπίτι του ζευγαριού

Όπως είναι επίσης γνωστό, ο Γιώργος Τσαλίκης μένει με την οικογένειά του στα Μελίσσια σε ένα συγκρότημα κατοικιών με γείτονες διάσημα πρόσωπα της showbiz όπως, Ναταλία Γερμανού, Θέμη Γεωργαντά, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Νάσο Γαλακτερό κ.α.

Η οικογένεια, το 2020 αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση όπως είχαμε δει και σε stories του Instagram.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα από την αλλαγή στον χώρο είναι η άλλοτε λευκή κουζίνα που πλέον είναι minimal, ολόμαυρη με κυρίαρχο στοιχείο τον γρανίτη.

«Η κουζίνα πριν ήταν άλλο στυλ και πιο μικρή, φύγανε οι τοίχοι που τη χωρίζανε από το σαλόνι, ενσωματώσαμε κι ένα μικρό μπάνιο δίπλα της. Και μετά πιο μίνιμαλ, μοντέρνα αισθητική, ακριβώς όπως τη ζητήσαμε», είχε γράψει τότε ο τραγουδιστής.

Το καλοκαίρι του 2020 και αφού είχαμε «κάνει» μια καραντίνα και μετά την άρση των μέτρων η τραγουδιστής ένιωσε την ανάγκη να φτιάξει τον χώρο του. «Θέλω να νιώθω καλά στον χώρο μου. Η ανακαίνιση ξεκίνησε από την ανάγκη να κάνω κάτι για το σπίτι μου. Μού έχει λείψει το σπίτι μου. Πάντα έδινα ενέργεια παντού, στα live, τη δουλειά, στον Δήμο, όχι όμως στον χώρο μου και οι 4 μήνες της καραντίνας με έκαναν να δω τα πράγματα διαφορετικά», είχε πει ο Τσαλίκης στη γειτόνισσά του Ναταλία Γερμανού, στην οποία ζήτησε και ...συγνώμη για τον θόρυβο της ανακαίνισης.

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η γιατρός σύζυγός του έχουν δείξει αρκετές φορές πλάνα από την οικεία τους στα Μελίσσια. Η βίλα, που πολλοί παρομοιάζουν με ανάκτορο, έχει Fendi καναπέδες όπως έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Τσαλίκης, καθώς και έντονα χρώματα, «βαριά» χαλιά, πίνακες κ.α., Βέβαια, μετά την ανακαίνιση η minimal αισθητική υπερισχύει σε κάποιους χώρους.

https://www.instagram.com/p/CHn8YfiFuvt

Δες φωτογραφίες από διάφορα διακριτικά πλάνα που έχει μοιραστεί η οικογένεια, στη gallery που ακολουθεί

Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης είχε ανοίξει το σπίτι του στην εκπομπή DOT.