Μπέλλος Vs Κιαζόλι: Η παλιά «βεντέτα» του MasterChef μόλις αναβίωσε αλλά ποιος θα είναι ο νικητής;

Κατερίνα Μπούσιου
Μπέλλος Vs Κιαζόλι: Η παλιά «βεντέτα» του MasterChef μόλις αναβίωσε αλλά ποιος θα είναι ο νικητής;

Η Μαρία Ματσούκαρου αποχώρησε, ο Δημήτρης Μπέλλος έγινε trend με την είσοδό του στο MasterChef όπως και ο Ηλίας με την αντίδρασή του και μόλις έγιναν αλλαγές στις ισορροπίες, στα στρατόπεδα και στις συμμαχίες. 

Αναμενόμενο ήταν πως η είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου από το MasterChef 4 θα έφερνε αναταραχή στους υπόλοιπους παίκτες.

Κατάφερε φυσικά να μπει στο σπίτι και να διώξει την Μαρία Ματσούκαρου και ξεκίνησαν τα παιχνίδια στρατηγικής. Ο Μπέλλος έγινε trend στο Twitter αλλά η αντίδραση του Ηλία Καζιόλι ήταν εκείνη που σχολιάστηκε όσο καμία. Άραγε ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτή τη βεντέτα του παρελθόντος που αναβίωσε και ποιος θα αποχωρήσει πρώτος; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μπέλλος δεν θα καταφέρει να πάρει το φετινό τρόπαιο.

https://www.instagram.com/p/CqD9nYNIFuW

Η είσοδος Μπέλλου «πάγωσε» τους παίκτες

Η δοκιμασία αποχώρησης στο χθεσινό MasterChef είχε την σφραγίδα του Δημήτρη Μπέλλου. Το ότι θα ερχόταν, σου το είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά ακόμη και αν δεν το ήξερες, θα το καταλάβαινες από το ντύσιμο της Μαρίας Μπέη.

Έβαλε τα καλύτερά της για να υποδεχθεί τον σύντροφό της. Έκανε μεν την έκπληκτη, αλλά φυσικά ήξερε ότι θα μπει. Στο ίδιο σπίτι μένουν, είναι δυνατόν ο ένας να μην είχε πει στον άλλον για την πρόταση της παραγωγής;

maria.JPG

Ξαφνικές αποχωρήσεις και είσοδος του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef με το Twitter κατά της Πωλίνας

Όλες οι κάμερες και όλα τα βλέμματα των παικτών έπεσαν πάνω στον Ηλία , γιατί όλοι θυμόμαστε την «κόντρα» τους στον 4ο κύκλο. Τότε ο Δημήτρης τον είχε διώξει από το παιχνίδι υπερασπιζόμενος την Μαρία και δεχόμενος την πρόκληση του. Ο Καζιόλι τότε είχε αποτύχει να μπει για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Ο Ηλίας ξαναθυμήθηκε τον παλιό κακό εαυτό του και άρχισε τα σχόλια στις κάμερες ότι έχει κάνει πολύ περισσότερα πράγματα ως σεφ από εκείνον και ότι είναι χίλια τα εκατό καλύτερος: «Δεν μου αρέσει που ξαναμοιράζομαι το MasterChef με την Μαρία και τον Δημήτρη, αλλά δε με νοιάζει».

Η βεντέτα μόλις ξεκίνησε και το Twitter «δίκασε» τον Ηλία και ζήτησε από τον Δημήτρη Μπέλλο να ξεκινήσει να διώχνει όλους όσους δεν συμπαθούν.

Δηλαδή την Πωλίνα, τη Στέλλα, τον Αλέξανδρο και τον Μότο Μότο.

Τι θα φέρει όμως η είσοδος του Δημήτρη στον διαγωνισμό;

Καταρχάς, ήδη χωρίστηκαν σε τρία στρατόπεδα οι παίκτες. Λαζαρίδου, Πορφύρης και Γιώτα είναι με το στρατόπεδο Μπέλλου - Μαρίας, Στέλλα, Αλέξανδρος, Θόδωρος και Πωλίνα είναι πιο κοντά στον Ηλία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κρατούν ουδετερότητα για να δουν τι τους συμφέρει.

alexandros.JPG

Ο Αλέξανδρος είχε ένα δίκιο, όταν δήλωσε πως οι περισσότεροι παίκτες επειδή «φοβούνται» τον ικανό Μπέλλο, θα αρχίσουν να τον κολακεύουν. Κάποιοι ήδη το παράκαναν.

Ο Μπέλλος υποστήριξε ότι μπήκε στον διαγωνισμό για να κερδίσει το τρόπαιο. Θα τα καταφέρει τελικά; Προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Παύλος, η Στέλλα αλλά και η Πωλίνα είναι εκτός διαγωνισμού.

Αλλά μήπως ανάμεσα στην κόντρα Ηλία και Δημήτρη τελικά η Μαρία Μπέη να είναι η πιο ευνοημένη; Λέτε εκείνη να βρεθεί πιο ψηλά από τους δύο;

Α, ναι αυτό είναι πιθανό.