«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

Μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Αίγυπτο με καλούς φίλους, ο Λέων Πατίτσας ευχήθηκε δημόσια στη Μαριέττα Χρουσαλά για τα γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της είχε στις 11 Μαρτίου η Μαριέττα Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε 40 ετών και αποφάσισε να το γιορτάσει λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο Κάιρο της Αιγύπτου.

Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά κάλεσαν τους καλύτερούς τους φίλους για να γιορτάσουν παρέα με όλους να εύχονται στη 40χρονη τα καλύτερα για τη νέα δεκαετία που ξεκινά στη ζωή της. Ο σύζυγός της, όμως, ευχήθηκε τελευταίος και... καλύτερος, δημοσιεύοντας το πιο τρυφερό post και συγκινητικά λόγια που θυμίζουν ερωτική εξομολόγηση.

https://www.instagram.com/p/CqFey2_NNem

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε 40 και γιορτάζει στην Αίγυπτο με Οικονομάκου, Καλομοίρα και dream team

Το τρυφερό post του Πατίτσα για τα γενέθλια της Μαριέττας Χρουσαλά

«Μαριέττα είσαι η καλύτερή μου φίλη, η αγάπη μου 😍 και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να δω τι μας επιφυλάσσει το μέλλον και να περάσουμε τα υπόλοιπα γενέθλιά μας μαζί. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορούν να εκφράσουν οι λέξεις και ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλη την ευτυχία που σου αξίζει. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Λέων Πατίτσας.

https://www.instagram.com/p/CqETg3YoR2n

Ο σύζυγος της Μαριέττας Χρουσαλά δημοσίευσε 3 φωτογραφίες με εκείνον και την αγαπημένη του να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι μπροστά από την Πυραμίδα της Γκίζας. Εκείνη αμέσως απάντησε βάζοντας καρδούλες στο post, ενώ και πολλοί φίλοι τους σχολίασαν το αξέχαστο Σαββατοκύριακο που πέρασαν όλοι μαζί.

Η κουμπάρα του ζευγαριού, Δήμητρα Λαζαράτου, έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε ΓΙΑ ΟΛΑ και σας αγαπάμε ΠΟΛΥΥΥ!!! Να είστε πάντα ευλογημένοι ❤️🙏🏻😍*ανυπομονούμε για τα δικά σου Fifty & Fabulous γενέθλια κουμπαρούλη μου!», ενώ και η Δέσποινα Καμπούρη έβαλε καρδούλες στη δημοσίευση.

xrousala_genethlia.jpg

Άρωμα Φαραώ, χρυσό χρώμα και dress code Κλεοπάτρα στα γενέθλια της Χρουσαλά

Εκτός από τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Δήμητρα Λαζαράτου, στο birthday weekend της Μαριέττας Χρουσαλά βρέθηκαν και οι Καλομοίρα, Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Mary Vitinaros, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου και Μάνος Μαγιάτης.

Τα social media πήραν «φωτιά» με τους celebrities να δείχνουν πλάνα από τις βόλτες τους στην Αίγυπτο, αλλά και από το πάρτι της Μαριέττας που έμοιαζε σαν να έχει dress code Κλεοπάτρα. Όλοι οι προσκεκλημένοι φορούσαν κάτι με χρυσό και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Δες τις φωτογραφίες στην gallery.