Μαριέττα Χρουσαλά: Το post από τα γενέθλια και η αντίδραση στα σχόλια

Μαριέττα Χρουσαλά: Το post από τα γενέθλια και η αντίδραση στα σχόλια

H 40χρονη δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα από το λαμπερό party της και δέχθηκε πληθώρα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτησή της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα τα 40α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι στο Κάιρο, όπου υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Ελλάδα αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά θέλοντας να την τιμήσουν.

Τις τελευταίες ώρες το Instagram feed μας γέμισε με φωτογραφίας τόσο της εορτάζουσας αλλά και των φίλων της. Στη λίστα των καλεσμένων ήταν η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Καλομοίρα, η Mary Vitinaros, η Δέσποινα Καμπούρη με τον σύζυγό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, η Κατερίνα Καινούργιου και αρκετά ακόμη πρόσωπα.

Η εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως οι καλεσμένοι πλήρωσαν οι ίδιοι τα εισιτήρια και την διαμονή. Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε καλύψει όλα τα έξοδα των δύο party αλλά και μια ξενάγηση στο μουσείο.

Το πρωί της Δευτέρας 20/3, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στο ταξίδι της στην Αίγυπτο και τόνισε: «Θέλω να πω γιατί είδαμε κάτι φωτογραφίες από το Κάιρο και επειδή έχουν γραφτεί πολλά και κανείς δεν ήξερε ακριβώς τι έγινε. Με αφορμή τα γενέθλια της Μαριέττας είχαμε δεχθεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες μια πρόσκληση όσοι θέλαμε να συμμετέχουμε και να ταξιδέψουμε ως εκεί και να είναι μια αφορμή να κάνουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ επειδή δεν είχα πάει στην Αίγυπτο χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκα εκεί. Γιορτάσαμε και τη Μαριέττα εννοείται που ήταν μια κούκλα και έγινε 40. Ήταν παιδιά σα πενταήμερη. Με ρωτάτε αν πήγα μόνη μου. Όχι! Πήγα με τον άντρα μου αλλά ο άντρας μου δεν θέλει καθόλου το Instagram, τα social media και τις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τον άντρα μου είναι μόνο στο κινητό μου. Ήταν πολύ ωραία, ήταν παρεϊστικά, σαν πενταήμερη».

Τα αρνητικά σχόλια, η εξαφάνιση και το troll

H τελευταία ανάρτηση της πρώην εστεμμένης συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων με αρκετούς να επισημαίνουν πόσο όμορφη και sexy ήταν στα γενέθλιά της. Την ίδια ώρα πολλοί έδειξαν την δυσαρέσκειά τους με τον ξέφρενο εορτασμό εν όψει εθνικού πένθους και άφησαν αρνητικά σχόλια κάτω από το post της 40χρονης.

https://www.instagram.com/p/CqFey2_NNem

«Να είσαι χιλιόχρονη και ευτυχισμένη, να χαίρεσαι το σπιτικό σου! ΑΛΛΑ το τερμάτισες με την... κορώνα!!! Έλεος», «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει», «Ως προς τι όλο αυτό», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια τα οποία εξαφανίστηκαν λίγο αργότερα από την ανάρτηση.

Η δημοφιλής Instagram-ική σελίδα @greek_arrow θέλησε να διακωμωδήσει την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά, συγκρίνοντάς την με το Άγαλμα της Ελευθερίας.

https://www.instagram.com/p/CqF__1TITr3

Όπως ήταν αναμενόμενο το χιουμοριστικό post συγκέντρωσε χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια σε λίγα μόλις λεπτά.

«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

H μακιγιέρ του μοντέλου δημοσίευσε ένα video και όπως μπορείς να δεις κι εσύ η εορτάζουσα είναι απλά εκθαμβωτική. Το αποκαλυπτικό φόρεμα σε καφέ-χρυσό χρώμα συνδυάστηκε με ένα μεγάλο headpiece με την Μαριέττα να θυμίζει βασίλισσα της Αιγύπτου.

https://www.instagram.com/p/CqCrV0cIQgD

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και το συγκεκριμένο look αποδεικνύει πως μια γυναίκα στα 40 μπορεί να δείχνει στα καλύτερά της.

kalomoira.webp

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και η κουμπάρα της, Καλομοίρα, η οποία ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στην Αίγυπτο για να δώσει το παρών στο party. Οι δυο φίλες διασκέδασαν στο έπακρο και χάρισαν στους παρευρισκόμενους έναν ξέφρενο χορό.

https://www.instagram.com/p/CqBbhberdHb

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala