«Πολύ τοξικό όλο αυτό»: Η ερωτική σκηνή Κουκουράκη - Κουρή στο «Μαύρο Ρόδο» έφερε παράπονα

Κατερίνα Μπούσιου
«Πολύ τοξικό όλο αυτό»: Η ερωτική σκηνή Κουκουράκη - Κουρή στο «Μαύρο Ρόδο» έφερε παράπονα

Βίκος και Αλεξία έγιναν και επίσημα ζευγάρι στο «Μαύρο Ρόδο» με άλλους φανς να τους αποθεώνουν και μερικούς τηλεθεατές να επισημαίνουν πως στο σενάριο φτάσαμε αρκετά στα άκρα. 

Πριν δούμε την πρώτη ερωτική σκηνή της Ελισάβετ και του Πέτρου στο «Μαύρο Ρόδο» είδαμε εκείνη μεταξύ του Γιάννη Κουκουράκη και της Νεφέλης Κουρή και το δεύτερο ζευγάρι της σειράς ως Βίκος και Αλεξία κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις στο Twitter.

Το κοινό ωστόσο εξέφρασε και μερικές απορίες για την τοξικότητα που έχει αυτή η παράδοξη σχέση ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε αν ο Βίκος ανακαλύψει τελικά τη βιολογική του μητέρα. Ο δρόμος μέχρι να συναντήσει την Κατερίνα Διδασκάλου έχει πολλά εμπόδια. Θα καταφέρει να το μάθει ή δεν θα προλάβει;

Μυστικέ μου έρωτα

Ο Νίκος Κουκάς ως Γεράσιμος κατάφερε χθες στο «Μαύρο Ρόδο» να «εκνευρίσει» για μία ακόμη φορά τους φανς της Ελισάβετ και του Πέτρου γιατί προσπαθεί να τους χωρίσει. Αυτή τη φορά προσπάθησε να τον διαβάλλει για τις προηγούμενες σχέσεις του για να την κάνει να ζηλέψει. Οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Το πιο σημαντικό όμως σημείο ήταν η πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ Βίκου και Αλεξίας. Η Νεφέλη Κουρή μας έχει δείξει φέτος το ταλέντο της τόσο με τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» όσο και στο «Βραχιόλι της φωτιάς».

https://www.instagram.com/p/Cp2giIssndQ

Και για μία ακόμη φορά με αυτή την παράδοξη σχέση που κάνει με τον Βίκο -πρώην εραστή της μητέρας της και συμμέτοχο εν μέρει στη δολοφονία της- υποστηρίζει με άψογο τρόπο τον ρόλο της. Γιάννης Κουκουράκης και Νεφέλη Κουρή είναι το νέο υπερσιπ ζευγάρι των social media, επίσημα από χθες.

Θα γίνει μπαμπάς ο Βίκος στο «Μαύρο Ρόδο» πριν μάθει την αλήθεια για την μητέρα του;

Όμως το κοινό άρχισε τα παράπονα στο Twitter, για την πρώτη ερωτική σκηνή μεταξύ τους, καθώς η εναλλαγή των πλάνων γίνονταν ανάμεσα σε άλλες σκηνές άλλων πρωταγωνιστών.

https://www.instagram.com/p/CqGTOthLCzN

Σωστά όμως κάποιοι παρατήρησαν στο Instagram πως σεναριακά είναι τραβηγμένο στα άκρα όλο αυτό. Ο Βίκος αρχικά ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα της, μετά έκανε σχέση με την μητέρα της, μετά ήθελε να σκοτώσει τον αδελφό της και κατά λάθος δολοφονήθηκε η μητέρα της και τώρα κάνει σχέση μαζί της.

Σε πιο ουράνιο και σε πιο τόξο όλο αυτά; Αρκετά τοξικό το ζεύγος.

Η πιο ενδιαφέρουσα πάντως εξέλιξη για το μέλλον, είναι να δούμε τελικά αν ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης και αν θα έχουμε τελικά αυτή την τηλεοπτική ένωση αλά Άγριες Μέλισσες με την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιάννη Κουκουράκη.

Ήδη η μόνη μάρτυρας που μπορεί να το αποδείξει βρίσκεται νεκρή και η Φιλαρέτη όσες φορές και αν προσπάθησε να φτάσει κοντά στην αλήθεια δεν τα κατάφερε.

Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί θα έχουμε και την πρώτη ερωτική σκηνή του Πέτρου και της Ελισάβετ. Με ερωτικό mood και ευτυχώς όχι δολοφονίες θα πορευτούμε και την άλλη εβδομάδα.